Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 21, 2017 3:41 pm

Plavanacija je napisao/la:
sri jun 21, 2017 3:38 pm
Jug 5KM, zapad 25KM, sjever 10KM, istok 15KM. Nikakvog popusta na clansku. Jer clansku kupujem da direktno pomognem klub, ne da bih se sepurio sa clanskom.
Kupujes ti ali vecina ne kupuje a i takve na neki nacin treba motivisati da se uclane jer klub ima direktnu korist od veceg broja clanova i tu ne mislim na novac od clanskih.. Sto veci broj clanskih to si interesantniji potencijalnim sponzorima..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ponosannavas
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:42 pm

E čuj da bi se šepurio. Pa niko zbog toga ne uzima. Mi hoćemo da promovišemo članstvo i da navučemo članova. Nemamo tu naviku i to je to. Dosta raje bi i kupilo ali nema naviku. Ovako ih navikavaš i djecu i penzionere i svu raju. Kasnije možeš da n epraviš razliku u cijeni, nego da član ima neke druge pogodnosti koje su više neke druge prirode a ne finansijske, ali sad nam treba članova.

Elem, ne mogu više odustajem od objašnjavanja oko članstva.

kvalitet
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:44 pm

Za vas koji opravdavate cijene, pokušat ću što kraće.

- Morala se napraviti razlika između aktivnih članova i ostalih (cijena karte).
- Moramo imati neki popust za porodične dolaske (četveročlana porodica 60 KM, preskupo). Sramota je da ne radimo neke specijalne ponude i slično.
- Ne smije biti tolika razlika u cijeni između juga i ostalih tribina.
- Plaćamo najskuplje karte u državi. To je ok. Nije ok da bude ista cijena karte protiv Sarajeva i protiv Krupe. Isto tako, nema smisla da se derbi gleda za 10, a neka Zeta (uz dužno poštovanje) za 15.

Kad je riječ o istoku, godišnja treba biti 80 (uz 20 KM, jer moraš biti član). To je 100 KM. I nemojte govoriti da onda ovi s 10-godišnjim nešto gube. Ne gube, jer imaju niz prednosti u odnosu na obične godišnje: svoje mjesto i mjesto u VIP sektoru (na većini svjetskih stadiona, mjesta u onakvom dijelu su skuplja od ostalih na toj tribini. Npr. ona bi trebala uvijek biti 15).
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

cikazubo
Kontakt:

Jedina mana u cijeni karata je velika razlika između juga i ostalih tribina, na jugu će nas biti koliko i stolica, nema stepenica, nema jugo-zapad/istok, zbog ove odluke o cijeni karata veliki broj derbi-evropa navijača će zauzeti mjesto nekim pravim navijačima, sad će neko reći pravi navijač ima člansku kupit će dan prije, al kop i jug je sačinjen uglavnom od srednjoškolaca i studenata kojim je cvaja za člansku puno, pogotovu kad se uzme u obzir priprema utakmica i putovanja koja slijede, mislim da veliki broj te djece koja čine dobar dio juga nema člansku, ni sam nisam u tim godinama imao, daju ti starci 2-3 marke za užine tako da se jedva skuckaš za kartu a ne još članske i godišnje da kupuješ, to je misaona imenica bila, bar je kod nas u mahali to standardno bilo, i strah me da će na kraju na jugu biti puno tih starih, puno roditelja s djecom, puno derbi šabana, i da ćemo ostati usrkaćeni za atmosferu kakvu ustvari godinama čekamo i zamišljamo na Grbavici..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u sri jun 21, 2017 3:45 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Ajzea
Kontakt:

@Hadzijalagic i @ponosannavas objasnili !

Ukratko, niko je ne uzima da bi se sepurio sa njom nego na taj nacin se promovise clanstvo.
Clanovi kluba svakako trebaju i moraju imati privilegije, tako je svugdje u svijetu.

JUZNJAK
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:46 pm

Ja da sam uprava stavio bi jug 10, sjever istok 20, zapad 50 za ne clanove..
Za clanove jug 7, sjever istok 12, zapad 40...

Vidjeli bi onda reda za clanstvo.... Ovim potezom klub bi vise dobio love nego ovako kako je sad cisto zbog uplacene svote novca kroz novo clanstvo...
Fb grupa Manijaci-USA/Canada

1921.ba
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:47 pm

uporedite cijene sa cijenama hajduka, partizana ili neki slabijih ekipa iz okruzenja i vidjet cete da imamo najjeftinije karte

iz prve ruke, hajduk za navijacku, tribinu sjever u evropskim utakmicaima odredi cijenu karte 15-20 KM, ostale tribine 30 a clanska im je 25 KM... ne moze me niko ubjediti da imaju toliko bolji zivotni standard od nas u sarajevu pa da mi ovoliko kmecimo
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Grbavica
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:48 pm

kvalitet je napisao/la:Za vas koji opravdavate cijene, pokušat ću što kraće.

- Morala se napraviti razlika između aktivnih članova i ostalih (cijena karte).
- Moramo imati neki popust za porodične dolaske (četveročlana porodica 60 KM, preskupo). Sramota je da ne radimo neke specijalne ponude i slično.
- Ne smije biti tolika razlika u cijeni između juga i ostalih tribina.
- Plaćamo najskuplje karte u državi. To je ok. Nije ok da bude ista cijena karte protiv Sarajeva i protiv Krupe. Isto tako, nema smisla da se derbi gleda za 10, a neka Zeta (uz dužno poštovanje) za 15.

Kad je riječ o istoku, godišnja treba biti 80 (uz 20 KM, jer moraš biti član). To je 100 KM. I nemojte govoriti da onda ovi s 10-godišnjim nešto gube. Ne gube, jer imaju niz prednosti u odnosu na obične godišnje: svoje mjesto i mjesto u VIP sektoru (na većini svjetskih stadiona, mjesta u onakvom dijelu su skuplja od ostalih na toj tribini. Npr. ona bi trebala uvijek biti 15).
Kralju, ja gledam Zelju. Yebe mi se ko je na drugoj strani.
Evropska utakmica na Grbavici nakon toliko godina, ako stadion ne bude pun, sta ce nam onda novi jug, sta ce nam kategorija 3, sta ce nam dalja ulaganja?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:49 pm

Ja znam @gavran kada kupi clansku ne mozes gledati u njega koliko se sepuri...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:50 pm

storm_raider je napisao/la:
sri jun 21, 2017 3:49 pm
Ja znam @gavran kada kupi clansku ne mozes gledati u njega koliko se sepuri...
sve 'vako hoda

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:51 pm

1921.ba je napisao/la:
sri jun 21, 2017 3:41 pm
i ja se slazem za clanstvo, pa je trebalo jug 8, clanovi 5, sjever 10 clanovi 8, istok 20, clanovi 15, i zapad kako jeste... ali najbitnije je da mi podrzimo ekipu a ovo je veliki ispit za upravu kako ce organizirati ovu utakmicu, apelirajte i vi na kojoj god tribini budete da ljudi ne bude na stepenicama
Ko kop razdvoji ja mu skidam kapu :D Treba na jugu stolice i po stepenicama staviti :D ili bas popricati sa momcima koji vode da organizuju taj dio tribine gdje se oni pitaju.. Za ostale tribine osim zapada treba pustiti malo manji broj karata u prodaju od punog kapaciteta, pogotovo na sjeveru zbog zapadne zdenke sa cijeg veceg dijela se ne vidi pola terena.. Zaprijetiti osiguranju da nikog ne pustaju dzaba jer vazda ima i toga..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Ch.Willa1986
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:52 pm

Misljenja sam da cijena uopste nije bitna kada su domace utakmice u pitanju. Jasno je da imamo 4-5K bolesnika koji su tu uvijek bez obzira na cijenu, protivnika, termin i vremenske uslove. Sve ostalo dodje zbog otvorenja, protivnika, vaznosti utakmice itd.
Koliko god ljudi da dodje protiv Zete bio bi u pet deka isti broj bila karta 10 ili 15.
Sve se voli klub, a svaki k**** nam smeta. Bezuslovna podrska!

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:52 pm

Svaki put ista prica, al hajd.
Ocu sa 2 djeteta je i 30 mnogo. Takvo nam je stanje u drzavi, il si siromasan il si bogat, srednje klase vise nema. Takva srednja klasa je drzala prijasnju drzavu, punila stadione itd.
Tesko je naci sredinu da svima odgovara, ima dobrih argumenata i za visoke i za niske karte. Sta mozemo, tako je.

Dok je ova prica za clanove apsolutno tacna i podrzavam. Morali su staviti neki popust za clanove, tako bi i clanstvo pogurali pa bi se neko mozda i uclanio.
Msm dobro je i ovo sto mozes dan prije uzet, ali opet **** to hocu li ja uzet u utorak il u srijedu kartu, ne dolazi Real pa da 50 hiljada ljudi hoce doci.
Moraju razmisliti oko popusta na karte za clanove, kako u Evropi tako i u prvenstvu.

exdomorocki
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:54 pm

Ajzea je napisao/la:
sri jun 21, 2017 3:03 pm
Ne komentarisem radi sebe, komentarisem radi drugih ljudi.
Hoce otac da povede dvoje djece da vide europskog Zelju na Grbavici, i samo za ulaznice mu treba 45KM.
Domorocki poveo dvoje djece u kino,da gledamo crtić(patnja živa),izašo kratak 55 km.
Nit će im ostati u pamćenju nit su sta doživjeli!
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

boja mora
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:57 pm

Evo dolazi Goltal u petak :zeljeznicar1:

kremenko

sri jun 21, 2017 4:04 pm

Odlicne cijene za evropske utakmice,nemam zamjerki.
Sto se tice godisnje za Istok. 100 KM za clanove,120 KM ko nije clan.
10god imaju privilegiju sto im karte vaze i za evropu.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri jun 21, 2017 4:05 pm

Kako su ovi nasi komentarisali trening u sumi?
Željezničar ante portas !

teatrale36
Kontakt:

sri jun 21, 2017 4:06 pm

kremenko je napisao/la:
sri jun 21, 2017 4:04 pm
Odlicne cijene za evropske utakmice,nemam zamjerki.
Sto se tice godisnje za Istok. 100 KM za clanove,120 KM ko nije clan.
10god imaju privilegiju sto im karte vaze i za evropu.
Pa na isto ti dodje onda, ta godisnja + članarina je 120.
Treba bar 150 KM ko nije član.

LARSSON
Kontakt:

sri jun 21, 2017 4:07 pm

Svi se bavimo ulaznicama, ali niko se ne bavi ozbiljnim problemom.

Ko će komentarisati naše utakmice na SK ? Da li će biti uvodna emisija sa Marinom Sekulić ?

rodrigo87
Kontakt:

sri jun 21, 2017 4:08 pm

Samo treba volje za otici na utakmicu, za kartu se lahko nadje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava