https://www.instagram.com/p/BVhYn0aDZEL ... eljeznicar_
pazi ovih.
Gotal neće, samo Ramovićsamo_plavo je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:11 pmDa mi prvo prođemo Zetu, pa ćemo onda pričati o AIK-u... Ako je ovo tačno na transfermarktu i na rezultatima AIK igra uvijek 3-5-2 formaciju. Sigurno se možemo nositi sa njima. Miriše mi sličan scenario kao i prošli put u Evropi.
Zetu moramo proći. Na Grbavici očekujem 2:0, a u Crnoj Gori očekujem x.
Ne smijemo ih podcijeniti ni malo. Dobra su ekipa i moramo pristupiti ozbiljno.
Za drugo pretkolo moramo dovesti stopera (mislim da Osmanković nije na tolikom nivou da može biti u prvom timu), veznog i lijevog beka. To je po meni minimum. Hoće li Gotal biti prijavljen za Zetu? Kad se izvlače parovi za treće pretkolo?
Gotal ce biti prijavljen za 2. pretkolo ako prodjemo Zetu.samo_plavo je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:11 pmDa mi prvo prođemo Zetu, pa ćemo onda pričati o AIK-u... Ako je ovo tačno na transfermarktu i na rezultatima AIK igra uvijek 3-5-2 formaciju. Sigurno se možemo nositi sa njima. Miriše mi sličan scenario kao i prošli put u Evropi.
Zetu moramo proći. Na Grbavici očekujem 2:0, a u Crnoj Gori očekujem x.
Ne smijemo ih podcijeniti ni malo. Dobra su ekipa i moramo pristupiti ozbiljno.
Za drugo pretkolo moramo dovesti stopera (mislim da Osmanković nije na tolikom nivou da može biti u prvom timu), veznog i lijevog beka. To je po meni minimum. Hoće li Gotal biti prijavljen za Zetu? Kad se izvlače parovi za treće pretkolo?
Kakvi naivci...Kapiten je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:12 pmhttps://www.instagram.com/p/BVhYn0aDZEL ... eljeznicar_
pazi ovih.
Ako dodje do utakmice hoce. I vjerovatno ce biti autobus. Ovo sto ja pisem je vise privatni/turistički aranžmancikazubo je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:06 pmMožda i bude nekih aranžmana, naravno sve ovo ako prođemo Zetu, bilo je ranije s centrom za Maribor ja mislim i M97 za Budimpeštu..Vrag je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:03 pmZa Stockholm moze ugrabiti do 50-90 eura sa povratnom. Ako na vrijeme rezervise. Ne treba ti rent ima autobus, taxi, voz. Samo neka kupi prije kartu na stanici. Malo je zeznuto sto nema let svaki dan nego 2x sedmicno(nisam siguran). Sa 600-700 KM bi se dala sedmica prezivjeti
to je to
Opet kažem bio sam za vikend malo gore, doduše nakratko, al sam malo vidio svojim očima.. Ugljesa radi fkt jako, Marković koji mi je onako igrač gine na treningu nevjerovatno fkt, radi barem duplo jače nego ostali, pravi borac, Zeko ko munja, općenito mladi momci odlično rade, fkt i ovi juniori, sad nisam toliko ih pratio prije da znam imena, ali fino rade.. Jedino kažem što mi je zaparalo usi, a momci koji su gore eto mogu potvrditi ako su čuli svojim ušima kad Stana kaže šta ovo radimo, smiješno mu smije se..storm_raider je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:20 pmKazu da Ugljesa dobro do sada radi na Kupresu. Hajde sine, trzni se malo.
Super za cutiVipla1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:29 pmOpet kažem bio sam za vikend malo gore, doduše nakratko, al sam malo vidio svojim očima.. Ugljesa radi fkt jako, Marković koji mi je onako igrač gine na treningu nevjerovatno fkt, radi barem duplo jače nego ostali, pravi borac, Zeko ko munja, općenito mladi momci odlično rade, fkt i ovi juniori, sad nisam toliko ih pratio prije da znam imena, ali fino rade.. Jedino kažem što mi je zaparalo usi, a momci koji su gore eto mogu potvrditi ako su čuli svojim ušima kad Stana kaže šta ovo radimo, smiješno mu smije se..storm_raider je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:20 pmKazu da Ugljesa dobro do sada radi na Kupresu. Hajde sine, trzni se malo.
jeste brate Stana kaže kakve su ovo pripreme svako jutro trčimoVipla1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:29 pmOpet kažem bio sam za vikend malo gore, doduše nakratko, al sam malo vidio svojim očima.. Ugljesa radi fkt jako, Marković koji mi je onako igrač gine na treningu nevjerovatno fkt, radi barem duplo jače nego ostali, pravi borac, Zeko ko munja, općenito mladi momci odlično rade, fkt i ovi juniori, sad nisam toliko ih pratio prije da znam imena, ali fino rade.. Jedino kažem što mi je zaparalo usi, a momci koji su gore eto mogu potvrditi ako su čuli svojim ušima kad Stana kaže šta ovo radimo, smiješno mu smije se..storm_raider je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:20 pmKazu da Ugljesa dobro do sada radi na Kupresu. Hajde sine, trzni se malo.
Čuo sam i ja da je bio jedan od boljih na prvim treninzima.. Njega i Zakarića hvale posebnostorm_raider je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:20 pmKazu da Ugljesa dobro do sada radi na Kupresu. Hajde sine, trzni se malo.