Ma biće karti ne sikiraj se ali onih od 15 km

Kako ja ne mogu na erende kora.salemprolic je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 11:26 amJa znam jednog, od stadiona je udaljen 200-njak metara. Otac mu je pocasni predsjednik kluba. Ima ih jos sigurno samo treba pronaci, imaju ljudi valjda kojim je to posao da nadju. Slavko to nije. Nazalost.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 11:21 amA pravi trener je? Moze imena i prezimena slobodno..salemprolic je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 11:18 amDok se ne ubode pravi treba mijenjati...isto ko i igraci.
PojasniSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 11:44 amJa nisam nikakav umetnuti element, ja volim Zelju i Grbavicu **** igrace oni su prolazni alie nervira da toliko stvari iz sportskog dijela se radi bez plana.
Niko nije ravnodusan, ali sada je najbitnije da napunimo Grbavicu, slozit ces se. Nije dosao Gotal, doci ce neko drugi, neko treci. Europa za 3 dana!!! 72 sata...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 11:44 amJa nisam nikakav umetnuti element, ja volim Zelju i Grbavicu **** igrace oni su prolazni alie nervira da toliko stvari iz sportskog dijela se radi bez plana.
Brate eto vidi samo kako se odradi ovo sa Gotalom, ne smijemo ovo sebi dopustiti.LARS1921 je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 11:46 amPojasniSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 11:44 amJa nisam nikakav umetnuti element, ja volim Zelju i Grbavicu **** igrace oni su prolazni alie nervira da toliko stvari iz sportskog dijela se radi bez plana.
A sta ako Amar nece ili da to u ovom momentu nije izvodivo.. Imas li kakav drugi prijedlog?salemprolic je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 11:26 amJa znam jednog, od stadiona je udaljen 200-njak metara. Otac mu je pocasni predsjednik kluba. Ima ih jos sigurno samo treba pronaci, imaju ljudi valjda kojim je to posao da nadju. Slavko to nije. Nazalost.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 11:21 amA pravi trener je? Moze imena i prezimena slobodno..salemprolic je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 11:18 amDok se ne ubode pravi treba mijenjati...isto ko i igraci.
Mislim da to nije odgovor na moje pitanjeSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 11:56 amBrate eto vidi samo kako se odradi ovo sa Gotalom, ne smijemo ovo sebi dopustiti.LARS1921 je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 11:46 amPojasniSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 11:44 amJa nisam nikakav umetnuti element, ja volim Zelju i Grbavicu **** igrace oni su prolazni alie nervira da toliko stvari iz sportskog dijela se radi bez plana.
Pogledaj kako smo titulu zijanili i ko je tu kriv?
Pogledaj nacin dovodjenja igraca ranije i raskide ugovora.
Prosvijetli nas,kako 3 dana 36 sati?storm_raider je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 11:47 amNiko nije ravnodusan, ali sada je najbitnije da napunimo Grbavicu, slozit ces se. Nije dosao Gotal, doci ce neko drugi, neko treci. Europa za 3 dana!!! 72 sata...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 11:44 amJa nisam nikakav umetnuti element, ja volim Zelju i Grbavicu **** igrace oni su prolazni alie nervira da toliko stvari iz sportskog dijela se radi bez plana.
Ne znam kako i sta da ti odgovorim.LARS1921 je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 11:57 amMislim da to nije odgovor na moje pitanjeSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 11:56 amBrate eto vidi samo kako se odradi ovo sa Gotalom, ne smijemo ovo sebi dopustiti.
Pogledaj kako smo titulu zijanili i ko je tu kriv?
Pogledaj nacin dovodjenja igraca ranije i raskide ugovora.
DovoljnoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 11:58 am
Ne znam kako i sta da ti odgovorim.
Ako ti mislis da je ovo ok onda nemam ja sta dalje.
Sve je super sve je 5
Gdje ti vidis da pise 36?gavran je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 11:57 amProsvijetli nas,kako 3 dana 36 sati?storm_raider je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 11:47 amNiko nije ravnodusan, ali sada je najbitnije da napunimo Grbavicu, slozit ces se. Nije dosao Gotal, doci ce neko drugi, neko treci. Europa za 3 dana!!! 72 sata...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jun 26, 2017 11:44 amJa nisam nikakav umetnuti element, ja volim Zelju i Grbavicu **** igrace oni su prolazni alie nervira da toliko stvari iz sportskog dijela se radi bez plana.