sub maj 20, 2017 10:03 pm
Cuj nece dobit otkaz, pa da ima obraza Slavko bi sam dao otkaz. Odovic ziheras, otvorilo nam se u ligi kad je bio trener i protiv sarajeva branio bod a trebala nam pobjeda, u evropi uz nevjerovatnu srecu prosli madjare. Ne moram ni spominjati pickastu igru u ligi nakon evrope. Trener poput Cale, legenda, ali fudbal iz 1970 i neke. Capljic nije ni trebao biti trener Zelje, lik trenira neku ekipu iz trece lige Srbije. Sablja, na pocetku sam mislio da ce biti od njega nesto ali je onda ispoljio takav papanluk da je to nestvarno izgledalo, da ne govorim koliko je ogranicen sto se tice taktike. Da ne spominjem Kostica- teski promasaj. Kakva je svrha pustiti Petrovicu da nastavi sa radom, kad ce zbog ove pickaste igre dobiti otkaz u pola sljedece sezone, pa onda dok nadjes trenera..
Puno smo lutali sa trenerima, od teskih ubleha poput Kostica do trenera sa filozofijom iz proslog stoljeca. Nama treba Amar Osim, za Slavku je trenercina u svakom smislu. Sa Amarom bi i sportski segment dosao na svoje u to sam uvjeren 100%. Ljudi u klubu ne treba ni da razmisljaju ako mogu dovesti Amara, i ako za to postoji i najmanja sansa, odmah sto duzi ugovor mu daj, sve sto zeli mu daj i imas sigurno rezultat..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš!