Gdje sam ja napisao da to znaci upravo to? Poenta mog posta je da su nas titule kostale iskljucivo individualne greske, konkretno Bogicevic u Tuzli, danas Kerla na Kosevu, Zakaric.. Nije to bila nikakva igra na timskom nivou, da se razumijemo, ali eto nesto su mrljavili. I da se ne lazemo, nasa igra nije dobra od utakmice protiv Zrinjskog u Mostaru. Na momente tu i tamo je znalo biti necega sto je izgledalo na ono sto zelimo da gledamo (Sloboda kuci, Zrinjski kuci, utakmice sa Radnikom u kupu), ali inace je to bilo veoma lose i kilavo. I opet titulu izgubimo zbog individualnih gresaka. To valjda i govori koliko je ova liga losa.Ajzea je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 12:29 amAko su dosli u poziciju da se bore za titulu, to znaci da mogu da je na ovako pic.kast nacin ispuste? Ima li kakav pehar za dolazak u borbu za titulu?storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 12:17 amNemojte pitarluka i sve tjerati preko noci. Ovi igraci su i dosli u poziciju da se bore za titulu, nije neko drugi igrao prije njih, tako da nadjite neku mjeru.
To je bagra nezahvalna i prema njima ne treba vise imati mjere. Drzali smo ih kao malo vode na dlanu, pocevsi od Uprave pa do navijaca. Koja je to generacija imala?!
Sve im yebem preplaceno, nisu morali ni pobjedjivati, dovoljno je bilo samo da remiziraju.
Pogledaš sastave sa zadnjih 5-10 utakmica i prebrojiš koliko je bio starter, koliko ulazio s klupe, a koliko uopće u sastavu.
Ja samo cekam hoces li prestat unosit tu negativnu energiju vise ovdje,pljujes za medalju. Samo cu reci da bi otisli u ***** kada bi ponovo izigravali zeljeznicku stanicu, Treba se smiriti situacija a ne hajcat raju po forumima, jer internet je veliko zloooooo
Internet i forumi su carstvo nesigurnih i dobro grlatih ljudi, dovoljno je da ih neko potpali jednom 'zanimljivom' izjavom i dobiješ armiju ljudi koji izvršavaju misiju ponavljanja laži i gluposti hiljadu puta kako bi ona 'postala istina'.mali plavisa je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 12:36 amJa samo cekam hoces li prestat unosit tu negativnu energiju vise ovdje,pljujes za medalju. Samo cu reci da bi otisli u ***** kada bi ponovo izigravali zeljeznicku stanicu, Treba se smiriti situacija a ne hajcat raju po forumima, jer internet je veliko zloooooo
gost_manje je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 12:39 amInternet i forumi su carstvo nesigurnih i dobro grlatih ljudi, dovoljno je da ih neko potpali jednom 'zanimljivom' izjavom i dobiješ armiju ljudi koji izvršavaju misiju ponavljanja laži i gluposti hiljadu puta kako bi ona 'postala istina'.mali plavisa je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 12:36 amJa samo cekam hoces li prestat unosit tu negativnu energiju vise ovdje,pljujes za medalju. Samo cu reci da bi otisli u ***** kada bi ponovo izigravali zeljeznicku stanicu, Treba se smiriti situacija a ne hajcat raju po forumima, jer internet je veliko zloooooo![]()
Slažem se, valjda smo shvatili da konstantno mijenjanje trenera (koje je valjda cool u ovoj našoj ligi, mi još i rijetko mijenjamo kakvi znaju biti ostali) i igrača samo prividna promjena, bez nekog progresa. U ovom slučaju ne gine nam promjena bar polovine ekipe (ne što želimo nego je neminovno), pa se bojim da bi sa promjenom trenera postali ponovo željeznička stanica...cikazubo je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 12:41 amI Sablja i Slavko da su od početka vodili ekipe uzeli bi minimalno jedan trofej, zato ne vidim razlog zbog kojeg bi status Slavka sad dovodili u pitanje.
Mjenjali smo jako puno zadnjih godina, Amar-Dino- Adzem-Oda-Čapljić-Sablja-Slavko i mislim da su svi već jednom shvatili da od stalnog mijenjanja nema ništa..
