Sad bez zajebancije,tu je,ziv je zdrav je, cujemo se privatno nego su ga obaveze malo stisle
Sad bez zajebancije,tu je,ziv je zdrav je, cujemo se privatno nego su ga obaveze malo stisle
Cim uhvatim vremena da malo vise promuhabetim na temi pisemLARS1921 je napisao/la: ↑pet maj 26, 2017 8:43 pmNaleti na temu: viewtopic.php?f=51&t=485ponosannavas je napisao/la: ↑pet maj 26, 2017 8:43 pmZaborqvio sam od lijevih bekova na malog Alema Merajica. Sad okrenuh kad Split igra i podsjeti me. Ja bi njega zaganjao a vini mi se da sam ga spominjqo dok je u Olimpicu igrao
maksuz za tebe![]()
I ko moze da dodje a nece iz raznih razloga, zayebace se pravo. Npr ja cu gledati samo I poluvrijeme, U 6 igra Roma.Minjore je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 7:29 amJestem. Pobjeda nam mozda titulu donese, pa svi na Grbavicu i dodjite ranije da izbjegnemo guzveSkenderijaTM je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 1:53 amPozdrav momci, novi sam na forumu, pratim duze vrijeme bla bla..
Nego jel u nedelju utakmica sezone protiv Radnika?![]()
![]()
Isti samponosannavas je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 11:14 amVidim svi iskljucuju Radinovica. Ja mislim da nam je on najbolji vezni. Problem je ocigledno u odnosu njega i Slavke. Bar ja tako mislim. Ne mislim da je samo do Ugljese mada u sustini je najvise do igraca jer on mora biti u svakoj situaciji jak psihicki, ali relano svi igraci su nekim djelovima svoje karijere imali problem sa nekim u nisu pokazivali svoj maksimum. Mislim da on misli da je trebao vise igrati. A i ja to mislim.
On je ocigledno bivsi. Isto mislim kao i ti. Ovako izgleda da ima neki problem izmedju njega i Slavka. Meni je zao,ali mislim da ga je Slavko otpisao vec.ponosannavas je napisao/la:Vidim svi iskljucuju Radinovica. Ja mislim da nam je on najbolji vezni. Problem je ocigledno u odnosu njega i Slavke. Bar ja tako mislim. Ne mislim da je samo do Ugljese mada u sustini je najvise do igraca jer on mora biti u svakoj situaciji jak psihicki, ali relano svi igraci su nekim djelovima svoje karijere imali problem sa nekim u nisu pokazivali svoj maksimum. Mislim da on misli da je trebao vise igrati. A i ja to mislim.
Rekao sam da teoretski veza Zeric, Dado i Radinovic zvuci strasno, da ne budem pogresno shvacen.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 11:31 amSvi kao stavljaju Dadu u prvu postavu. Je li pratite tu tamo ligu, kako igra?!
Jedan vrli Slovenac rece da nije nesto, ne znam opet, mozda je neko vise pratio.
Ma nisam ja tebi nesto podbo ili sta vec. Pitam onako, cisto informativno, jer niko Dadu ne spominje, a ja ne pratim kako igra.Omar500 je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 11:32 amRekao sam da teoretski veza Zeric, Dado i Radinovic zvuci strasno, da ne budem pogresno shvacen.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 11:31 amSvi kao stavljaju Dadu u prvu postavu. Je li pratite tu tamo ligu, kako igra?!
Jedan vrli Slovenac rece da nije nesto, ne znam opet, mozda je neko vise pratio.
Model je rekao da je nastavio po staromLeon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 11:35 amMa nisam ja tebi nesto podbo ili sta vec. Pitam onako, cisto informativno, jer niko Dadu ne spominje, a ja ne pratim kako igra.Omar500 je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 11:32 amRekao sam da teoretski veza Zeric, Dado i Radinovic zvuci strasno, da ne budem pogresno shvacen.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 11:31 amSvi kao stavljaju Dadu u prvu postavu. Je li pratite tu tamo ligu, kako igra?!
Zato pitam, da nema mozda kakvog napredka.