Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 20, 2017 9:56 pm

Tjeranjem Petrovića ništa nećemo postići. Jeste kriv, jeste da je pokazao da nema muda, sve to stoji, ali zar ćemo odmah mijenjati trenere? Treba ga pustiti još sljedeću sezonu, pa eto bar pola sezone, da vidimo šta može još. Nadam se da će ljudi u upravi dobro razmisliti prije nego što donesu neku odluku. Ja sam ubijeđen da Petrović još nije pokazao svoj maksimum. Možda će izgledati bolje sa novim i normalnijim igračima, koji će imati muda. Svjestan je i on svojih grešaka i toga da je doveo navijače do nervnog sloma, ali nije lahko biti trener Želje. Ali ako dođe neko novi, ide ponovo tjeranje i dovođenje novih igrača, uigravanje i onda će se ispostaviti da su pogrešni igrači dovedeni i tako u krug. Dati Petroviću priliku još nek proba sa novim igračima. Protiv Radnika hoćemo Osmankovića, Hasanovića i Žerića!
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Dolina
Kontakt:

sub maj 20, 2017 9:57 pm

Ako je i bilo kakve šanse da Miro produži polusezonu više je nema
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

cikazubo
Kontakt:

sub maj 20, 2017 9:57 pm

Manijaci opet prekucali. Najbolja grupa, bez konkurencije u BiH, a tek je krenulo kako treba, još sve trupe nisu na jugu.

Model1964

sub maj 20, 2017 9:58 pm

U ovoj sezoni nisam vidio PET izrađenih akcija.
Nisam vidio više od tri dupla pasa po tekmi.
Nisam vidio sve skupa 3 driblinga.
Nisam vidio da se neko odbije od našeg igraca,
Nisam vidio volej, makazice, pravilno štopamje...
Nisam vidio tempo i žestinu
Vidio sam patnju koju sam probao pretvoriti u ljepotu.

Zalagao sam se za kontinuitet
Da, ali ako se sa tim konimuitetom srlja u propast onda više nisam za to.
Slavko nema šta novo ponuditi našem Želji. I da se zamjeni ko,pletan igracki kadar isto cemo gledati. patnju.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Refa1921
Kontakt:

sub maj 20, 2017 9:59 pm

Ma Petrović ako ostane on mora igrati napadačku igru, znači mora. Neću da gledam peglanje protiv Mladosti, Krupe 90 minuta i da im jedva jedan daš. Pokaži igru, napadni pa izgubi 10:0 sljedeću nećeš jer će se vratiti.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:01 pm

sto te ne ubije to te ojaca!

hajmo dostojanstveno zavrsiti sezonu.....
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:01 pm

kad ti izgubiš bukvalno svaki duel kao danas, nema napadački i odbrambeno...
gradi željo boli te *****

Brkoo
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:03 pm

Cuj nece dobit otkaz, pa da ima obraza Slavko bi sam dao otkaz. Odovic ziheras, otvorilo nam se u ligi kad je bio trener i protiv sarajeva branio bod a trebala nam pobjeda, u evropi uz nevjerovatnu srecu prosli madjare. Ne moram ni spominjati pickastu igru u ligi nakon evrope. Trener poput Cale, legenda, ali fudbal iz 1970 i neke. Capljic nije ni trebao biti trener Zelje, lik trenira neku ekipu iz trece lige Srbije. Sablja, na pocetku sam mislio da ce biti od njega nesto ali je onda ispoljio takav papanluk da je to nestvarno izgledalo, da ne govorim koliko je ogranicen sto se tice taktike. Da ne spominjem Kostica- teski promasaj. Kakva je svrha pustiti Petrovicu da nastavi sa radom, kad ce zbog ove pickaste igre dobiti otkaz u pola sljedece sezone, pa onda dok nadjes trenera..

