Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

damirfile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 25, 2017 6:21 pm

Haha

storm_raider
Kontakt:

čet maj 25, 2017 6:22 pm

Brondby, Anderlechti ostali, na teme koje su predvidjene za to.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Amidza
Kontakt:

Ma realno, nemamo mi pojma i niko me ne moze ubijediti u suprotno. To da mi znamo sta je fudbal je najveca ubleha od kako se fudbal igra ovdje. Ne mislim konkretno na navijace Zeljeznicara, nego uopste. Ne razumijemo sport kao takav, ne samo fudbal. Mada volimo misliti da razumijemo. Znamo cijeniti borbu i zalaganje, dotle to otprilike ide. Svijesti, strpljenja, znanja, struke - nemamo. Da imamo ne bi nam se prodavala magla desetljecima i ne bi bili gdje sad jesmo, u sportu generalno.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

chile
Kontakt:

čet maj 25, 2017 6:25 pm

Remont ekipe sa Slavkom na klupi je beskoristan...i tek bi se mi za glavu mogli fatati iduce godine u ovo doba ako on ostane. Umjesto da iskoristimo vjetar u ledja koji daje izgradnja stadiona i sve lijepe price na tom polju mi u segmentu koji je najvazniji ne da kaskamo nego idemo unazad. Zeljo nikad gori fudbal nije igrao, nikad bezmudijeg trenera nije imao, lik ide iz greske u gresku a sve prebacuje na igrace i druge faktore dok sebe hvali za svaki rezultat koji mu ide na ruku. Od kondicije, preko truhlih jabuka, njegove igre pa do toga da ni za sta ne preuzima odgovornost.
Osvrnem se na ovo proljece i jedina utakmica koja bi i mogla zadovoljiti je protiv Zrinjskog na Grbavici, sve ostalo su odigrali kao grupa ljudi pokupljena s pijace koji su slucajno zalutali na teren. Rezultate je imao jer su Mico i Ivan indivudalno donosili iste. Kao ekipa nula bodova, nikakve yebene akcije u igri o uigranim prekidima ni sanjati ne mogu. Veca nas cupao u bar 70% utakmica i onda bi neki pruzali priliku, pa tu priliku trebas zasluziti a ja fakat ne vidim cime je to celo zasluzio osim pricom koja je fina za usi i demagogijom kojom kupuje navijace.
Lik je skoro dobijenu titulu izgubio i to gdje i od koga, pitari ce nas meziti za ovo dugo i trebaju zasluzili smo ocito.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Grbavica
Kontakt:

čet maj 25, 2017 6:25 pm

Najjace mi je kad kazu sto nije Dini dao vise prilike, a isti ti su ga u toku sezone nazivali klocem, krampom, divljakom, neznalicom. Dogovorite se sa sobom drugovi.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Jaozinho22

čet maj 25, 2017 6:29 pm

Bravo Plava Porodica, detaljno si elaborirao sve bez ikakve pompe i ulijetanja, kao što to ja radim :D
Na jedan fin način si sve predstavio, onaj ko hoće to da vidi, vidjet će a onaj ko neće važi za njega ona '' Ne možeš se ćoravom namahat'' :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

gost_manje
Kontakt:

čet maj 25, 2017 6:31 pm

Amidza je napisao/la:
Ma realno, nemamo mi pojma i niko me ne moze ubijediti u suprotno. To da mi znamo sta je fudbal je najveca ubleha od kako se fudbal igra ovdje. Ne mislim konkretno na navijace Zeljeznicara, nego uopste. Ne razumijemo sport kao takav, ne samo fudbal. Mada volimo misliti da razumijemo. Znamo cijeniti borbu i zalaganje, dotle to otprilike ide. Svijesti, strpljenja, znanja, struke - nemamo. Da imamo ne bi nam se prodavala magla desetljecima i ne bi bili gdje sad jesmo, u sportu generalno.
:titula:

NoKe
Kontakt:

čet maj 25, 2017 6:32 pm

Zivi bili pa vidjeli .. negdje ok 5-6 kola iduce sezone.. izgovor ce biti .. umorni igraci od Evrope .. odmora bilo vrlo malo ..tek na proljece ocekujte pravog Želju.

damirfile
Kontakt:

čet maj 25, 2017 6:45 pm

Kolko vremena je petrovic na klupi i koji mu je omjer. Ima ona slika nek se postavi ako nije peoblm.

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 25, 2017 6:45 pm

NoKe je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli .. negdje ok 5-6 kola iduce sezone.. izgovor ce biti .. umorni igraci od Evrope .. odmora bilo vrlo malo ..tek na proljece ocekujte pravog Želju.
Uglavnom, tako bude, a forumasi i pojedini navijaci (mahom znalci) traze ostavke. Najbolji primjer je sezona 2011/12 kada se nakon takvog starta trazila ostavka trenera i strucnog staba, a igraci tjerali u 100 pm. Nakon toga smo poobarali sve moguce i nemoguce rekorde, titulu osigurali haman 1/3 prije kraja prvenstva i osvojili duplu krunu.
U tvom scenariju ce "znalci" doci na svoje.slika

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

BabOsim
Kontakt:

čet maj 25, 2017 7:01 pm

Igrač kolaslika

damirfile
Kontakt:

čet maj 25, 2017 7:03 pm

Ne kola vec sezone.

Plava Porodica
Kontakt:

čet maj 25, 2017 7:04 pm

Yeba nam Ivan majku.
A mi fetis u klubu imamo na Ivane
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Rambo_Amadeus
Kontakt:

čet maj 25, 2017 7:10 pm

Amidza je napisao/la:
čet maj 25, 2017 4:33 pm
Plava Porodica je napisao/la:
čet maj 25, 2017 4:29 pm
Eh da su nama korneri i slobodni samo problem. Mi dvije godine aut ne znamo izvesti :D
Evo fakat sad mozgam i mislim da je zadnji put iz slobodnjaka Bajic zabio. :r
Jest' protiv Olimpica na Grbavici haha
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Amidza
Kontakt:

čet maj 25, 2017 7:16 pm

Jel ovo isti Beus?
Ivan Beus (41) detaljno je opisivao kako su on i Dalibor Filetin (34) organizirali dostavu cigareta iz BiH u sedam navrata. Ukupno su prenijeli nešto manje od 2000 kutija, a prodavali su ih za 650 eura po kutiji. Beusu će se oduzeti 129.926 kuna, a Filetinu 110.216 kn i zaplijenjene cigarete. Smiljan Tomkić priznao je financiranje i oduzet će mu se koliko i Filetinu, a Nediljku Grubišiću 79.400 kuna.
Znam da je bio u Zrinjskom, ali da je svercovo cigare je previse, mada vjerovatno jeste (tekst je iz 2009. btw po njemu Beus dobio 2 godine murije u HR, ne znam da li je odlezao). Znam da je moranje u CV-u tesko krivicno djelo, da uopste pridjes savezu, ali zar smo spali na svercere cigara?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

LARSSON
Kontakt:

čet maj 25, 2017 7:20 pm

Amidza je napisao/la:
Jel ovo isti Beus?
Ivan Beus (41) detaljno je opisivao kako su on i Dalibor Filetin (34) organizirali dostavu cigareta iz BiH u sedam navrata. Ukupno su prenijeli nešto manje od 2000 kutija, a prodavali su ih za 650 eura po kutiji. Beusu će se oduzeti 129.926 kuna, a Filetinu 110.216 kn i zaplijenjene cigarete. Smiljan Tomkić priznao je financiranje i oduzet će mu se koliko i Filetinu, a Nediljku Grubišiću 79.400 kuna.
Znam da je bio u Zrinjskom, ali da je svercovo cigare je previse, mada vjerovatno jeste (tekst je iz 2009. btw po njemu Beus dobio 2 godine murije u HR, ne znam da li je odlezao). Znam da je moranje u CV-u tesko krivicno djelo, da uopste pridjes savezu, ali zar smo spali na svercere cigara?
Drugi potpredsjednik

Rođen je 9. 8. 1969. u Mostaru.

pa sračunaj :lol:

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet maj 25, 2017 7:22 pm

Amidza je napisao/la:
Jel ovo isti Beus?
Kad je ovaj tekst pisan, "naš" Ivan Beus je imao 40 godina. Nekako mislim da nije, ali ko će ga znati.
EDIT: Lars, brzina ti je vrlina :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Charlie Sheen
Kontakt:

čet maj 25, 2017 7:24 pm

Sa ovom ekipom su radila tri trenera,Slavkina i Sabljina igra skoro identicne sa Milosem je bilo nekih naznaka neceg drugacijeg ali totalno su igraci bili van njegovog koncepta,3 trenera?kad nije islo,mijenjali su se treneri?sta nam je to donijelo?jedno ogromno nista.
Ja sam bio medju onim skepticima sto se Petrovica tice kod samog dolazka,smrdila mi je ona prica 4 prelazna roka grupna faza malo je imao onog Edisovog ja ja ja,kritikovao sam svaku pobjedu koju nismo zasluzili.Definitivno nije strucnjak kakvim se predstavlja i kakvim ga je vecina navijaca smatrala ali dati mu sad otkaz uz odlazak izvjesnog broja igraca previse bi to bilo promjene za kratak period.
Citao sam postove,slusao raju naslusao se svakakvih prica ovih dana i moj neki zakljucak je da definitivno vecu krivicu snose igraci nego sturcni stab.
Jasno mi je za navijace da uzmu titulu prije vrmena ali nikako ne mogu opravdati igrace,sam Lendric je na sva usta najavljivao istu prije Krupe cinilo mi se kao da su kontali da ce im se neko sklanjati sa terena.Onako odigrati drugoi poluvrijeme u Krupi i na derbiju,bez trunke volje,motivisanosti,nabrijanosti,nezainteresovanosti ne smijes pa makar da te Braco vodi.
Imo je celavi dobrih intervala u dosta utakmica ali koliko su znali odigrati dobro nekih 15,20 minuta tako su znali i pasti skroz da ti se cini ko da je skroz druga ekipa izasla,sto mi vise govori o psihi igraca.Te lopte na Miroslava,nije to nicija taktika nego jednostavno kad neko ne zna sta ce s njom dajes je najboljem igracu,da nije tako bilo mislim da se ne bi ni nasli u borbi za titulu.
Jedina razumna opcija dati mu i ovaj prelazni rok,uhodao se vidio je gdje i sta mu fali,na kraju krajeva evo i da ga smijenimo ne moze mi nijedna realna a dobra opcija pasti na um koja bi mogla zamijeniti Petrovica a da nije AO.

kremenko

čet maj 25, 2017 7:27 pm

Transparent na Grbavici u nedjelju
"sad ne morate igrati pi.cke"
:rofl:
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Ajzea
Kontakt:

čet maj 25, 2017 7:40 pm

kremenko je napisao/la:
čet maj 25, 2017 7:27 pm
Transparent na Grbavici u nedjelju
"sad ne morate igrati pi.cke"

Petrovicu, ukoliko ostanes, zamolit cemo te da nas manis demagogije, hvale i do zvijezda uzdizanja sebe, mani nas i tvoje strucnosti za fizicku spremu a narocito taktickog znanja. Mani nas i kartoteke, prestani se diciti nekim fudbalerima na koje si, kao, imao uticaj a danas igraju u nekoj od iole kvalitetnih europskih liga. Mani nas i tebe kao radoholicara, prestani bulazniti o ostajanju na stadionu do kasnih vecernjih sati a takodjer nam ni slucajno vise ne spominji biljezenje podataka o velikom broju liga, klubova, fudbalera.
To su stvari koje nas pretjerano ne zanimaju. Sve smo vidjeli, sve nam je jasno. Nisi ono cime se predstavljas. U slucaju da ostanes, bez obzira na kukavicluk i bez obzira sto si nam takvim pristupom unistio volju za zivotom, dacu ti podrsku dok je opet ne budes prokockao. Valjda neces, barem se nadam. Ne zbog tebe, apsolutno me ne interesujes, vec zbog Zelje.
Uhvati se posla, a svoje nosense ostavi nekome drugom jer nisi ono cime se prodajes.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava