BHTelecom je jedan od najizdasnijih sponzora saveza,bez obzira na PL. Uz to su jos upali sa tim oko PL.LARS1921 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 3:53 pmAnarky je pisao mislim da ove godine ističe, tj da je istekao
A gdje sam ja rekao da bi zatvorio nekome poziciju. Jadranku istice ugovor za pola godine, a svim ostlim stoperima za godinu. Ja bi najvise volio kad bi Kemo i Tarik igrali pet godina narednih. Ja mislim da je Gacan dobar. Ne vidim u nasoj ligi mladjeg, a boljeg stopera koji ima iskustva u nasoj prvoj ligi. Ako cemo dovesti nekog kapitalca okpile87 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 3:17 pmBez ikakve uvrede ja mislim da taj Gacan nije igrač za Želje. Ako već imamo dva talentovana igrača iz našeg pogona onda im dati šansu da odigraju. I Gacan je nas produkt ali nije to dokazan kvalitet da bi ga vraćali. Svi pričamo o našoj djeci pa nemojmo im zatvarati pozicije jer neće dobivati šansu. Ako ćemo već dovoditi neka to bude kvalitet za naše uslove.ponosannavas je napisao/la:Sto bih ti zamjerio. I ovog sam spominjaoSinan je iskusniji pa mozda trenutno daje vise
a Micu sam spominjao cesce jer mladji
![]()
Steta za ove neke igrace koje debili zastupaju. Maksimovic mi se isto svidja i on Husaricev. Ova prica o Kemi i tribinama je glupa. On treba sa Graovcem pocinjati. Pa i Jadranku istice ugovor prije Keme. Treba nam jos jedan stoper ali nije hitno. Treba Gacana dovesti i na duze potpisati. Za godinu mi ostajemo bez svih stopera, ako nijedna ne produzi
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Ne znam, iznosim svoje mišljenje.

🤍
🤍
🤍
Ako je sve tako kao što kažeš nek onda savez ispravi grešku i nek se više mane nas. Idu mi na živce stalno neka prozivanja. Jebali ih amaterski ugovori.LARS1921 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 6:21 pmfino im je husara objasnio
Nema prepreka za registraciju Zeca,jer dopunski potpisani sporazumi ili aneksi uz Amaterski ugovor po propisu UEFE ne vaze,ali isto tako i Sloboda nije duzna isplacivati iznose iz tzv Sporazuma koji su igraci potpisivali prosle sezone,i sad traze isplate istih!Za takve vrste potpisanih Sporazuma je nadlezan gradzanski SUD i samo putem SUDA,igraci mogu traziti pravni lijek,jer ti Sporazumi nisu u nadleznosti NSBiH!To na Arbitraznom sudu UEFA sve pada!Propisi su jasni samo sto kod nas u BH fudbalu vecinom rade polupismeni i nepismeni ljudi koji ne citaju i ne prate Propise!
Bar ti nebi trebao uzimati zdravo za gotovo ono što neko kaze.Kostic nije imao amaterski ugovor,za ostale ne znam.Kostic je kod njih bio zaposlen u omladinskom pogonu.Znao sam i zašto se tretirao tako ali ne mogu da se sjetim,uglavnom neka mutna radnja.Ljudi samo muljaju i udušit ce se u toj muljazi.