sub jun 03, 2017 6:59 pm
Nekako kako god okrenem, obrnem sve mi se na isto svodi a to je da je ova generacija toliko nezainteresovana za Zelju kao klub i njegove vrijednosti. Cast pojedinicima ali bukvalno pojedincima. Ne volim da o imenima pojedinacno ali moram prokuhalo sve i dalje kuha sta su uspjeli da prokockaju.Veca, momcina ba prava , meni je dovoljno ono kako ih je gurao iz peterca u Krupi trebao ih je i nogom jos nabiti a ne samo se izgalamiti na hinje jedne one. Dalje stoperi ,jedan nas tuzio(hej tuzio klub i zamjenik kapitena, slucaj koji je tesko i naucno dokaziv). U godimaa , gleda da privede kraju karijeru sa solidnom platom gdje ni polovinu ne moze dobiti u KRupi, Olimcpiu , Celiku.. za sta je realno i kvalitet. Drugog molili da dodje bukvalno padali na koljena , i sta takav igrac ima u podsvjesti : ma odradicu ja ovo ko ih hebe kako god i ja odo dalje ionako ovo nije moj rang. Odradio svoje , zavio nas u crno i prst u uho , boli njega sto su ljudi oboljeli gledajuci partije njegove ove sezone. Desni bek,eto ko borio se pokazao djelimicno da zna sta je grb i sveti dres, ali nedostatak kvaliteta je izgleda prisutan.Stana -lav, primjer pravi ba suta li te izbacivali naki skijasi iz ekipe, tjerali na razne nacine , a on se vratio jos sutio nije lajao ba na klub i tuzakao. ON je primjer i zamjik kapitana (bar bi trebao) . Markovic , eto onako, u par izjava sam cini mi se citao da je svjestan velicine kluba u koji je dosao , ali losa forma nedostatk kvalite su ga utopili u sivilo. DEsno krilo-bez izjava , bez govora pokazao na terenu da cjeni grb i boje koje brani. I pun tovar igraca da ne nabrajam koji jednsotano nisu svjesni koliko ljudi ovo vole i koliko su se nadali necemu sto si vec jednom rukom uzeo i na kraju svojom hinjskom igrom sutnuo nogom dakleko od svih nas. Ne trebaju nam nasa djeca svi u prvih 11 da bi voljeli ovaj klub , ali nam trebaju ratnici , fajteri koji ce plavi dres natopiti znojom i ici na protivnika sa zarom , na ivci grubosti koja je proistekla iz ogromne zelje i htjenja za pobjedom.Treba nam jedan Culum, Simic, jedan Urdinov pa i momak iz Zenice Eldin Adilovic koji je prosao sve i svasta kada je dosoa ali nije se klub pljuvao i trener ponizavao.,A ne treba nam onaj sto baci dres , to je uvreda preko koje se ne prelazi !