Ma nemaš nikoga realno, od svih njih Slavko je imao ubjedljivo najbolje rezultate i došao je u Želju po dobroj preporuci iz Radnika. Ja sam se samo pribojavao da će nam "usaditi" taj mentalitet iz malog kluba, oko igre na rezultat i branjenja u gostima, iako su mnogi govorili (kao i on sam) da bi igrao ofanzivno kada bi imao igrače za to, a vala ih je u Želji imao i previše.Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 12:26 amNaravno da ne mislim,rekao sam nisam pametan sto se toga tice,moze inslavko ostati da probamo i tako ali da li on moze promijeniti nesto u svoojjoj glavi,on mora mijenjati pristup i prilagoditi se ekipi od koje se svake sezone ocekuje titula,ne prolaze nama lazi i suplja.Nase trziste sto se tice trenera je u kurcu,ne moze covjek biti pametan.Jagodic Musemic musa itd itd svakako ne mozda onaj Iz celika mi djeluje kao dobar trener ali eto,opet kazem izuzetno teska odluka pred nasu upravu.FaraonTM je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 12:08 amKo je trener za Želju, a da se ne zove Amar Osim?Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 12:06 amSlavko veze nema o modernom fudbalu i nije trener za Zelju definitivno,to sam govorio od one Krupe na Grbavici gdje si poslije 1-0 dao posjed jebenoj Krupi u sred Doline gdje su takve ekipe molile boga da sto sa manje razlike odu sa iste.Izgubili smo taj pobjednicki mentalitet i Zeljeznicar identitet,sa dosta srece smo dosli na to mjesto gdje smo bili,istu ovu ekipu je hvalio Slavko,kurcio se nekom sirinom nekom fizickom spremom sto na terenu nista nije pokazao.
Kako sta dalje ne znam imaju ljudi o tome da razmisljaju samo me boli sto nema evo dvije godine nikakvog napretka samo tonemo.Da liga nije kurceva i ostale ekipe da nisu karina teska ne bi ni evropu izborili.Neka nam ja Bog na pomoci.
Eto koga bi ti sad za trenera Želje? Jel' misliš da u našoj ligi ima neki trener koji je za Želju?
Mozda zbog pickaste igre i zbog toga sto je bio ziheras? Jedino dobro je nastup u evropi a i tu su nas vile dobro pronosale. Nikad vise srece nismo imali u evropi nego tad, vile su nas dobro pronosale. Nije on zasluzan za mlade igrace nego je to Adzem. Kad je sve krenulo nizbrdo nije imao nikakav rezervni plan. Drag mi je Oda, ali on je isto kao i kod komsija Cala, treneri bez muda, taktika iz proslog stoljeca, igrace obavezno mora neko drugi umjesto njih skautirati i dovoditi a oni ce ih kao uigrati, ako im kazes da to oni moraju raditi izgube se ko abdest..hardwell je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 12:30 amA zašto mi onda otjerasmo Odovića? Osim Amara je možda jedini trener sa kojim je večina ljudi bila zadovoljna. Čovjek odradio fantastičnu sezonu, odigrao fantastično u Evropi i onda traljavo startao (Što je i normalno za Želju, alibi može biti i Evropa). Imao jako mlade igrače, nije imao nikoga na klupi da može praviti neke izmjene i odradio posao vrhunski. Imao igru protiv slabijih ekipa, biće odlično se pokazao i protiv velikih ekipa i onda po meni nezasluženo otjeran.
PA cudo ne bi na tekmi kad si iznad svih nas ovdje? Nego lakse tastaturu tu i glumiti ludilo
Koju djecu, koliko je toj djeci stalo vidi se na tome koliko treniraju i koliko ih brine njihov napredak. Žerić vanserijski povrijeđen, a ne talenat i tako nadalje.Reha1921 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 12:45 amTreba forsirati nasu djecu **** ove placenike boli njih ona stvar za Zeljom dok smo gurali svoju djecu bilo je i rezultata i trofeja,ovi sad placenici imaju uslove sto nijedna generacija posle rata nije imala u Zelji i kako vracaju vucaraju se po terenu ko krepani kerovi.