Ovo je kljucno.Za ubuduce stranac MORA biti nivo iznad nasih igraca,u protivnom sam zato da nas junior igra.Pun mi je ku.rac vise polovnjaka iz Srbije,Crne Gore i Hrvatske,kao i nasih "povratnika",osim ako se neko ne zove Dzeko i uopsteno je nivo koji je napravio OZBILJNU internacionalnu karijeru!!
Nisam uhvatio cijelu parolu....Znas li sta je pisalo??Plava Porodica je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 5:49 pmNije da vam nisam rekao. Sta se sikirate?
Na Grbavici opustena atmosfera..
Parola u kost hehe
“Dosta nam je onih koji spašavaju karijere i za odlazak imaju pripremljene kofere. Hoćemo na terenu još onih kao što je Veca i da taktika Ultras Željezničar i jedanaest ratnika bude bez premca”NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 5:50 pmNisam uhvatio cijelu parolu....Znas li sta je pisalo??Plava Porodica je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 5:49 pmNije da vam nisam rekao. Sta se sikirate?
Na Grbavici opustena atmosfera..
Parola u kost hehe
I veza im opasno tu parira, pogotovo Markovic, lik je ko duh na terenu..
Ma nije direktni krivac ali je ispao i otisao na centar bespotrebno.Jaozinho22 je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 5:58 pmNe znam @Leone što kriviš Kemu za gol kad je Stanin igrač dao gol.
Obradović se pored Keme nije vidio.
Momak nije Pique ali sigurno nije ni loš, fali mu utakmica, to je sigurno.
Ćelavi po običaju, bifla šanse na press konferencijama koje u toku meča zapisuje.
ODLAZI NEZNALICE !