Po meni ni Gojak ni Hajradinović još nisu uspjeli...Dinamo na kapaljku i neki Haugesund kol'ko se sjećam nisu neki epski uspjeh. Lično smatram da bi više dobacili da su ostali u Želji...dosad. Što se tiče Slavke...valjda je imao razlog da forsira jedne te iste, on je s njima svaki dan, valjda zna kol'ko mogu...dok se oni ne dogovore da ne mogukvalitet je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 10:53 amZar nismo ponešto naučili na primjerima Gojaka i Hajradinovića? U ovom trenutku, možda Kemo i jeste za nijansu slabiji igrač od sindikalca. Ali, u nogometu se mora gledati prema naprijed. Ona šuplja "idemo od utakmice do utakmice" je neviđena glupost. Znači, Bogi jeste za nijansu bolji igrač (čisto zbog iskustva), ali on bolji neće postati. Štaviše, sve je slabiji i slabiji. Kemo s druge strane može samo napredovati i ja garantujem da bi kroz jednu polusezonu igranja bio bolji od sindikalca. To je cijeli svijet shvatio osim nas. I taj Dinamo kojeg Čenan spominje.Morzhy je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 10:33 amZnači da sumiramo, Kemo je igračina, ali ga treneri ne vole, je li to? Svi bi ga stavljali u prvi tim, osim trenera koji jedini od svih ljudi koji komentarišu Kemu može fasovati otkaz zbog toga. Je li stvarno mislite da njega neko namjerno ne stavlja u tim prije Bogićevića, eto onako iz nekog inata? Pravi kvalitet uvijek ispliva, uvijek. Ako odustaneš i to je vrsta nekvaliteta...ako se zainatiš pa hoćeš da odeš negdje drugo zbog neke "nepravde" i to je vrsta nekvaliteta. Ako te menadžer može naložiti da odbaciš svog Želju sa 20 godina i to je nekvalitet. Kvalitet igrača nije samo fudbalsko znanje, već i način razmišljanja. Mnogi puno veći fudbalski talenti od Keme su propali zbog toga, a rijetko koji je napravio nešto.
Slavko je dokazao da ne gleda dovoljno unaprijed. Da gleda, ne bi u prošloj sezoni onoliko isforsirao pojedine igrače, već bi im tempirao formu. Helem, da ne duljim, mislim da sam bio jasan...
Naravno da nije slabiji a u svakom mogucem pogledu bolja solucija za klub. Imas mladog igraca u izlogu, zeljnog dokazivanja, dijete iz tvog omladinskog pogona , koje je u ovo malo sanse sto je dobilo pokazalo da moze.. Al bezmudi treneri, kao vidim i pojedini forumasi, bi radije da im nakon svega igra mrtvi Bogicevic..ChWilla je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 11:02 amod onoga što smo gledali u minulom periodu kemo nije slabiji igrač ni danas. da smo mi uzeli titulu i najviše na guzove, i ja bih rekao, igrali iskusni da uzmemo i uzeli smo. ali kemo i ostali nam naprosto nisu mogli prirediti gore od onoga što su nam "iskusni" priredili. psihološki - svima bi lakše bilo da nismo prvi ni bili.
Po tebi ispade da je s 20 godina bolje igrati u Zelji nego u Dinamu..Morzhy je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 11:06 amPo meni ni Gojak ni Hajradinović još nisu uspjeli...Dinamo na kapaljku i neki Haugesund kol'ko se sjećam nisu neki epski uspjeh. Lično smatram da bi više dobacili da su ostali u Želji...dosad. Što se tiče Slavke...valjda je imao razlog da forsira jedne te iste, on je s njima svaki dan, valjda zna kol'ko mogu...dok se oni ne dogovore da ne mogukvalitet je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 10:53 amZar nismo ponešto naučili na primjerima Gojaka i Hajradinovića? U ovom trenutku, možda Kemo i jeste za nijansu slabiji igrač od sindikalca. Ali, u nogometu se mora gledati prema naprijed. Ona šuplja "idemo od utakmice do utakmice" je neviđena glupost. Znači, Bogi jeste za nijansu bolji igrač (čisto zbog iskustva), ali on bolji neće postati. Štaviše, sve je slabiji i slabiji. Kemo s druge strane može samo napredovati i ja garantujem da bi kroz jednu polusezonu igranja bio bolji od sindikalca. To je cijeli svijet shvatio osim nas. I taj Dinamo kojeg Čenan spominje.Morzhy je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 10:33 amZnači da sumiramo, Kemo je igračina, ali ga treneri ne vole, je li to? Svi bi ga stavljali u prvi tim, osim trenera koji jedini od svih ljudi koji komentarišu Kemu može fasovati otkaz zbog toga. Je li stvarno mislite da njega neko namjerno ne stavlja u tim prije Bogićevića, eto onako iz nekog inata? Pravi kvalitet uvijek ispliva, uvijek. Ako odustaneš i to je vrsta nekvaliteta...ako se zainatiš pa hoćeš da odeš negdje drugo zbog neke "nepravde" i to je vrsta nekvaliteta. Ako te menadžer može naložiti da odbaciš svog Želju sa 20 godina i to je nekvalitet. Kvalitet igrača nije samo fudbalsko znanje, već i način razmišljanja. Mnogi puno veći fudbalski talenti od Keme su propali zbog toga, a rijetko koji je napravio nešto.
