FKZ1921 je napisao/la:Što je više izmišljenih neprijatelja i što je više bojovnika na prvoj crti obrane od istih,utoliko smo z većem problemu. Ova taktika se uvijek ružno završi.
Pisao sam o ovome ima i godina.Navodio primjer iz filma"Karaula"Ukratko...na nekoj karauli ns granici sa Albanijom,fasuje poručnik triper od neke kurave i ne smije kući,dje će zeni s triperom. I sta će,lik izmisli neprijatelja.Grupisu se albanci da napadnu karauli. Uvede borbenu gotovost,Ne može niko van karaule...U trajace to dok on ne izlujeci triper.
U neko doba pošalje ženu platu po vojniku...I logično,vojnik ko vojnik,žena ko žena,vojnik mu bujne ženu...
Vrli poučno.. .koga pouke zanimaju.
Izmišljeni neprijatelji ne postoje u ovom slučaju ali stvarni postoje. Naveli su neki portale i pojedine ljude, mislim da je to uradio Avlami. Evo da ti i ja kažem još neke 'incognito' ljude. Zamisli kad te sudija nazove te kaže imenom i prezimenom ljude koji plaćaju sudije da sude protiv nas. Znači ljudi iz bivših, ne tako davno, uprava. Kako pojedini psuju zato što ih je sudija izradio u kafani. Violina, SD, Koldžo, bivše uprave, pa i igrači bivši i neki sadašnji sve su to stvarni neprijatelji, pa čak i pojedini skupštinari. Hvala Bogu sve se zna, sad će se okrenuti novi list, stranica, pa i knjiga. Svi će doći na svoje. Nemoj molim te, da te ne imenujem imenom i prezimenom, govoriti neke stvari. Dosta nam je patriota koji kad je gusto brinu o klubu. Trebali ste brinuti kad su se utajivali milioni poreza i kad se radilo kako je kome čejf.
Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom