Spoiler:
odmah bi potpisao strategiju kluba u kojoj cemo napraviti remont ekipe na nacin da ce u prvom timu igrati nasi momci od 17, 18, 19 i 20 godina kao i njihovi vrsnjaci skupljeni po BiH a koji vaze sa dobre i talentovane igrace, a bez obzira na rezultatski imperativ u naredne cetiri godine. u tom slucaju naredne cetiri godine bi pratio samo odgoj, razvoj i napredak igraca.Hadzijalagic je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 3:08 pmNe treba se isprsiti za onog Vukotica, Koljica, Redzica, Besirevica iz vremena kada su tek dosli u klubove u kojima sada igraju, kada su bili totalni anonimusi i kada se nije moglo znati u kojem smjeru ce se igracki razvijati.. Ja cisto sumnjam da mi imamo luksuz da u prvi tim guramo takve igrace koji se za male pare mogu dovesti i da sa takvim igracima imamo ambicije da osvajamo titule.. Volio bih vidjeti reakciju navijaca kada bi doveli par anonimusa od 18 godina, igraca za koje bi se u startu znalo da ce ih biti potrebno trpiti.. . Na taj nacin mozemo skautirati igrace za omladinski pogon a po mom misljenju ne i za prvi tim.. Sada su ovi pobrojani vec formirani igraci koji imaju potencijal da se jos puno nadogradjuju i kao takvi kostaju. Ja licno ne bih imao problem sa takvom strategijom jer lojalnost prema Zelji ne uslovljavam titulama.. Vjerujem da ima jos par hiljada takvih navijaca.. Svi ostali zahtijevaju rezultat a postici kvalitetan rezultat sa nekim mladim, perspektivnim igracima je dosta tesko u ovom okruzenju.. Moze ali da s njima uparis u svaku liniju po nekog kapitalca u najmanju ruku u rangu Miroslava i to bi bilo perfektno ali treba za to budzet imati..
Opusti se drug ba sta ti je, obolit ces majka mu stara.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 3:21 pmHalalite sto se sikiram.
Ali Vama je normalno da vam fali 10.igraca, 11.dana pred prozivku, a 28.dana prije Europe?
Meni nije.
10 igrača??? malo je to, ja mislim da nam fali barem 20Plava Porodica je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 3:21 pmHalalite sto se sikiram.
Ali Vama je normalno da vam fali 10.igraca, 11.dana pred prozivku, a 28.dana prije Europe?
Meni nije.
Sta bi @storme sa zvanicnom?storm_raider je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 2:13 pmTrebamo krenuti od sebe.
Zvanicna. U toku dana ili sutra
To ti malo lud misu? A?Simply Blue je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 3:25 pm10 igrača??? malo je to, ja mislim da nam fali barem 20Plava Porodica je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 3:21 pmHalalite sto se sikiram.
Meni nije.
Bio je momak u juniorima kojeg smo doveli iz Olimpika i koji je za Olimpik imao nastupe u prvom timu sa 16 godina.. Vazio kao jako talentovan stoper.. Ne mogu mu se sjetiti imena, igrao je stopera u onoj utakmici protiv Salzburga.. Gdje je sad i zasto nije dobio sansu? Ko moze garantovati da je Serbedzic prije godinu dana bio kvalitet za Zelju? Presjedio bi na klupi kao i Kemo ili bi ga poslali na kakvu posudbu jer ga ne bi htjeli trpiti.. Takvi igraci se moraju istrpiti a vecina nas nije spremna za to jer zelimo titule i ako je ne osvojimo odmah je raspad sistema.. Igrala su Odina djeca i cinila nas ponosnim a vrati na prosli ljetni prelazni rok pa procitaj kakva su tada razmisljanja bila u vezi forsiranja omladinskog pogona.. Tad je bilo ma kakva djeca trebaju nam provjereni igraci i balilo se na Husica, Jahica i slicne.. Mi smo teski licemjeri i mjenjamo stavove u ovisnosti od situacije a lafo pricamo o nekoj strategiji..ChWilla je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 3:19 pmsve je to tačno i ništa nije džaba. i ja prvi kažem da mi ustvari ne trpimo nikoga. ali tačno je i da su neki forumaši ukazivali na neke igrače dok su se još mogli dovesti džaba, a koje sad priželjkujemo svi. uglavnom su to igrači koji su počeli igrati premijer ligu vrlo mladi u ekipama iz dna tabele. eto zvijezda bila zadnja, ali kad je šerbečić sa 16 godina mogao dobijati minutažu, a nije izgledao pretjerano "van mjesta" - jasno je da totalnog promašaja sa njim teško može biti. tako i peco u veležu i još neki.
Pa dobro, nije bas da covjek nije u pravu.Simply Blue je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 3:25 pm10 igrača??? malo je to, ja mislim da nam fali barem 20Plava Porodica je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 3:21 pmHalalite sto se sikiram.
Meni nije.
CubaraHadzijalagic je napisao/la:Bio je momak u juniorima kojeg smo doveli iz Olimpika i koji je za Olimpik imao nastupe u prvom timu sa 16 godina.. Vazio kao jako talentovan stoper.. Ne mogu mu se sjetiti imena, igrao je stopera u onoj utakmici protiv Salzburga.. Gdje je sad i zasto nije dobio sansu? Ko moze garantovati da je Serbedzic prije godinu dana bio kvalitet za Zelju? Presjedio bi na klupi kao i Kemo ili bi ga poslali na kakvu posudbu jer ga ne bi htjeli trpiti.. Takvi igraci se moraju istrpiti a vecina nas nije spremna za to jer zelimo titule i ako je ne osvojimo odmah je raspad sistema.. Igrala su Odina djeca i cinila nas ponosnim a vrati na prosli ljetni prelazni rok pa procitaj kakva su tada razmisljanja bila u vezi forsiranja omladinskog pogona.. Tad je bilo ma kakva djeca trebaju nam provjereni igraci i balilo se na Husica, Jahica i slicne.. Mi smo teski licemjeri i mjenjamo stavove u ovisnosti od situacije a lafo pricamo o nekoj strategiji..ChWilla je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 3:19 pmsve je to tačno i ništa nije džaba. i ja prvi kažem da mi ustvari ne trpimo nikoga. ali tačno je i da su neki forumaši ukazivali na neke igrače dok su se još mogli dovesti džaba, a koje sad priželjkujemo svi. uglavnom su to igrači koji su počeli igrati premijer ligu vrlo mladi u ekipama iz dna tabele. eto zvijezda bila zadnja, ali kad je šerbečić sa 16 godina mogao dobijati minutažu, a nije izgledao pretjerano "van mjesta" - jasno je da totalnog promašaja sa njim teško može biti. tako i peco u veležu i još neki.
Mislim.. Njega sam pomenuo kao uporedbu sa Serbedzicem..Jaozinho22 je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 3:34 pmAlmir Cubara ? @Hadzijalagicu, jel na njega misliš ?