Slavko je dokazao da ne gleda dovoljno unaprijed. Da gleda, ne bi u prošloj sezoni onoliko isforsirao pojedine igrače, već bi im tempirao formu. Helem, da ne duljim, mislim da sam bio jasan...
Naravno da necemo, upravo to i jeste smisao mog posta.Jaozinho22 je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 11:41 pmNećemo miješat kruške i jabuke. Zna se ko su legende a zna se ko je postavljao uslove da se vrati u FKŽ kao da potpisuje za Shangai Shenuu a ne za FKŽ.storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 11:35 pmOnda kada mu to uradis, ide prozivanje kako se odnose prema 'legendama', a ako izgubis titulu (kao sto smo mi), onda se javi Jahic sa likovanjem - "Jesam ti rek'o". Naravno, Zeba jos moze dati meda i treba ovoj ekipi.
Ne ne, ja bih više volio igrati u Konyasporu protiv Galate, Fenera, Bešiktaša kao Amir, nego u HNL-u, to sam mislioflux je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 11:11 amPo tebi ispade da je s 20 godina bolje igrati u Zelji nego u Dinamu..Morzhy je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 11:06 amPo meni ni Gojak ni Hajradinović još nisu uspjeli...Dinamo na kapaljku i neki Haugesund kol'ko se sjećam nisu neki epski uspjeh. Lično smatram da bi više dobacili da su ostali u Želji...dosad. Što se tiče Slavke...valjda je imao razlog da forsira jedne te iste, on je s njima svaki dan, valjda zna kol'ko mogu...dok se oni ne dogovore da ne mogukvalitet je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 10:53 am
Zar nismo ponešto naučili na primjerima Gojaka i Hajradinovića? U ovom trenutku, možda Kemo i jeste za nijansu slabiji igrač od sindikalca. Ali, u nogometu se mora gledati prema naprijed. Ona šuplja "idemo od utakmice do utakmice" je neviđena glupost. Znači, Bogi jeste za nijansu bolji igrač (čisto zbog iskustva), ali on bolji neće postati. Štaviše, sve je slabiji i slabiji. Kemo s druge strane može samo napredovati i ja garantujem da bi kroz jednu polusezonu igranja bio bolji od sindikalca. To je cijeli svijet shvatio osim nas. I taj Dinamo kojeg Čenan spominje.
Što reče @flux, pa nije valjda je bolje igrati u Želji, nego u najboljoj ekipi iz zemalja bivše nam države. Što se tiče Hajradinovića, Olimpic, pa Inter Zaprešić, pa Trenčin. U svakoj ekipi među 3 najbolja igrača. Tako zaradio transfer u Gent koji je tada igrao Ligu prvaka i gdje se nije izborio za minutažu. Ode u Haugesund i tamo opet među 3 najbolja igrača. I to znači da njih dvojica nisu uspjeli? Haj dobro... Iz Želje bi, vjerovatno, otišli u Tursku. Ja da sam nogometaš, uvijek bih prije izabrao Dinamo ili ovaj put koji je imao Hajradinović.Morzhy je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 11:06 amPo meni ni Gojak ni Hajradinović još nisu uspjeli...Dinamo na kapaljku i neki Haugesund kol'ko se sjećam nisu neki epski uspjeh. Lično smatram da bi više dobacili da su ostali u Želji...dosad. Što se tiče Slavke...valjda je imao razlog da forsira jedne te iste, on je s njima svaki dan, valjda zna kol'ko mogu...dok se oni ne dogovore da ne mogukvalitet je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 10:53 amZar nismo ponešto naučili na primjerima Gojaka i Hajradinovića? U ovom trenutku, možda Kemo i jeste za nijansu slabiji igrač od sindikalca. Ali, u nogometu se mora gledati prema naprijed. Ona šuplja "idemo od utakmice do utakmice" je neviđena glupost. Znači, Bogi jeste za nijansu bolji igrač (čisto zbog iskustva), ali on bolji neće postati. Štaviše, sve je slabiji i slabiji. Kemo s druge strane može samo napredovati i ja garantujem da bi kroz jednu polusezonu igranja bio bolji od sindikalca. To je cijeli svijet shvatio osim nas. I taj Dinamo kojeg Čenan spominje.Morzhy je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 10:33 amZnači da sumiramo, Kemo je igračina, ali ga treneri ne vole, je li to? Svi bi ga stavljali u prvi tim, osim trenera koji jedini od svih ljudi koji komentarišu Kemu može fasovati otkaz zbog toga. Je li stvarno mislite da njega neko namjerno ne stavlja u tim prije Bogićevića, eto onako iz nekog inata? Pravi kvalitet uvijek ispliva, uvijek. Ako odustaneš i to je vrsta nekvaliteta...ako se zainatiš pa hoćeš da odeš negdje drugo zbog neke "nepravde" i to je vrsta nekvaliteta. Ako te menadžer može naložiti da odbaciš svog Želju sa 20 godina i to je nekvalitet. Kvalitet igrača nije samo fudbalsko znanje, već i način razmišljanja. Mnogi puno veći fudbalski talenti od Keme su propali zbog toga, a rijetko koji je napravio nešto.