Tačno tako. Ne znam ni ja za OSmanovića kako je otišao ali mislim da se nešto naljutio jer nije bio u prvom planu.Simply Blue je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 2:59 pmVeselinović je igračina za naše uslove, jedini kojem bi se stvarno obradovao o ovih koji spadaju u neku grupu a la "Crnov, Zakarić"(neko kome bi trebali malo vremena da povrati formu).ponosannavas je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 2:44 pmMa Veselinović je pravi igrač. MOtor one SLobode sa Odagićem i Zebom. Nego sa nešto se sa Jagodom ganja. Stipo Marković i DIno Beširović isto. JA bi doveo ovog ADnana Osmanovića. Naše je dijete mada je prebjegao pitarima. A evo i GOvedarica je sad slobodan. Priželjkivali smo ga![]()
Prošle godine najbolji igrač tuzlaka po meni i def. igrač koji je što se tiče brzine iznad svih naših krila. I ima ono što nam treba, direktan je i uvijek tražni igru 1na1, a i ono što sam gledao protiv nas i u Evropi ni defanziva mu nije loša.
I ovu sezonu je počeo odlično dok je Musemić vodio Slo., nakon dolaska kukumavke i on je pao, kao i komplet ekipa, tako da vjerovatno i nije sve do njega
Što se tiče Osmanovića, i meni nije loša opcija kao back-up, samo ne znam pod kakvim okolnostima je otišao kod pitara, pa nisam htio spominjati.
Eto te ko govnogovno.ba s njihovim naslovima.
ima generalni na njima,DNK pise,mora da je neka strana firma.