Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 21, 2017 6:38 pm

psihopata je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
sri jun 21, 2017 6:25 pm
Ma ode Zelji 20 milja eura zbog gluposti koju neki nikako da shvate.. Pametnije je qrciti se uefi nego klubu ostaviti 20 milja eura..
budi realan kao i do sad,nemoguce je to sa trenutnim jugom,kad se napravi novi treba misliti o tim stvarima,sad bi to fakat ruzno izgledalo na navijackoj tribini.
Oni koji budu stajali na stepenicama, treba ih obuci u one fluorescentne redarske uniforme i ni makacslika

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

MrkiMedo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

sri jun 21, 2017 6:40 pm

Zdrijeb PLBiH bez Slobode, vjerovatno nas krive za ovo :D

Vipla1921
Kontakt:

sri jun 21, 2017 6:43 pm

Nemoguće je da kop ne bude na stepenicama, radije skontat neku varijantu da bude stajanje, da se skinu stolice.. Vjerovatno niko ne zna od nas jel to moguće za Evropu uraditi? I brojimo sitno u četvrtak ludnica! Da su stavili petobanku kartu ja mislim da bi sve bilo krcato..
Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jun 21, 2017 6:45 pm

Pa ja sam ponudio rjesenje, staviti stolice na one srednje stepenice i zapecatiti onaj srednji prolaz :D Ostala bi 4 ulaza sto je sasvim dovoljno za kapacitet juga..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri jun 21, 2017 6:46 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

boja mora
Kontakt:

sri jun 21, 2017 6:46 pm

Ka smo igraili zadnju evropsku na Grbavici niko nije stajao na stepenicama i svi su se toga pridržavali.

Jaozinho22

sri jun 21, 2017 6:47 pm

Kakva bi ljepota bila igrat bez goatfuckersa i černobilaca !
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Ajzea
Kontakt:

sri jun 21, 2017 6:49 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Neka se sljam ugasi !

Jaozinho22

sri jun 21, 2017 6:50 pm

Ajzea je napisao/la:
sri jun 21, 2017 6:49 pm
Jaozinho22 je napisao/la:
Neka se sljam ugasi !
Samo ugašeni Čelik i Sloboda su dobri Čelik i Sloboda. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

pile87
Kontakt:

sri jun 21, 2017 6:59 pm

Sloboda ima problem sa licencom, Čelik ima četri igrača sa ugovorom, pitari se prodali za dug od par miliona, Borac ko davljenik, ispliva potone i to zahvaljujuci vlastima, Velez je već odavno u drugoj ligi.
A ne tako davno smo i mi bili u situaciji da se borimo za goli opstanak kluba.
Ali da bi Željo napredovao mora napredovati i liga. Tako da nikoga posebno ne treba radovati propast pojedinih klubova jer zdravi neće doći.
Problem je to kojim se niko ne bavi jer je sve prepusteno samo sebi kao i sve u ovoj državi.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Plavi orkestar
Kontakt:

sri jun 21, 2017 7:12 pm

pile87 je napisao/la:
sri jun 21, 2017 6:59 pm
Sloboda ima problem sa licencom, Čelik ima četri igrača sa ugovorom, pitari se prodali za dug od par miliona, Borac ko davljenik, ispliva potone i to zahvaljujuci vlastima, Velez je već odavno u drugoj ligi.
A ne tako davno smo i mi bili u situaciji da se borimo za goli opstanak kluba.
Ali da bi Željo napredovao mora napredovati i liga. Tako da nikoga posebno ne treba radovati propast pojedinih klubova jer zdravi neće doći.
Problem je to kojim se niko ne bavi jer je sve prepusteno samo sebi kao i sve u ovoj državi.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
A što bi se neko bavio problemom Slobode,Celika ili bilo koga drugog kad ti klubovi imaju izabrane skupštine,upravne odbore,direktore,predsjednike...Pa valjda oni trebaju da se bave svojim klubovima i problemima u njima.Na kraju krajeva niko ih ne tjera da se takmice u ligi koja iziskuje poprilicno novca za naše prilike,mogu to raditi i po kantonalnim ligama,tu ne trebaju velika novcana sredstva.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

dell21
Kontakt:

sri jun 21, 2017 7:18 pm

Slobodu čelika i ostale će zamijeniti neki drugi timovi i to je to. Svugdje u svijetu je to slucaj gdje su nekad veliki timovi sad u trećim četvrtim ligama. Bitno je da mi idemo naprijed i da ne stojimo na mjestu.

ChWilla
Kontakt:

sri jun 21, 2017 7:19 pm

zdravi neće doći odmah sutra, ali i tu ima kontra primjera kao krupa i mladost. a srednjeročno će se morati i ovi reformisati ili krenuti od nule kako treba, jer se mora igrati lopte - a natjeraće ih na to. oni ne rade ništa drukčije u odnosu na prije, samo se propisi ustrožavaju i čak počinju i provoditi u stvarnosti.
gradi željo boli te *****

mirzoni1921
Kontakt:

sri jun 21, 2017 7:54 pm

rodrigo87 je napisao/la:
sri jun 21, 2017 5:17 pm
Kako nista u ovoj sezoni? Izgradjena je nova tribina, prosjek je bio sedam hiljada ljudi.Evropa je nakon 13 godina ponovo na Grbavici, svi je jedva cekaju. Svi hoce da se pravi Jug, cak neki i drsko govore i postavljaju pitanja u vezi izgradnje Juga, svi pricaju kako treba platit 150 hiljada za Ordagica, Vukotica, Redzica i slicno. Svi bi dali Stevanovicu pare ko da je Ronaldo! Svima puna usta hvale svega u vezi stadiona, a kada treba platiti 15 maraka kartu, onda je frka, jer eto, ne daju te pare da bi gledali Zetu! Kakvo retardirano razmisljanje! Idemo na utakmicu da gledamo Zeljeznicar, ne idemo da gledamo Lendrica, Zeca, Radinovica i slicne! Nije mi bitan rezultat da bih otisao na utakmicu. Da nas Zeta nabije 0:5, otici cu prvi dan kad se puste godisnje ulaznice i kupiti je. Jer to je ono na sto sam navikao,to je ono sto treba siriti onima koji nisu navikli otici na utakmicu! Dodju dva ili tri puta godisnje na stadion i puno mu je dati 15km? Ma mrs, ne moras nikako ni doci!
Navijaci Zeljeznicara, a ne rezultata!
Isto mislimo, bravo majstore 👍👍👍👍

psihopata
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 21, 2017 8:01 pm

avlami97 je napisao/la:
sri jun 21, 2017 6:38 pm
psihopata je napisao/la:
sri jun 21, 2017 6:25 pm
Ma ode Zelji 20 milja eura zbog gluposti koju neki nikako da shvate.. Pametnije je qrciti se uefi nego klubu ostaviti 20 milja eura..
budi realan kao i do sad,nemoguce je to sa trenutnim jugom,kad se napravi novi treba misliti o tim stvarima,sad bi to fakat ruzno izgledalo na navijackoj tribini.
Oni koji budu stajali na stepenicama, treba ih obuci u one fluorescentne redarske uniforme i ni makacslika

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
to bi mozda moglo i proci s obzirom da postoje i plavi prsluci sa par flourescentnih ciza..... :D
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

dell21
Kontakt:

sri jun 21, 2017 8:04 pm

Zrinjski napustilo 4 igrača iz prvog tima do sada.

ChWilla
Kontakt:

sri jun 21, 2017 8:07 pm

dell21 je napisao/la:
komentar: odlična atmosfera na pripremama.
gradi željo boli te *****

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri jun 21, 2017 8:08 pm

rodrigo87 je napisao/la:
sri jun 21, 2017 5:17 pm
Kako nista u ovoj sezoni? Izgradjena je nova tribina, prosjek je bio sedam hiljada ljudi.Evropa je nakon 13 godina ponovo na Grbavici, svi je jedva cekaju. Svi hoce da se pravi Jug, cak neki i drsko govore i postavljaju pitanja u vezi izgradnje Juga, svi pricaju kako treba platit 150 hiljada za Ordagica, Vukotica, Redzica i slicno. Svi bi dali Stevanovicu pare ko da je Ronaldo! Svima puna usta hvale svega u vezi stadiona, a kada treba platiti 15 maraka kartu, onda je frka, jer eto, ne daju te pare da bi gledali Zetu! Kakvo retardirano razmisljanje! Idemo na utakmicu da gledamo Zeljeznicar, ne idemo da gledamo Lendrica, Zeca, Radinovica i slicne! Nije mi bitan rezultat da bih otisao na utakmicu. Da nas Zeta nabije 0:5, otici cu prvi dan kad se puste godisnje ulaznice i kupiti je. Jer to je ono na sto sam navikao,to je ono sto treba siriti onima koji nisu navikli otici na utakmicu! Dodju dva ili tri puta godisnje na stadion i puno mu je dati 15km? Ma mrs, ne moras nikako ni doci!
Navijaci Zeljeznicara, a ne rezultata!
Za post :zeljeznicar1:

Za ovo boldirano: plate oni tih 15 KM ali nabijaju na nos čitavu godinu
5. - 7. Okt 1992.

cikazubo
Kontakt:

sri jun 21, 2017 8:08 pm

sri jun 21, 2017 6:28 pm
cikazubo je napisao/la:
sri jun 21, 2017 6:15 pm
Tribine bez stolica ili safe standing sistem.
To se ne moze koristiti u medjunarodnim utakmicama pod okriljem fife i uefe..
Može safe standing, u biti stolice na preklapanje s rukohvatima..

dell21
Kontakt:

sri jun 21, 2017 8:11 pm

ChWilla je napisao/la:
sri jun 21, 2017 8:07 pm
dell21 je napisao/la:
komentar: odlična atmosfera na pripremama.
A da je željo u pitanju naslov bi bio rasad sistema.

reks1
Kontakt:

sri jun 21, 2017 8:16 pm

zubanovic89 je napisao/la:
sri jun 21, 2017 10:22 am
Naletih na Facebook-u na ovo
slika

Zna li neko o cemu se radi, kakav se zakon predlaze?
Po onome sto sam cuo zakon je progresivan i omogucava daljnu privatizaciju i profesionalizaciju sportskih udruzenja gradjana u ozbiljne profi organizme.Naravno do stozernih je stranaka je koje ce moguce odbiti ili mjenjati nesto,po obicaju na gore,jer prijedlog dolazi od neke tamo opozicione stranke koja nema pravo da razmislja o tome sta je dobro za sport koji upraznjavaju njihovi narodi.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.

Prijava