Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Morzhy
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 16, 2017 8:01 pm

psihopata je napisao/la:
uto maj 16, 2017 7:54 pm
Morzhy je napisao/la:
uto maj 16, 2017 7:51 pm
avlami97 je napisao/la:
uto maj 16, 2017 7:41 pm
slika
Zadnji derbi na Koševu. Nama DUPLO skuplje karte bile. Vidi šake jada na sEveru :lol: :lol: :lol: :lol:
A još se raširili, jedan pitar na dvije stolice i vidi...ccc
ma ovo je opticka varka,zato sto je sjever dalje pa se cini. :D
A i veći je sjever :D

Jaozinho22

uto maj 16, 2017 8:02 pm

Bosnia je napisao/la:
uto maj 16, 2017 7:57 pm
avlami97 je napisao/la:
uto maj 16, 2017 7:41 pm
slika
pa jebote sta se mi zalimo kad je i njima 5% na sjeveru

ljudi samo hoce da nas bude ko i njih
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

ChWilla
Kontakt:

uto maj 16, 2017 8:03 pm

to da je sjever veći je jedino tačno :D
gradi željo boli te *****

black64
Kontakt:

uto maj 16, 2017 8:05 pm

Ne zelim da se sjecam rata al iskustvo koje se u tom i takvom vremenu covjek stekne je neprocjenjivo.Najelitnije jedinice nisu bile u rangu brigade,bataljona.Te elitne jedinice tipa jurisnika i diverzanata koje su odradjivale najopasnije i najzahtjevnije operacije na nekom prostoru brojale su najvise do 100 ljudi recimo nivo cete.Znaci u subotu ce na jugu biti elita ubojna pesnica manijaka najbolje od nas.1725 jurisnika na sprem 5 hiljada logisticara.Znaci sam hrabro i jako kako na terenu tako i na jugu.I na kraju jedna poslovica.Ima ljudi koji su hrabriji pred smrću, nego pred životom.Vazda kad mi na um padne ova misao prisjetim se rahmetli Dzilde i mnogih znanih i ne znanih junaka.ZATO JAKOOOOOOOOOOOO I HRABROOOOOOOOO U SUBOTUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!

Simply Blue
Kontakt:

uto maj 16, 2017 8:06 pm

Zabi ga i Bajić iz penala
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto maj 16, 2017 8:07 pm

RIAAAAD BAJIIIIC!
BAJIIIIC RIAAAAD! :D

Masina!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

psihopata
Kontakt:

uto maj 16, 2017 8:09 pm

ChWilla je napisao/la:
uto maj 16, 2017 8:03 pm
to da je sjever veći je jedino tačno :D
jasta nego veci i to barem duplo. :D
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

ChWilla
Kontakt:

uto maj 16, 2017 8:12 pm

nije duplo ali oko hiljadu mjesta...
gradi željo boli te *****

drtooth
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 16, 2017 8:14 pm

ChWilla je napisao/la:nije duplo ali oko hiljadu mjesta...
Ma veci za širinu semafora...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Željo, to je moj tim!

psihopata
Kontakt:

uto maj 16, 2017 8:18 pm

black64 je napisao/la:
Ne zelim da se sjecam rata al iskustvo koje se u tom i takvom vremenu covjek stekne je neprocjenjivo.Najelitnije jedinice nisu bile u rangu brigade,bataljona.Te elitne jedinice tipa jurisnika i diverzanata koje su odradjivale najopasnije i najzahtjevnije operacije na nekom prostoru brojale su najvise do 100 ljudi recimo nivo cete.Znaci u subotu ce na jugu biti elita ubojna pesnica manijaka najbolje od nas.1725 jurisnika na sprem 5 hiljada logisticara.Znaci sam hrabro i jako kako na terenu tako i na jugu.I na kraju jedna poslovica.Ima ljudi koji su hrabriji pred smrću, nego pred životom.Vazda kad mi na um padne ova misao prisjetim se rahmetli Dzilde i mnogih znanih i ne znanih junaka.ZATO JAKOOOOOOOOOOOO I HRABROOOOOOOOO U SUBOTUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!
joj lozione,samo ti fali ovaj video uz komentar. :D

phpBB [video]
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

SanMan
Kontakt:

black64 je napisao/la:
uto maj 16, 2017 7:34 pm
Pricom o derbiju mi njima dajemo na vaznosti i podizemo im cijenu.Raspali klub u vlasnistvu kineza sa isfrustriranim navijacima i upravom koja igrace finansira uzimanjem kredita kod mikrokreditnih banaka koji u vlasnistvu nemaju svoj fan shop te igraju na stadionu u vlasnistvu opcine centar i mi se zakacili na njihovu pricu.Mi smo institucija u ovoj ligi.Najtrofejniji klub sa najvecom tradicijom sa najorganizovanijom i najvecom armijom navijaca sa stadionom u nasem vlasnistvu i nasim privatnim poslovnim prostorima.Iz nasih redova je iznikla najveca zivuca fudbalska legenda na ex yu prostorima koja je priznata i na istoku i na zapadu.Za njih je bitna prica o derbiju iz jednog prostog razloga jer je to jedini nacin kako bi se ravnali sa nama.Surova istina za njih je a sto nas ne treba da zabrinjava da ce najveci derbi za par godina bit onaj ne izmedju nas i njih nego izmedju Zelje i zrinjskog.Ne pusim pricu da bez jakog sarajeva nema ni jakog Zelje.Mi smo klub za sebe mi smo filozofija za sebe daleko im kuca od nase.
Jedina prava istina
I meni ih ponekad žao, ali sami su izabrali (jeb... ih kosooki)

Morzhy
Kontakt:

uto maj 16, 2017 8:22 pm

ChWilla je napisao/la:
uto maj 16, 2017 8:12 pm
nije duplo ali oko hiljadu mjesta...
Svakako ga nikad u istoriji nisu napunili...pa ni s famoznim "raširi seeeee", tako da je nebitno

cikazubo
Kontakt:

uto maj 16, 2017 8:22 pm

drtooth je napisao/la:
uto maj 16, 2017 7:49 pm
Jesam li ja jedini koji je za to da se kavez za gostujuce navijace napravi na sjeverozapadu?
Fizicki je odvojeno od zapada, a nece se prekidati kontinuitet nasih navijaca sjever-istok...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Previše blizu službenim prostorijama, i zapadnoj tribini. Neće niko platiti 20-25KM kartu a da gleda hoće li mu nešto proletiti kroz mrežu od strane gostujućih navijača. A pored toga mislim da je po propisima zabranjeno prodavati mjesta sa kojih se se ne vidi svaki dio terena, pa bi Evropi opet morali da se vraćamo na S-I sa gostujućim sektorom.

chile
Kontakt:

uto maj 16, 2017 8:30 pm

Ja se nadam da ce nasih otici tih 5% i da niko nece otici na zapadnu tribinu. A naredni derbi njima spremiti kavez i svakog pitara koji bude van istog kulturno odstraniti sa tribina Grbavice, da li bili na sjeveru ili istoku lagano ih ispratiti do ulaza na tribinu.
Uopste mi se ne svidja ideja o uzurpaciji zapadne tribine na kosevu jer ce gamad jedva docekati i na nas istok navaliti.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

reks1
Kontakt:

uto maj 16, 2017 8:34 pm

SanMan je napisao/la:
black64 je napisao/la:
uto maj 16, 2017 7:34 pm
Pricom o derbiju mi njima dajemo na vaznosti i podizemo im cijenu.Raspali klub u vlasnistvu kineza sa isfrustriranim navijacima i upravom koja igrace finansira uzimanjem kredita kod mikrokreditnih banaka koji u vlasnistvu nemaju svoj fan shop te igraju na stadionu u vlasnistvu opcine centar i mi se zakacili na njihovu pricu.Mi smo institucija u ovoj ligi.Najtrofejniji klub sa najvecom tradicijom sa najorganizovanijom i najvecom armijom navijaca sa stadionom u nasem vlasnistvu i nasim privatnim poslovnim prostorima.Iz nasih redova je iznikla najveca zivuca fudbalska legenda na ex yu prostorima koja je priznata i na istoku i na zapadu.Za njih je bitna prica o derbiju iz jednog prostog razloga jer je to jedini nacin kako bi se ravnali sa nama.Surova istina za njih je a sto nas ne treba da zabrinjava da ce najveci derbi za par godina bit onaj ne izmedju nas i njih nego izmedju Zelje i zrinjskog.Ne pusim pricu da bez jakog sarajeva nema ni jakog Zelje.Mi smo klub za sebe mi smo filozofija za sebe daleko im kuca od nase.
Jedina prava istina
I meni ih ponekad žao, ali sami su izabrali (jeb... ih kosooki)
Jutros sam pisao da pricom o derbiju ,postocima mi pristajemo i guramo spinovanje koje je kosevska vlada pokrenula i od cega im sve zavisi.
ATMOSFERA U Konji je zaista sjajna ali ona ne donosi pobjedu, Ono sto nama treba je pobjeda na terenu,!11 protiv 11 je dole,Nema postotaka,nema renoviranja pisaona samo srce i mudrost
A sto se tice nas ako srce na terenu bude pravo ,nase je da ih docekamo na Grbavici onako kako dolikuje,Gore na Kosevo nam trebaju ratnici kako na terenu tako i na jugu!

The Desert Fox
Kontakt:

uto maj 16, 2017 8:37 pm

U subotu Bogi igrac odluke, vrijeme je :ganja:
Željezničar über alles !

Deutsche Afrikakorps !

Jaozinho22

uto maj 16, 2017 8:39 pm

Kad nas je 500-600 moglo zapišat i sjever i zapad Tusnja prosle godine u onoj pobjedi (0-1, Lendrić) ko je bio zna o čemu pričam,ne vidim problem da prepišamo lavor a bit ce nas gotovo dvije milje !
SRCE,GRLO,DLANOVI,INAT !!!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

black64
Kontakt:

uto maj 16, 2017 8:39 pm

psihopata je napisao/la:
black64 je napisao/la:
joj lozione,samo ti fali ovaj video uz komentar. :D

phpBB [video]
Dobro bi dosao ovaj klip uz moj post.Mozda izgleda kao lozenje to sto sam podijelio svoje zivotno iskustvo.Iskreno bi volio u subotu 1725 manijaka u crnim majama koji u korteu koracaju prema lavoru i sute.Te tisine ima da se boji i zrak koji udisu i asfalt kojim koracaju.To je razlika od ustrojene i organizovane ekipe u odnosu na raspustanu bagru koja ce biti kontra elite.

shzna
Kontakt:

uto maj 16, 2017 8:42 pm

Samo nemojte o stitovima, gladijatorima, ginjenju, kurcima palcima, jer kad je god takva prica ja gledam yebeno Labudje jezero na terenu.
1987

Jaozinho22

uto maj 16, 2017 8:44 pm

shzna je napisao/la:
uto maj 16, 2017 8:42 pm
Samo nemojte o stitovima, gladijatorima, ginjenju, kurcima palcima, jer kad je god takva prica ja gledam yebeno Labudje jezero na terenu.
Pričaju bolan ljudi o ginjenju na tribini,na terenu je svakako 0-0 uz dvije polušanse s obje strane. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 22 gosta.

Prijava