Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

zubanovic89
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 21, 2017 9:39 am

Cijene ce biti vece nego kad igramo na Kosevu iz prostog razloga sto ima manje prostora. Iz istog razoga je karta na Bilinom Polju 30 maraka a na Kosevu 15 kad igra reprezentacija. Cijene su OK, 15 maraka za istok vise nego zadovoljavajuce, pogotovo ako uzmemo u obzir da ima 700 desetogodisnjih znaci tu nam je vec manji prihod. Jedino sto se slazem sa pojedinim, da je velika razlika izmedju Juga i ostatka, tu mi dolazi sjever kao logicno da bude 10-12 maraka, mada rasprodace se stadion kako god. Ako prodjemo u drugo pretkolo odma zakopat temelje za Jug, naci generalnog sponzora da nam iznese budzet za ekipu ove godine i mjera.

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 21, 2017 9:42 am

Ma da je 30 KM ulaznica, Grbavica mora biti krcata. Historijski dan, prva evropska utakmica na našem stadionu nakon dugo godina. Sve ono o čemu smo sanjali ostvarit će se tog 29. juna. Tačno i sad mogu zamisliti onaj huk "Žeeeeeeeeljooooooooooo" :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

phpBB [video]
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

exbabilon
Kontakt:

sri jun 21, 2017 9:45 am

Ne bi valjalo da cijene karata ne dozvole da se napuni Grbavica u jednoj ovakvoj prilici.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

mirzza
Kontakt:

sri jun 21, 2017 9:47 am

Plavanacija je napisao/la:
sri jun 21, 2017 9:25 am
mirzza je napisao/la:
sri jun 21, 2017 8:56 am
dres_na_pruge je napisao/la:
sri jun 21, 2017 8:25 am
Uvrštavanje Stadiona Grbavica u turističku ponudu Grada. Da ili Ne?.......?

Privatno vlasništvo tako da Grad možemo zaobići, to se dogovori sa turističkim agencijama da se uvrsti u ponudu, ali šta se to nudi jednom turisti??
Ili još bolje šta ima Željo od toga finansijski osim onog čuvenog "širenje istine o Bosni",a to može odraditi bilo koja agencija pred stadionom i bez ikakve naknade bilo kome,lagano uzmes sliku onu ratnu sa kraterom ispred stadiona(sjeverna tribina) čisto kao dokaz turisti da se nalazi na autentičnom mjestu i opleti priču.

Stadion kao sportski objekat prvo treba ponuditi svom navijaču uslove da ostavi lovu, pa tek onda nekom turisti,a može i uporedo,ukratko fali Muzej, fali Fan Shop,fali svašta nešta, ali bit će ako Bog da, samo kažem malo ste uranili
Slazem se ali od necega se mora poceti. Neka cijena od 20 KM za obilazak Grbavice u grupama po 15-20 ljudi bi bila OK. Malo price o pocetku pravljenja stadiona, neki filmic o tome, o ratu kako je gorjela zapadna tribina i naravno akcija navijaca za renoviranje zapada i izgradnju istoka.
Dodati kupovinu u fan shopu uz mozda neki popust za tu ulaznicu. Tura od 30 minuta bi bila OK.
Neko ce to dodatno razraditi, za 2 grupe milja, nije lose.
Cijena 20KM za obilazak stadiona???? Nerealno skroz!!! Cijena od 5-10KM je puno realnija, a naravno posjeta fanshopu gdje bi se moglo potrositi jos 10-20KM. Neko napisa da smo jako daleko od toga sto je i realno, ali ideja je odlicna. Gledam po gradu grupe kineza, japanaca, sigurno da bi ih interesovao stadion koji je bio prva linija u ratu, a pored toga najtrofejniji klub igra na istom. Stvarno ima materijala da se napravi dobra prica. E sad ima li funkcionalnog prostora za taj muzejic i sl, mislim da ce se to napraviti kad se bude pravila zapadna tribina.....
Da, 10 eura je minimum koji mozes dati jer ispod ponizavas sebe. Mislim da je Camp nou 30,40 eura, a obilazak Stamford Bridgea 30 funti.
Znam da smo daleko od svega toga, ali je nekako mizerno staviti cijenu 2,5 ili 5 eura.
Mislim da za nekih do sat vremena ukljucujuci obilazak i neki kratki film sasvim realna cijena.

salemprolic
Kontakt:

sri jun 21, 2017 9:48 am

Ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da ispadnemo od Zete. Zato svi na Grbavicu, napravit atmosferu gdje ce se ova crnogorska balvurdija pogubiti. Kvalitetom smo pretpostavljam tu negdje, zato treba iskoristiti nas stadion kao adut. Da smo ga imali prije, mozda bi Plzen i Standard pali...
Igrace i Slavku maksimalno podrzati, zaboraviti sve lose, ne stvarati im dodatni pritisak, jer Zeljo ce ispastati ako dozivimo neuspjeh, oni svakako odose prvom prilikom.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

MATORI
Kontakt:

sri jun 21, 2017 9:49 am

KrajPrice je napisao/la:
sri jun 21, 2017 9:04 am
MATORI je napisao/la:
sri jun 21, 2017 8:24 am
kontranogama je napisao/la:
sri jun 21, 2017 12:52 am
O 10-o godisnjoj prodaji stolica za jug ja imam nerazrijesen stav, lijepo izgleda i korisno naravno da se organizuje kao i istok, ali se sa druge strane bojim da ce mnogi iz ljubavi kupiti ali se nece pojavljivati pa umjesto da jug bude pun onih koji navijaju 90 minuta bit ce dosta praznih stolica kao sto se desava sa istokom. Mislim to je navijacka tribina,kop, tamo trebaju svi da se deru non stop. Eto ja prvi kad ponekad odem na Jug, jugo zapad, otpjevam sve skupa deset minuta. Nadam se da nece biti stolice rezervisane kao na istoku, nego brate kop u sredini a desetogodinje nako sa strane.
Pa buraz valjda će jug imati kapacitet min. cca 4.000 - 4.500 mjesta.
Prodaš kroz desetogodišje ulaznice 1000, ostaje ti opet 3.000 - 3.500.
I to je dosta.
Kako ćeš bolan "namaći" 500.000 KM - nego kroz desetogodišnje.
Znam reći ćeš sponzori, ovo, ono...
Dobro neko reče ovi naši manekeni troše ko "Lada Niva", za jug nebi ostalo ništa j.ebo te :ganja:
Na jugu nece biti stolica sa imenom, kada kupis desetogodisnju mozes gdje hoces.
Ti mislim da bi se postovalo na jugu mjesto, aahahahahah
Pa bezbeli da je bez imena - ako ti se ne pjeva sjedeš na J/I ko' ja i nikakav problem
:ganja:

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 21, 2017 9:52 am

Sutrašnji žrijeb BH Telecom Premijer lige BiH 2017/18. možete pratiti uživo putem medijskih kanala NS/FS BiH.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/uziv ... -bih/86137

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri jun 21, 2017 9:55 am

nazalost, mi jos uvijek nemamo nista posebno ponuditi na samom stadionu eventualnim turistima. obilazak tribina, posjeta Plavom salonu i Fan shopu su jedina ponuda koju mozemo ponuditi u ovom trenutku. nije to nesto na cemu se mogu uzimati neki veliki novci ali je sigurno iskorak i trebamo ga napraviti.

kada bi se pitao, napravio bi turisticku turu u organizaciji kluba i ponudio je na TripAdvisoru. svakim danom u 10, 12, 14 i 16 sati. naravno ne bio bjezao od suradnje sa Turistickom zajednicom KSa. naprotiv.
ponuda bi ukljucivala obilazak tribina sa vodicem, posjetu Plavom salonu uz promotivni video o nasoj istoriji u trajanju od cc 25min, posjeta Fan shopu uz adekvatan poklon /sal, kapa ili sl. za cijenu od 10EUR. trajanje ture 1h.

sa finansijskog aspekta, u ovom trenutku, tu nisu moguce neke ozbiljne zarade ali sigurno je da iz cijele price mozemo obezbjediti sredstava za jednu pristojnu platu nekome. a u mojim ocima je i to velika stvar.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

fanaticZeljin
Kontakt:

sri jun 21, 2017 10:00 am

Raja od koliko sati pa do koliko se moze uclaniti?imam nekih kandidata is diaspore pa da odmah natjeram na uclanjenje..
Srcu draga, boja PLAVA !

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 21, 2017 10:01 am

fanaticZeljin je napisao/la:
sri jun 21, 2017 10:00 am
Raja od koliko sati pa do koliko se moze uclaniti?imam nekih kandidata is diaspore pa da odmah natjeram na uclanjenje..
Načini uplate članarine

Lično – popunjavanjem prijavnice na Stadionu Grbavica radnim danima od 09 do 17 sati. Subotom se u Klub možete učlaniti popunjavanjem prijavnice u Fan shopu, člansku kartu ćete dobiti na kućna vrata, a troškove poštarine snosit će Klub.
Članom FK Željezničar možete postati i uplatom članarine na račun Kluba.
Uplatu članarine možete izvršiti i putem PayPal servisa.

reks1
Kontakt:

sri jun 21, 2017 10:03 am

Ja bih zaista zamolio da makar na ovim evropskim utakmicama ne radimo po pricipu "bolikurac"pa se rezonuje platicemo kaznu,stepenice cemo napuniti ,a o petardama i bakljama da ne pricam.Ako je moguce da pokazemo i pamet,osim srca i glasa.Kazne u evropi su drasticno vece i doslovno bi ,pu,pu satrale bilo koji benefit od prihoda,Pa valjda mozemo bilti toliko na strani Zelje i ispostovati ovu upravu
i jos jedna stvar,Manite se negative do ovih utakmica.Htjeli to ili ne i tako se pravi losa atmosfera.Citaju se ove i one stranice,a onda od usta do usta odeee.Bice dovoljno vremena da se daju strucne i svakakve druge analize o Petrovicu,Cenanu,Zebi itd,itd.
Ono bas sad treba stati iza Zelje!

bistrikboy
Kontakt:

sri jun 21, 2017 10:05 am

Radil fanshop do 18h i imal dresova na stanju?
1921-1987-2007

fanaticZeljin
Kontakt:

sri jun 21, 2017 10:08 am

Hvala brate
Srcu draga, boja PLAVA !

ISB87
Kontakt:

sri jun 21, 2017 10:20 am

Jug 8 (clanovi 6), Sjever 12 (clanovi 10), Istok 15 (clanovi 13) i Zapad 25KM

Ipak je evropska utakmica i cijene bi trebale biti otprilike ovakve. Dosta nas je razocaranih nakon sezone ali Boze moj ipak je evropa na Grbavici i to svi trebamo ispostovat.
MIRZA RASCIC

shzna
Kontakt:

sri jun 21, 2017 10:21 am

Prvo kolo Borac, u gostima. :kafa:
Drugo kolo Sloboda, kuci. :kafa:
Trece kolo Derbi, kuci. :kafa:
Cetvrto kolo Mladost, u gostima. :kafa:

Citiram se poslije. :kafa:
1987

zubanovic89
Kontakt:

sri jun 21, 2017 10:22 am

Naletih na Facebook-u na ovo
slika

Zna li neko o cemu se radi, kakav se zakon predlaze?

kontranogama
Kontakt:

sri jun 21, 2017 10:35 am

MATORI je napisao/la:
sri jun 21, 2017 9:49 am
KrajPrice je napisao/la:
sri jun 21, 2017 9:04 am
MATORI je napisao/la:
sri jun 21, 2017 8:24 am

Pa buraz valjda će jug imati kapacitet min. cca 4.000 - 4.500 mjesta.
Prodaš kroz desetogodišje ulaznice 1000, ostaje ti opet 3.000 - 3.500.
I to je dosta.
Kako ćeš bolan "namaći" 500.000 KM - nego kroz desetogodišnje.
Znam reći ćeš sponzori, ovo, ono...
Dobro neko reče ovi naši manekeni troše ko "Lada Niva", za jug nebi ostalo ništa j.ebo te :ganja:
Na jugu nece biti stolica sa imenom, kada kupis desetogodisnju mozes gdje hoces.
Ti mislim da bi se postovalo na jugu mjesto, aahahahahah
Pa bezbeli da je bez imena - ako ti se ne pjeva sjedeš na J/I ko' ja i nikakav problem
:ganja:
Ama to sam i mislio. Stolice bez imena i broja. Bezbel da treba prodavat desetogodisnje.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

teatrale36
Kontakt:

sri jun 21, 2017 10:41 am

za_zivot_cijeli je napisao/la:
sri jun 21, 2017 9:55 am
nazalost, mi jos uvijek nemamo nista posebno ponuditi na samom stadionu eventualnim turistima. obilazak tribina, posjeta Plavom salonu i Fan shopu su jedina ponuda koju mozemo ponuditi u ovom trenutku. nije to nesto na cemu se mogu uzimati neki veliki novci ali je sigurno iskorak i trebamo ga napraviti.

kada bi se pitao, napravio bi turisticku turu u organizaciji kluba i ponudio je na TripAdvisoru. svakim danom u 10, 12, 14 i 16 sati. naravno ne bio bjezao od suradnje sa Turistickom zajednicom KSa. naprotiv.
ponuda bi ukljucivala obilazak tribina sa vodicem, posjetu Plavom salonu uz promotivni video o nasoj istoriji u trajanju od cc 25min, posjeta Fan shopu uz adekvatan poklon /sal, kapa ili sl. za cijenu od 10EUR. trajanje ture 1h.

sa finansijskog aspekta, u ovom trenutku, tu nisu moguce neke ozbiljne zarade ali sigurno je da iz cijele price mozemo obezbjediti sredstava za jednu pristojnu platu nekome. a u mojim ocima je i to velika stvar.
Recimo i ekskurzije osnovaca iz BiH se mogu uključiti, znam da Dinamo ima i takvu ponudu preko naših turističkih agencija, djeci je to uvijek interesantno, vidjeti stadion,svlačionice, plavi salon, izaci na teren i slicno. To je moj neki prijedlog.

ponosannavas
Kontakt:

sri jun 21, 2017 10:53 am

HOće li Čelik i Vitez uopšte igrati ovu ligu. Ljudi nit imaju uprave nit trenera nit igrača. Hajd Vitez i ima nekih igrača, ali nikakvih aktivnosti. Bolje da su ispali onda i da je ostao Metalege. hajd ovi iz Čelika su kontali da će se stanje popraviti, ali za VItez se pričalo na pola lige za opstanak da nemaju sredstava za ovu godinu.

storm_raider
Kontakt:

sri jun 21, 2017 11:07 am

Imamo jednog gosta iz CG,navijac Zete i otvorio je temu: viewtopic.php?f=21&p=221514#p221514

Docekajte ga kako dolikuje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava