Naravno da ne bi navijali za nas, ali njima na obraz. Nakon onog neonacistickog divljanja u Sirokom, draze mi je da dobije Celik. Koliki god bili kompleksasi i cigani.
U prenesenom značenju i drugo i treće mjesto je bolje od prvog. Reći sa sigurnošću u ovom trenutku da ćemo mi nekog proći za mjesec dana graniči stvarno sa ludošću.
Naravno da nije, ali ovdje se govorilo da gubimo milion jer su neki debili od novinara tako predstavili i samo sam rekao da mozemo zaraditi od EL 400 ili 800 hiljada, tako da se ne moze nikako izgubiti milion. Senzacionalizam u naslovima, nista novo. Sad sto izvrcete znacenje rijeci...
Ok novinari su nam takvi, ali ništa čovjek nije toliko slagao sa ove distance. Mi navijači već vidimo Želju u trećem pretkolu i gledamo kol'ko smo zaradili, a novinar gleda činjenice, a to je da smo trenutno u prvom pretkolu EL gdje se zaradi skoro milion KM manje, nego u drugom pretkolu CL gdje bi bili da smo osvojili titulu. Nije senzacionalizam, nego nažalost činjenicaOmar500 je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 5:41 pmNaravno da nije, ali ovdje se govorilo da gubimo milion jer su neki debili od novinara tako predstavili i samo sam rekao da mozemo zaraditi od EL 400 ili 800 hiljada, tako da se ne moze nikako izgubiti milion. Senzacionalizam u naslovima, nista novo. Sad sto izvrcete znacenje rijeci...
Evo i onaj bivsi trener Radnika konsultant u Arena studiu.arelinho je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 5:48 pmTo je pravi derbi za razliku od našeg. Obje ekipe igraju za gol više i uvijek tekme budu predobre.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 5:46 pmSad ce BG derbi.
Kod nas nek ispadne ko treba ispasti ili ko je manje namjestio.
Ma prosuće ih Partizan ko rižu, strašne igrače imaju a i Marka Nikolića na klupi kojeg smo btw prizivali jedno vrijeme nakon št je dobio otkaz u Olimpiji zbog "glupane crni"Leon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 5:50 pmEvo i onaj bivsi trener Radnika konsultant u Arena studiu.arelinho je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 5:48 pmTo je pravi derbi za razliku od našeg. Obje ekipe igraju za gol više i uvijek tekme budu predobre.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 5:46 pmSad ce BG derbi.
Boaci je obecao dati 2 gola, ali Leo se nesto pita![]()
ma nista je to jos uvijek dok ne bude prica pa bolje i ne proci prvo pretkolo zbog pocetka lige i dobrog starta,nek se ostali umaraju.....
arelinho je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 5:48 pmTo je pravi derbi za razliku od našeg. Obje ekipe igraju za gol više i uvijek tekme budu predobre.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 5:46 pmSad ce BG derbi.
Trenercina za ove placenike iz Zvezde. Mada derbi je derbicikazubo je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 5:53 pmMa prosuće ih Partizan ko rižu, strašne igrače imaju a i Marka Nikolića na klupi kojeg smo btw prizivali jedno vrijeme nakon št je dobio otkaz u Olimpiji zbog "glupane crni"Leon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 5:50 pmEvo i onaj bivsi trener Radnika konsultant u Arena studiu.
Boaci je obecao dati 2 gola, ali Leo se nesto pita![]()
![]()