Kada smo uzeli titulu zadnju, utakmica na kosevu ne znam s kim, naravno kiks, i pojedini bolesnici medju kojima i ja, ulijecemo u svlacionicu Sarajeva...Dzemo B tada dobija samar jos neko isto jedan, ja Cimirota zagrlio i stitim ga. Upozoravamo ih da se ne sale, da se uozbilje da ce najebati...nakog toga igraci dobijaju svaku utakmicu do kraja i mi uzimamo titulu. Da li je taj potez uticao na to, vise nije nego sto jeste, ali sigurno je da su igraci shvatili poruku.
Tada smo zgazili sve u evropi, i imali jako dobru ekipu, i pogotovo smo imali pobjednicki mentalitet.
Za ovaj nas potez znaju pojedini navijaci sarajeva, ali nije se proculo od igraca ili uprave jer tadasnji igraci nisu bili picke, nego su dokazali svima nama da mogu i kako se bori za bordo dres.
Ove picke su pokazale da nakon prozivanja ispod prozora, istog treba traze ispisnice jer su picke...u glaviiii.
Uzimati 10 hiljada i ne imati odgovornosti prema hiljadama ljudi koje te prate pa gdje to ima...??? Jos ih zalimo, a menadzer Crnkica proziva Sarajevo kako mu igrac ima malo novca itd...ma daj sta vam je