Amidza je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 6:22 pmMa realno, nemamo mi pojma i niko me ne moze ubijediti u suprotno. To da mi znamo sta je fudbal je najveca ubleha od kako se fudbal igra ovdje. Ne mislim konkretno na navijace Zeljeznicara, nego uopste. Ne razumijemo sport kao takav, ne samo fudbal. Mada volimo misliti da razumijemo. Znamo cijeniti borbu i zalaganje, dotle to otprilike ide. Svijesti, strpljenja, znanja, struke - nemamo. Da imamo ne bi nam se prodavala magla desetljecima i ne bi bili gdje sad jesmo, u sportu generalno.
Uglavnom, tako bude, a forumasi i pojedini navijaci (mahom znalci) traze ostavke. Najbolji primjer je sezona 2011/12 kada se nakon takvog starta trazila ostavka trenera i strucnog staba, a igraci tjerali u 100 pm. Nakon toga smo poobarali sve moguce i nemoguce rekorde, titulu osigurali haman 1/3 prije kraja prvenstva i osvojili duplu krunu.NoKe je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli .. negdje ok 5-6 kola iduce sezone.. izgovor ce biti .. umorni igraci od Evrope .. odmora bilo vrlo malo ..tek na proljece ocekujte pravog Želju.
Jest' protiv Olimpica na Grbavici hahaAmidza je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 4:33 pmEvo fakat sad mozgam i mislim da je zadnji put iz slobodnjaka Bajic zabio.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 4:29 pmEh da su nama korneri i slobodni samo problem. Mi dvije godine aut ne znamo izvesti![]()
![]()
Znam da je bio u Zrinjskom, ali da je svercovo cigare je previse, mada vjerovatno jeste (tekst je iz 2009. btw po njemu Beus dobio 2 godine murije u HR, ne znam da li je odlezao). Znam da je moranje u CV-u tesko krivicno djelo, da uopste pridjes savezu, ali zar smo spali na svercere cigara?Ivan Beus (41) detaljno je opisivao kako su on i Dalibor Filetin (34) organizirali dostavu cigareta iz BiH u sedam navrata. Ukupno su prenijeli nešto manje od 2000 kutija, a prodavali su ih za 650 eura po kutiji. Beusu će se oduzeti 129.926 kuna, a Filetinu 110.216 kn i zaplijenjene cigarete. Smiljan Tomkić priznao je financiranje i oduzet će mu se koliko i Filetinu, a Nediljku Grubišiću 79.400 kuna.
Drugi potpredsjednikAmidza je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 7:16 pmJel ovo isti Beus?
Znam da je bio u Zrinjskom, ali da je svercovo cigare je previse, mada vjerovatno jeste (tekst je iz 2009. btw po njemu Beus dobio 2 godine murije u HR, ne znam da li je odlezao). Znam da je moranje u CV-u tesko krivicno djelo, da uopste pridjes savezu, ali zar smo spali na svercere cigara?Ivan Beus (41) detaljno je opisivao kako su on i Dalibor Filetin (34) organizirali dostavu cigareta iz BiH u sedam navrata. Ukupno su prenijeli nešto manje od 2000 kutija, a prodavali su ih za 650 eura po kutiji. Beusu će se oduzeti 129.926 kuna, a Filetinu 110.216 kn i zaplijenjene cigarete. Smiljan Tomkić priznao je financiranje i oduzet će mu se koliko i Filetinu, a Nediljku Grubišiću 79.400 kuna.
Kad je ovaj tekst pisan, "naš" Ivan Beus je imao 40 godina. Nekako mislim da nije, ali ko će ga znati.Amidza je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 7:16 pmJel ovo isti Beus?