Puno smo lutali sa trenerima, od teskih ubleha poput Kostica do trenera sa filozofijom iz proslog stoljeca. Nama treba Amar Osim, za Slavku je trenercina u svakom smislu. Sa Amarom bi i sportski segment dosao na svoje u to sam uvjeren 100%. Ljudi u klubu ne treba ni da razmisljaju ako mogu dovesti Amara, i ako za to postoji i najmanja sansa, odmah sto duzi ugovor mu daj, sve sto zeli mu daj i imas sigurno rezultat..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

incident
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:
sub maj 20, 2017 7:19 pm
Lijepo nas je upozoravao @incident :D o Slavkinim slabostima.
Vecina raje bila slijepa kod ociju.
Fino nas je izlevatiJo.

@Dolina :D lako cu ja sa njima izaci na kraj i bez gašenja mobitela
Nw znam kako cu na kraj sa svojom hujom :psujem:
I tako izdajnik Slavko osta bez titule,a sve zbog karme i nacina odlaska iz Radnika,on od drveta nije vidio sumu.I sta sad slijedi,ajd Slavko pakuj kofere,ali ne moze vise ni u Radnik,ali ima Vitwza i drugih klubova.Ziheras je to veliki,ali i demamog.

Model1964

Refa1921 je napisao/la:
sub maj 20, 2017 9:59 pm
Ma Petrović ako ostane on mora igrati napadačku igru, znači mora. Neću da gledam peglanje protiv Mladosti, Krupe 90 minuta i da im jedva jedan daš. Pokaži igru, napadni pa izgubi 10:0 sljedeću nećeš jer će se vratiti.
:palacgore:
Da se sada moram marisati sa Klickom ušao bih u mec da ga polomim a ne da što manje dobijem :D
STOP BEZMUDOSTI U ŽELJI

cala
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:04 pm

Prosle godine smo zbog postenja izgubili Evropu a ove godine i titulu. Dok nam konkurenti pred ocima kupuju trofeje raznim metodama mi pisemo saopstenja na sluzbenoj stranici.
NE MOZE SE POSTENO U KRIMINALNOJ DRZAVI!!!

Ajzea
Kontakt:

Takodjer, da pohvalim fantasticno izdanje Manijaka.
Uprava i Manijaci su izasli iz okvira ove lige, definitivno. Dimenzija vise..
Danas je prekucana bh navijacka scena, totalno izdominirana od strane Ultras Zeljeznicar !
Nazalost, neke druge stvari se nisu poklopile pa danas imamo to sto imamo, odnosno nemamo. Naime, igraci i trener su pick.etine !

Kralja Tomislava se i sad ibretu ibreti kako komsije trce.

Model1964

incident je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
sub maj 20, 2017 7:19 pm
Lijepo nas je upozoravao @incident :D o Slavkinim slabostima.
Vecina raje bila slijepa kod ociju.
Fino nas je izlevatiJo.

@Dolina :D lako cu ja sa njima izaci na kraj i bez gašenja mobitela
Nw znam kako cu na kraj sa svojom hujom :psujem:
I tako izdajnik Slavko osta bez titule,a sve zbog karme i nacina odlaska iz Radnika,on od drveta nije vidio sumu.I sta sad slijedi,ajd Slavko pakuj kofere,ali ne moze vise ni u Radnik,ali ima Vitwza i drugih klubova.Ziheras je to veliki,ali i demamog.
Bio si u pravu za sve :palacgore:

ChWilla
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:05 pm

Brkoo je napisao/la:
Cuj nece dobit otkaz, pa da ima obraza Slavko bi sam dao otkaz. Odovic ziheras, otvorilo nam se u ligi kad je bio trener i protiv sarajeva branio bod a trebala nam pobjeda, u evropi uz nevjerovatnu srecu prosli madjare. Ne moram ni spominjati pickastu igru u ligi nakon evrope. Trener poput Cale, legenda, ali fudbal iz 1970 i neke. Capljic nije ni trebao biti trener Zelje, lik trenira neku ekipu iz trece lige Srbije. Sablja, na pocetku sam mislio da ce biti od njega nesto ali je onda ispoljio takav papanluk da je to nestvarno izgledalo, da ne govorim koliko je ogranicen sto se tice taktike. Da ne spominjem Kostica- teski promasaj. Kakva je svrha pustiti Petrovicu da nastavi sa radom, kad ce zbog ove pickaste igre dobiti otkaz u pola sljedece sezone, pa onda dok nadjes trenera..

Puno smo lutali sa trenerima, od teskih ubleha poput Kostica do trenera sa filozofijom iz proslog stoljeca. Nama treba Amar Osim, za Slavku je trenercina u svakom smislu. Sa Amarom bi i sportski segment dosao na svoje u to sam uvjeren 100%. Ljudi u klubu ne treba ni da razmisljaju ako mogu dovesti Amara, i ako za to postoji i najmanja sansa, odmah sto duzi ugovor mu daj, sve sto zeli mu daj i imas sigurno rezultat..
evo sablja će sad igrati evropu sa ekipom koja nikad nije igrala evropu. ko zna šta bi bil kad bi bilo...
gradi željo boli te *****

Tryg
Kontakt:

Dolina je napisao/la:Ako je i bilo kakve šanse da Miro produži polusezonu više je nema

Sta ce ba on produzavat, NIKAD ALI NIKAD, od kada ja pratim Zelju nije se desilo da igrac nece da produzi ugovor i tako direktno klub gubi a mi svi sutimo i pravimo se budale, da je Ronaldo boli me kita, niko nije veci od kluba ne zanima me, sutimo svi radi titule a na jadnom Djelmicu smo se izivljavali koji je u tom trenutko bio najbolji igrac lige sto se za ovog ne moze reci.

Ma pun sam nek se jebu svi!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

Pilav, Begicu smrde li vam ustaske pare??

NoKe
Kontakt:

Evo citam raspada se savez .. pljuste ostavke

Leon_Professional
Kontakt:

@model, toga nema jer su polovljaci na terenima, a treneri su pickice. Ko ce ti i doci kad vidi kakva nam je liga, a para nemas.
Nije mi jasno kao sto kazes, da vec godinama nema igraca koji moze predriblati protivnika i izbacit se na sut, nesto uraditi.
O ovim tehnickim stvarima koje su do trenera necu ni govoriti, jer sve je receno i sve se zna. NAPRETKA NEMA!

Miske hadzija, tvoji principi, tvoje postenje u ovoj zemlji nece proci. Hoce ako budemo imali profesionalce i na klupi i u timu, a ne ublehe i polovnjake. Trenutno ih nemam, vjerovatno necemo ni imati zadugo, a mozda i nikad.
Upravo, donesite prave poteze, nemojte slusat navijace, vama vjerujem i odlucite najbolje za klub, ali molim vas nemojte slusat navijace opet ponavljam.

Hurmasica
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:06 pm

NoKe je napisao/la:
Evo citam raspada se savez .. pljuste ostavke
Nek' se raspadnu. Poltroni, uhljebi, neznalice.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

godrina
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:06 pm

joj jebene situacije pravo
sad svi govorimo kako ne valja petrovic, niko od igraca ne valja
najgore je ocite stvari skrivati ispod tepiha
obila nam se od glavu petroviceva tvrdoglavost, **** ga kerla pored onakvog bocce, zeric je ovu sezonu morao imat desetak utakmica
ali hajd ne treba izigravat sad pukovnika nakon bitke, uprava mora bit mudra sta uradit.. evropa ce brzo, ova je pauza jako bitna
dosta nam igraca ide, a neki se moraju otjerat pa mi nemamo sad 4 igraca ok za sledecu sezonu
jao sta nam uradise majko mila, ne znam vise ni sta da pisem ni sta da mislim, problem je nekonstantnost igraca u ekipi ali sad moramo bas puno mijenjat, jedan od najvaznijih prelaznih rokova
mislim da je svima jasno da Zeljo ne moze funkcionisat bez svoje djece,
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava