Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 01, 2017 3:21 pm

Amidza je napisao/la:
čet jun 01, 2017 3:20 pm
Da li Hervasu i zeni mu jos stravu saljevaju radi onih kerova...

Poyy svima, polomio sam F5 nigdje nista. Nije nam lako jbg, samo strpljenja.
Spoiler:
slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet jun 01, 2017 3:22 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
čet jun 01, 2017 3:08 pm
ChWilla je napisao/la:
čet jun 01, 2017 2:23 pm
ma ako skontaš i uočiš na vrijeme i ne treba se isprsiti. to raja govori i u pravu je.
Ne treba se isprsiti za onog Vukotica, Koljica, Redzica, Besirevica iz vremena kada su tek dosli u klubove u kojima sada igraju, kada su bili totalni anonimusi i kada se nije moglo znati u kojem smjeru ce se igracki razvijati.. Ja cisto sumnjam da mi imamo luksuz da u prvi tim guramo takve igrace koji se za male pare mogu dovesti i da sa takvim igracima imamo ambicije da osvajamo titule.. Volio bih vidjeti reakciju navijaca kada bi doveli par anonimusa od 18 godina, igraca za koje bi se u startu znalo da ce ih biti potrebno trpiti.. . Na taj nacin mozemo skautirati igrace za omladinski pogon a po mom misljenju ne i za prvi tim.. Sada su ovi pobrojani vec formirani igraci koji imaju potencijal da se jos puno nadogradjuju i kao takvi kostaju. Ja licno ne bih imao problem sa takvom strategijom jer lojalnost prema Zelji ne uslovljavam titulama.. Vjerujem da ima jos par hiljada takvih navijaca.. Svi ostali zahtijevaju rezultat a postici kvalitetan rezultat sa nekim mladim, perspektivnim igracima je dosta tesko u ovom okruzenju.. Moze ali da s njima uparis u svaku liniju po nekog kapitalca u najmanju ruku u rangu Miroslava i to bi bilo perfektno ali treba za to budzet imati..
odmah bi potpisao strategiju kluba u kojoj cemo napraviti remont ekipe na nacin da ce u prvom timu igrati nasi momci od 17, 18, 19 i 20 godina kao i njihovi vrsnjaci skupljeni po BiH a koji vaze sa dobre i talentovane igrace, a bez obzira na rezultatski imperativ u naredne cetiri godine. u tom slucaju naredne cetiri godine bi pratio samo odgoj, razvoj i napredak igraca.
tako formirana i selektirana ekipa ce garantiram u roku dvije godine izboriti evropu, trece godine postati sampion Drzave a cetvrte Zelji donijeti visemilionski priliv sredstava od prodaje.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jun 01, 2017 3:22 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Halalite sto se sikiram.
Ali Vama je normalno da vam fali 10.igraca, 11.dana pred prozivku, a 28.dana prije Europe?
Meni nije.
Opusti se drug ba sta ti je, obolit ces majka mu stara.
Željezničar ante portas !

Amidza
Kontakt:

čet jun 01, 2017 3:23 pm

:lol: Bas tako, moj @Hurmasica.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Simply Blue
Kontakt:

čet jun 01, 2017 3:25 pm

Halalite sto se sikiram.
Ali Vama je normalno da vam fali 10.igraca, 11.dana pred prozivku, a 28.dana prije Europe?
Meni nije.
10 igrača??? malo je to, ja mislim da nam fali barem 20
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

LARSSON
Kontakt:

čet jun 01, 2017 3:29 pm

Prvo pojačanje, pogađajte

slika

Brkoo
Kontakt:

čet jun 01, 2017 3:29 pm

storm_raider je napisao/la:
uto maj 30, 2017 2:13 pm
salle86 je napisao/la:
uto maj 30, 2017 2:01 pm
1921.ba je napisao/la:
uto maj 30, 2017 9:59 am
i kad se napravi jug, ponovi sezona kao ova opet ce biti tjeraj ovog tjeraj onog, tako se pisalo i kad se poceo istok praviti, sve halalimo svkaa cast, a onda pljuvanje... znam ja nas *ebo ti nas
:palacgore:
Trebamo krenuti od sebe.

Zvanicna. U toku dana ili sutra
Sta bi @storme sa zvanicnom? :ganja:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 01, 2017 3:30 pm

Simply Blue je napisao/la:
Halalite sto se sikiram.
Meni nije.
To ti malo lud misu? A?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jun 01, 2017 3:30 pm

Bulbasor?
Željezničar ante portas !

Amidza
Kontakt:

čet jun 01, 2017 3:31 pm

Togepi. To je ono jaje sto je najavljivano.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jun 01, 2017 3:32 pm

ChWilla je napisao/la:
čet jun 01, 2017 3:19 pm
sve je to tačno i ništa nije džaba. i ja prvi kažem da mi ustvari ne trpimo nikoga. ali tačno je i da su neki forumaši ukazivali na neke igrače dok su se još mogli dovesti džaba, a koje sad priželjkujemo svi. uglavnom su to igrači koji su počeli igrati premijer ligu vrlo mladi u ekipama iz dna tabele. eto zvijezda bila zadnja, ali kad je šerbečić sa 16 godina mogao dobijati minutažu, a nije izgledao pretjerano "van mjesta" - jasno je da totalnog promašaja sa njim teško može biti. tako i peco u veležu i još neki.
Bio je momak u juniorima kojeg smo doveli iz Olimpika i koji je za Olimpik imao nastupe u prvom timu sa 16 godina.. Vazio kao jako talentovan stoper.. Ne mogu mu se sjetiti imena, igrao je stopera u onoj utakmici protiv Salzburga.. Gdje je sad i zasto nije dobio sansu? Ko moze garantovati da je Serbedzic prije godinu dana bio kvalitet za Zelju? Presjedio bi na klupi kao i Kemo ili bi ga poslali na kakvu posudbu jer ga ne bi htjeli trpiti.. Takvi igraci se moraju istrpiti a vecina nas nije spremna za to jer zelimo titule i ako je ne osvojimo odmah je raspad sistema.. Igrala su Odina djeca i cinila nas ponosnim a vrati na prosli ljetni prelazni rok pa procitaj kakva su tada razmisljanja bila u vezi forsiranja omladinskog pogona.. Tad je bilo ma kakva djeca trebaju nam provjereni igraci i balilo se na Husica, Jahica i slicne.. Mi smo teski licemjeri i mjenjamo stavove u ovisnosti od situacije a lafo pricamo o nekoj strategiji..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

čet jun 01, 2017 3:33 pm

ćubara.
gradi željo boli te *****

Jaozinho22

čet jun 01, 2017 3:34 pm

Almir Cubara ? @Hadzijalagicu, jel na njega misliš ?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

fcz
Kontakt:

čet jun 01, 2017 3:35 pm

Simply Blue je napisao/la:
Halalite sto se sikiram.
Meni nije.
Pa dobro, nije bas da covjek nije u pravu.

Igracki kadar ti se vec podobro smanjio ili smanjuje (vec otisli Bocca, Musa, Stojanovic i Kerla, sigurno odlaze Lendric, Miro i Veca, vrlo vjerovatno Ugljesa i Bogicevic).

I bez ikakvih odlazaka, taj kadar je bio nedovoljno dobar da uzmemo titulu u ovako jadnoj sezoni a igra nam je bila... Znamo svi kakva.

Ako se misli ozbiljno na narednu sezonu, itekako nam treba desetak igraca - naravno, tu racunam i na ubacivanje nekoliko nasih mladih igraca. S trenutnim stanjem se samo mozemo presaltati kod Violine na futsal.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Grbavica
Kontakt:

čet jun 01, 2017 3:35 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
čet jun 01, 2017 3:19 pm
sve je to tačno i ništa nije džaba. i ja prvi kažem da mi ustvari ne trpimo nikoga. ali tačno je i da su neki forumaši ukazivali na neke igrače dok su se još mogli dovesti džaba, a koje sad priželjkujemo svi. uglavnom su to igrači koji su počeli igrati premijer ligu vrlo mladi u ekipama iz dna tabele. eto zvijezda bila zadnja, ali kad je šerbečić sa 16 godina mogao dobijati minutažu, a nije izgledao pretjerano "van mjesta" - jasno je da totalnog promašaja sa njim teško može biti. tako i peco u veležu i još neki.
Bio je momak u juniorima kojeg smo doveli iz Olimpika i koji je za Olimpik imao nastupe u prvom timu sa 16 godina.. Vazio kao jako talentovan stoper.. Ne mogu mu se sjetiti imena, igrao je stopera u onoj utakmici protiv Salzburga.. Gdje je sad i zasto nije dobio sansu? Ko moze garantovati da je Serbedzic prije godinu dana bio kvalitet za Zelju? Presjedio bi na klupi kao i Kemo ili bi ga poslali na kakvu posudbu jer ga ne bi htjeli trpiti.. Takvi igraci se moraju istrpiti a vecina nas nije spremna za to jer zelimo titule i ako je ne osvojimo odmah je raspad sistema.. Igrala su Odina djeca i cinila nas ponosnim a vrati na prosli ljetni prelazni rok pa procitaj kakva su tada razmisljanja bila u vezi forsiranja omladinskog pogona.. Tad je bilo ma kakva djeca trebaju nam provjereni igraci i balilo se na Husica, Jahica i slicne.. Mi smo teski licemjeri i mjenjamo stavove u ovisnosti od situacije a lafo pricamo o nekoj strategiji..
Cubara

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Amidza
Kontakt:

čet jun 01, 2017 3:36 pm

Ma imamo Stanu, igra svaku poziciju. Samo ulozit u njegovo kloniranje i zdra'o.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jun 01, 2017 3:36 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
čet jun 01, 2017 3:34 pm
Almir Cubara ? @Hadzijalagicu, jel na njega misliš ?
Mislim.. Njega sam pomenuo kao uporedbu sa Serbedzicem..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 01, 2017 3:37 pm

Cubara je ja mislim i danas kod nas..

@fcz ma pusti ove miseve sto se pametni prave, kontaju nekom smijesni.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

čet jun 01, 2017 3:38 pm

U visočkoj bosni je

Brkoo
Kontakt:

čet jun 01, 2017 3:39 pm

Kakva bolan Odina djeca? Pojedini navijaci kao da imaju neku amneziju. Adzemova djeca je pravilnije. Nijednog novog mladog igraca Odovic nije promovisao. Dovodio je samo bolje starije igrace od Adzema, imao vise novca za pojacanja, u tom trenutku je Djelmic bio svemirski brod za npr. Seju Bucana itd..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 41 gost.

Prijava