E kakva si ti dalabu Allahu dragiAjzea je napisao/la:
IVANEE, GURNI JE GORANEEEEEE, GORANEE, IVANEEEEEE PRODJIII ! JOOOOOOOOOOOOOJ NE RADIISS ONO STO SAM TI REK'OOO !
ovaj trans je u čast pokojnog golmana Dinama Zg i Aika, Ivana Turine.
A preko Foce ?Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 11:45 pmPreko Scepan Polja najblize. Nekih 4 sata normalne voznje. 15ak km prije nase granice i nekih 30-40km puta posle granice kao u horor filmovima. Zadnji pit sam isao u februaru i moglo je sa licnom. Sad kazu ne moze, samo pasos..D.B.Cooper je napisao/la:Ima li neko ko je nedavno putovao za Crnu Goru , eventualno Podgoricu , za koliko se moze stici iz Sarajeva , ima li ikakav autoput
Pa to ti je to. Granicni prelaz se zove Scepan Polje..D.B.Cooper je napisao/la:A preko Foce ?Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 11:45 pmPreko Scepan Polja najblize. Nekih 4 sata normalne voznje. 15ak km prije nase granice i nekih 30-40km puta posle granice kao u horor filmovima. Zadnji pit sam isao u februaru i moglo je sa licnom. Sad kazu ne moze, samo pasos..D.B.Cooper je napisao/la:Ima li neko ko je nedavno putovao za Crnu Goru , eventualno Podgoricu , za koliko se moze stici iz Sarajeva , ima li ikakav autoput
Najbolje je tebi u autobusD.B.Cooper je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 12:04 amA preko Foce ?Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 11:45 pmPreko Scepan Polja najblize. Nekih 4 sata normalne voznje. 15ak km prije nase granice i nekih 30-40km puta posle granice kao u horor filmovima. Zadnji pit sam isao u februaru i moglo je sa licnom. Sad kazu ne moze, samo pasos..D.B.Cooper je napisao/la:Ima li neko ko je nedavno putovao za Crnu Goru , eventualno Podgoricu , za koliko se moze stici iz Sarajeva , ima li ikakav autoput
Baje,navijaci Hammarbyja,gradskog rivala AIK-a su vjerovatno najbolji.Najodaniji su.Hammarby u drugoj ligi njih po 30-40 hiljada na utakmici.I jedni i drugi i plus Djurgården igraju na Friends Areni gdje se ove godine igralo finale Evropske lige.
Kakav si ti kralj