Fuj, povraća mi se i od Samira i od njegoogh saopštenja, a Boga mi i od ostatka ekipe dobijem mučninu u želucu. Kakav užas. Nije vam valjao Oda, nije vam valjao Edis, kasnije ni Kostić, a evo sad ni Petrović. Pa dokle više gamadi, dokle? Hoćete li vi možda da vodite ekipu? Ponašate se kao neke zvijezde, a ustvari ste karine obične i to izdrkane. Puna podrška za upravu i Slavka da otpuste svakoga ko se miješa u rad trenera. Čuj molim te, ne odgovaraju im treninzi. Eto oni kao navikli na bolje, u dosadašnjem dijelu karijere ih nije niko vodio ispod ranga Kapela.
Muka mi je otkad sam ovo pročitao, a ko hoće da čita između redova može dosta toga zaključiti.
Neka vas je stid tog dresa kojeg nosite i grba koji stoji na njemu. Željo je bio i prije vas, bit će i poslije vas.
Na šta će ovo izaći sa ovakvim otvorenim prozivanjem ne smijem ni da pomislim. Prvo Križman, pa Lendrić, evo sada i Samir. Majstore posro si se na sve što si uradio u Želji, mogao si kulturno i gospodski otići, a sada će te pljuvati na svakom koraku.
Jednom treba reći stop mahali među igračima, a mislim da je sad krajnje vrijeme za to. Vaše je da igrate i da se zalažete na zelenom terenu, ostalo nije vaša briga. Sve dok se miješaju u rad trenera i dok komentarišu sve i svašta, nema nam napretka. Riješiti se mahalaca među kojima prednjače povratnici, najviše oni koji se busaju u prsa koliko vole Želju. E pa gospodo, ovako tom istom Želji samo štetu nanosite. Napravili ste sami od sebe najmržu generaciju u historiji Želje. Jednostavno ne zaslužujete ovaj dres.