Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

pile87
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 31, 2017 11:33 pm

Ajzea je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
sri maj 31, 2017 11:08 pm
"... hajde ti dokazi da ne uzima"??

Pa je li svako kriv dok se ne dokaze da nije ili je obrnuto?? Molim vas, takve klevete ovdje nemojte iznositi, jer bez dokaza to i jesu samo klevete.

Inace za Cenana me zaboli dzon. Vise bih volio da je Mario Stanic ili Z. Muslimovic, ali eto.
Nemamo dokaz ni da je Violina ostetio Zelju.
Ima

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

igla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

sri maj 31, 2017 11:34 pm

Trazenje dokaza ovdje je zadnja slamka nekog ko pokusava nesto opravdati, a i ptice znaju kakva je situacija.

Bosnia

sri maj 31, 2017 11:34 pm

Vrag je napisao/la:
sri maj 31, 2017 11:31 pm
Iako je rukovodstvo Željezničara dalo podršku Slavku Petroviću – koji je ispunio klupski cilj i plasirao se evropsko klupsko takmičenje – još nije sasvim sigurno da će trener Plavih i u narednoj sezoni predvoditi viceprvaka BiH.

Nekoliko dana nakon sjednice Predsjedništva kluba, na kojoj je podignut palac gore za aktuelnog trenera, emisari Željezničara obavili su razgovor sa Amarom Osimom.

Najtrofejniji klupski trener, za vrijeme čijeg mandata su na Grbavicu kao po pravilu stizale titule, i dalje je “tiha patnja” kako navijačkog puka, tako i dijela Uprave.

Kako saznaju hehe.ba, sa Osimom se otvoreno razgovaralo o mogućnostima povratka na trenersku klupu. Ispipavan je njegov puls, željelo se čuti u kojem pravcu razmišlja i da li bi pristao da se po treći put vrati u “dolinu ćupova”.

Prema našim izvorima, Osim je rekao da je zainteresovan, ali ne po svaku cijenu. Da ga zanima rad u klubu u kojem je stekao ime, ali da želi imati odriješene ruke prilikom odabira igrača, da ne želi miješanja sa strane, posebno od ljudi koji nisu kompetentni, a žele odlučivati o sportskoj politici kluba.

Ono što je podcrtao je da nema problem sa predsjednikom Nadzornog odbora Senadom Misimovićem, koji je u biti najvažnija osoba i klubu, s najvećim autoritetom. Ranije se u nekim krugovima provlačilo da Osim i Misimović ne mogu zajedno funkcionirati, što je Amar odlučno negirao.

“Misimoviću treba odati priznanje za dobre poteze, ali i treba priznati da je bilo onih koji nisu dobri. To se podvuče i idemo dalje”, rekao je Osim na sastanku.

Ono o čemu se još treba razgovarati je dug koji Željezničar ima prema Osimu, te apsolutna podrška svih u klubu, bez čega se ne bi mogao ozbiljno prihvatiti posla.

Zbog čega Željezničar očijuka sa bivšim trenerom, a daje podršku aktuelnom? Zašto se opet igra neiskreno, sa figom u džepu?

Odgovor na ova pitanja moraju dati klupski prvaci. Ono što se iz njihovih poteza može iščitati je da nisu zadovoljni sa Petrovićem i da nemaju stoprocentno povjerenje u njega.

Ako se, ipak, budu odlučili na smjenu, moraju djelovati brzo, jer vrijeme neumitno curi, a pred menadžmentom je niz pitanja koja se moraju što hitnije riješiti. Prije svih igračka križaljka. U ovom trenutku, Željezničar faktički ostaje bez pola ekipe, odlaske svaki dan najavljuju novi igrači, a ne naziru se pojačanja.
Daj boze da nije samo novinarska patka.

storm_raider
Kontakt:

sri maj 31, 2017 11:35 pm

Ajzea je napisao/la:
sri maj 31, 2017 11:32 pm

Pa je li svako kriv dok se ne dokaze da nije ili je obrnuto?? Molim vas, takve klevete ovdje nemojte iznositi, jer bez dokaza to i jesu samo klevete.

Inace za Cenana me zaboli dzon. Vise bih volio da je Mario Stanic ili Z. Muslimovic, ali eto.
Itekako ima i trebali bi biti na sudu.

Je li ovo gore Sinan?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

exbabilon
Kontakt:

sri maj 31, 2017 11:37 pm

Bravo Amire, bravo Baja!

Nije ovo zayebancija, finale Kupa obojica igraju po 90 minuta. Bajic se vec dokazao tamo i to sve ide svojim tokom, ali Amir sa tek svrsenih 20 godina dobija takvo povjerenje. Svaka cast momci, samo tako gurajte i da vas gledamo sto prije u nacionalnom dresu.

Ovo mi je popravilo dan.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Dolina
Kontakt:

sri maj 31, 2017 11:38 pm

ma samo skupljaju klikove, dok jednog po džepu ne opališ neće se miriti
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Okolele
Kontakt:

sri maj 31, 2017 11:38 pm

Bjezi Baja iz te Turske sto prije i ne okreci se..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ajzea
Kontakt:

sri maj 31, 2017 11:40 pm

Ajzea je napisao/la:

Je li ovo gore Sinan?
Gdje je?

Imamo li dokaz da je Dzelo ostetio Zelju?

Imaju li komsije dokaz da je Ibrakovic ostetio njih?

Sve mi dokaze imamo, a nigdje dokaza. Dakle, kleveta.

storm_raider
Kontakt:

sri maj 31, 2017 11:41 pm

Ajzea je napisao/la:
sri maj 31, 2017 11:40 pm
Ajzea je napisao/la:

Je li ovo gore Sinan?
Gdje je?

Imamo li dokaz da je Dzelo ostetio Zelju?

Imaju li komsije dokaz da je Ibrakovic ostetio njih?

Sve mi dokaze imamo, a nigdje dokaza. Dakle, kleveta.
Evo i pile ti je odgovorio. A ostalo ce biti na sudu predoceno protiv onih protiv kojih ce i ici tuzba. To ce ti i odgovoriti na "gdje je?".

Ko i sta, to ne znam, nisam pravnik.

Za komsije me ne interesuje. Neka se oni bave sobom.

Amidza
Kontakt:

sri maj 31, 2017 11:42 pm

Vi to sto je Cenan u SDA, pa lopov il sto je pitar?

:D
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Nikolaj
Kontakt:

sri maj 31, 2017 11:43 pm

Ja iskreno ne znam bi li se Amar zadovoljio samo ulogom trenera ili eto menadžera pa da odlučuje o igračima!Nije da nema ego, prije je bio alfa i omega pitao se sve od čistačice do transfera!Sada bi bio samo trener i odgovarao bi za igre na terenu, prije toga nije bilo!U svakom slučaju za Petrovića je Murinjo kao trener, a i predstavljao bi veći autoritet u svlačionici!I ako mu se duguje 600 milja trebaju mu se pare vratiti, ovo se realno nije smjelo dogoditi da se ovoliko novca duguje jednom čovjeku, ali Žuju je postavio Amar pa se ovaj ništa nije pitao!

I ne znam postoje li ikakve osnove pa da tužimo ove portale za ove klevetve, pa oni sa ss.ba već mjesec po nečijim instrukcijama samo loše o našem voljenom klubu pišu, odnosno od kada je ova Uprava!Propasti dinastije, pa Ćenan, pa odlasci, svaki im naslov polupismenih novinara namjerno konstruisan da provocira navijače a protiv Uprave!Napadali ništa nisu one ustase što su namjestili titulu i najgoreg penala u historiji lige u 94. minuti!

Za Sinana ne vjerujem da je maliciozan, čovjek je gluplji od teleta, jednostavno ne zna šta se dešava, pa samo bleji!
Zadnja izmjena: Nikolaj, dana/u sri maj 31, 2017 11:47 pm, ukupno mijenjano 1 put.

salle86
Kontakt:

sri maj 31, 2017 11:47 pm

Model1964 je napisao/la:
sri maj 31, 2017 11:15 pm
salle86 je napisao/la:
sri maj 31, 2017 11:13 pm
Model1964 je napisao/la:
sri maj 31, 2017 6:15 pm

Sportski rezultat i gradnja tribine nemaju nicega skupnog!
Lova odvojena, odgovorni ljudi razliciti.

Imaš ili radiš u nekoj firmi, recimo :D
Gradiš novu halu lijepo krasno :DD: , ali....
KomerciJalni direktor prodo 3/4 planirane robe :( jer nije na vrijeme kontaktirao stranku, kupca.
Hoceli upravni i nadzorni odbor reci nema veze kontaktiraceš drugi put :rofl: , sada se odmori malo :rofl1:

Fuzbal je poso, :kafa: tako da....
Koliko mene pamćenje služi, nije samo novac "stolica za europsku Grbavicu" i "desetogodišnje karte" uložen u infrastrukturu.
Tu su i članske, godišnje, sve karte od utakmica... A to je ipak solidan iznos direktno iz BUDŽETA
Ja, i....?
Jesam prirodno glup, ne treniram majke mi, ali ne kontam :roll:
Neću se sad razbacivati ciframa ali nisu to male pare.
Ne kažem da bi sa njima doveli igrače koji bi osvojili titule ali bi ih imali na raspolaganju za to.
Ista stvar i sa reprogramima i razno raznim vraćenim dugovima na koje smo mogli i ove godine zažmiriti, na plaćanje poreza i sl.
Ove godine smo "bacili" IZ BUDŽETA finih para, koje smo mogli ko do sad uložiti u igrački kadar.
Eto to je to otprilike, malo jasnije?
Znači nije infrastruktura i rezultat dva različita svijeta kako se predstavlja. Jesu neke pare za infrastrukturu "slučajno" izletile ali neke su i direktno IZ BUDŽETA KLUBA preusmjerene u infrastrukturu umjesto u rezultat
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 31, 2017 11:48 pm

Sinane samo ovaj put pogodi :klanjase2: :shisha:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

igla
Kontakt:

sri maj 31, 2017 11:50 pm

Mislim da Sinan lupa, klub je zvanično objavio da Petrovic ima podrsku.

iggy2377

Nikolaj je napisao/la:
sri maj 31, 2017 11:43 pm
Ja iskreno ne znam bi li se Amar zadovoljio samo ulogom trenera ili eto menadžera pa da odlučuje o igračima!Nije da nema ego, prije je bio alfa i omega pitao se sve od čistačice do transfera!Sada bi bio samo trener i odgovarao bi za igre na terenu, prije toga nije bilo!U svakom slučaju za Petrovića je Murinjo kao trener, a i predstavljao bi veći autoritet u svlačionici!I ako mu se duguje 600 milja trebaju mu se pare vratiti, ovo se realno nije smjelo dogoditi da se ovliko novca duguje jednom čovjeku, ali Žuju je postavio Amar pa se ovaj ništa nije pitao!

I ne znam postoje li ikakve osnove pa da tužimo ove portale za ove klevetve, pa oni sa ss.ba već mjesec po nečijim instrukcijama samo loše o našem voljenom klubu pišu, odnosno od kada je ova Uprava!Propasti dinastije, pa Ćenan, pa odlasci, svaki im naslov polupismenih novinara namjerno konstruisan da provocira navijače a protiv Uprave!Napadali ništa nisu one ustase što su namjestili titulu i najgoreg penala u historiji lige u 94. minuti!

Za Sinana ne vjerujem da je maliciozan, čovjek je gluplji od teleta, jednostavno ne zna šta se dešava, pa samo bleji!
Drug ako ce se Sinan baviti za nagadzanjem onda sve i jedan portal treba zatvoriti.
A sto se tice Amara, AKO je ovo njegova izjava STA ON HOCE tj STA ON DA SE PITA, onda ne ovo ok.
Nevidim razloga da ON sebi nebira ekipu itd,jer je in na koncu odgovara za rezultate.Nemoze tebi uprava dovodit igrace a nikad lopte nisu igrali sem na terminima.

iggy2377

sri maj 31, 2017 11:53 pm

igla je napisao/la:
Klub jest objavio, ali ima i drugih stvari za koje mi neznamo i netrebamo znati.A sve se desava s razlogom.A kojim saznat cemo do priprema sta je tacno a sta ne.

zeka_tm87
Kontakt:

ma da je ta bilo to bi duplo govance vec obajvilo pod exluziva jer on iz Tuborga ne izlazi.

Vrag

iggy2377 je napisao/la:
igla je napisao/la:
Klub jest objavio, ali ima i drugih stvari za koje mi neznamo i netrebamo znati.A sve se desava s razlogom.A kojim saznat cemo do priprema sta je tacno a sta ne.
tada ce biti kasno

storm_raider
Kontakt:

sri maj 31, 2017 11:55 pm

Bravo djeco, bravo Amire, bravo Rijade! Vi ste Zeljo! Bio to Petrovic, Amar, ili neko treci, u ovu zlatnu djecu treba ulagati. A prelazak iz juniorskog u seniorski fudbal je najtezi.

Grbavica
Kontakt:

sri maj 31, 2017 11:55 pm

Evo ovako, ako Cenan uzima lovu od transfera, para na ruke i slicno, zadnje mu bilo, a ako ti lazes, zadnje tebi bilo. Posteno?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava