Zec..heisenberg je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 8:01 pmMa ja, svi idu u Sarajevo.. Kuzmanovic, Obradovic, Ordagic...
Mislim da je ovih dana negdje pisalo da ide u Vojvodinu. U svakom slučaju veliki znalac, ali nešto mu je uvijek falilo da napravi nešto više...avlami97 je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 7:43 pmMeni nikako nije jasno kako onaj "nas" Mahir Karic nije napravio karijeru. Gledao sam ga par puta dok je igrao u Slaviji i Olimpiku i tacno se vidi da zna. Imam osjecaj da je igrao u nekoj jakoj ekipi da bi sav njegov potencijal dosao do izrazaja. Znam da je ponekad dolazio na neke treninge i nije zadovoljio. Ne znam, zao mi je sto nikad nije zaigrao kod nas.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Otišao u Vojvodinu, ali mu ovi nisu rekli da dolazi na probu, i on se vratiokvalitet je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 8:04 pmMislim da je ovih dana negdje pisalo da ide u Vojvodinu. U svakom slučaju veliki znalac, ali nešto mu je uvijek falilo da napravi nešto više...avlami97 je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 7:43 pmMeni nikako nije jasno kako onaj "nas" Mahir Karic nije napravio karijeru. Gledao sam ga par puta dok je igrao u Slaviji i Olimpiku i tacno se vidi da zna. Imam osjecaj da je igrao u nekoj jakoj ekipi da bi sav njegov potencijal dosao do izrazaja. Znam da je ponekad dolazio na neke treninge i nije zadovoljio. Ne znam, zao mi je sto nikad nije zaigrao kod nas.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Babuka zna. Babuka je tv licnost.LARS1921 je napisao/la:Yebi ga, ja vjerujem babuki šta kaže
Neka ba, LeoneLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 8:05 pmBoooommmm samo za hejtere!
Dobrodosaoooo aoo ao!!!