A i veći je sjever

jasta nego veci i to barem duplo.
Ma veci za širinu semafora...ChWilla je napisao/la:nije duplo ali oko hiljadu mjesta...
joj lozione,samo ti fali ovaj video uz komentar.black64 je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 8:05 pmNe zelim da se sjecam rata al iskustvo koje se u tom i takvom vremenu covjek stekne je neprocjenjivo.Najelitnije jedinice nisu bile u rangu brigade,bataljona.Te elitne jedinice tipa jurisnika i diverzanata koje su odradjivale najopasnije i najzahtjevnije operacije na nekom prostoru brojale su najvise do 100 ljudi recimo nivo cete.Znaci u subotu ce na jugu biti elita ubojna pesnica manijaka najbolje od nas.1725 jurisnika na sprem 5 hiljada logisticara.Znaci sam hrabro i jako kako na terenu tako i na jugu.I na kraju jedna poslovica.Ima ljudi koji su hrabriji pred smrću, nego pred životom.Vazda kad mi na um padne ova misao prisjetim se rahmetli Dzilde i mnogih znanih i ne znanih junaka.ZATO JAKOOOOOOOOOOOO I HRABROOOOOOOOO U SUBOTUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!
Jedina prava istinablack64 je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 7:34 pmPricom o derbiju mi njima dajemo na vaznosti i podizemo im cijenu.Raspali klub u vlasnistvu kineza sa isfrustriranim navijacima i upravom koja igrace finansira uzimanjem kredita kod mikrokreditnih banaka koji u vlasnistvu nemaju svoj fan shop te igraju na stadionu u vlasnistvu opcine centar i mi se zakacili na njihovu pricu.Mi smo institucija u ovoj ligi.Najtrofejniji klub sa najvecom tradicijom sa najorganizovanijom i najvecom armijom navijaca sa stadionom u nasem vlasnistvu i nasim privatnim poslovnim prostorima.Iz nasih redova je iznikla najveca zivuca fudbalska legenda na ex yu prostorima koja je priznata i na istoku i na zapadu.Za njih je bitna prica o derbiju iz jednog prostog razloga jer je to jedini nacin kako bi se ravnali sa nama.Surova istina za njih je a sto nas ne treba da zabrinjava da ce najveci derbi za par godina bit onaj ne izmedju nas i njih nego izmedju Zelje i zrinjskog.Ne pusim pricu da bez jakog sarajeva nema ni jakog Zelje.Mi smo klub za sebe mi smo filozofija za sebe daleko im kuca od nase.
Previše blizu službenim prostorijama, i zapadnoj tribini. Neće niko platiti 20-25KM kartu a da gleda hoće li mu nešto proletiti kroz mrežu od strane gostujućih navijača. A pored toga mislim da je po propisima zabranjeno prodavati mjesta sa kojih se se ne vidi svaki dio terena, pa bi Evropi opet morali da se vraćamo na S-I sa gostujućim sektorom.
Jutros sam pisao da pricom o derbiju ,postocima mi pristajemo i guramo spinovanje koje je kosevska vlada pokrenula i od cega im sve zavisi.SanMan je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 8:18 pmJedina prava istinablack64 je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 7:34 pmPricom o derbiju mi njima dajemo na vaznosti i podizemo im cijenu.Raspali klub u vlasnistvu kineza sa isfrustriranim navijacima i upravom koja igrace finansira uzimanjem kredita kod mikrokreditnih banaka koji u vlasnistvu nemaju svoj fan shop te igraju na stadionu u vlasnistvu opcine centar i mi se zakacili na njihovu pricu.Mi smo institucija u ovoj ligi.Najtrofejniji klub sa najvecom tradicijom sa najorganizovanijom i najvecom armijom navijaca sa stadionom u nasem vlasnistvu i nasim privatnim poslovnim prostorima.Iz nasih redova je iznikla najveca zivuca fudbalska legenda na ex yu prostorima koja je priznata i na istoku i na zapadu.Za njih je bitna prica o derbiju iz jednog prostog razloga jer je to jedini nacin kako bi se ravnali sa nama.Surova istina za njih je a sto nas ne treba da zabrinjava da ce najveci derbi za par godina bit onaj ne izmedju nas i njih nego izmedju Zelje i zrinjskog.Ne pusim pricu da bez jakog sarajeva nema ni jakog Zelje.Mi smo klub za sebe mi smo filozofija za sebe daleko im kuca od nase.
I meni ih ponekad žao, ali sami su izabrali (jeb... ih kosooki)
Dobro bi dosao ovaj klip uz moj post.Mozda izgleda kao lozenje to sto sam podijelio svoje zivotno iskustvo.Iskreno bi volio u subotu 1725 manijaka u crnim majama koji u korteu koracaju prema lavoru i sute.Te tisine ima da se boji i zrak koji udisu i asfalt kojim koracaju.To je razlika od ustrojene i organizovane ekipe u odnosu na raspustanu bagru koja ce biti kontra elite.psihopata je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 8:18 pmjoj lozione,samo ti fali ovaj video uz komentar.black64 je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 8:05 pmNe zelim da se sjecam rata al iskustvo koje se u tom i takvom vremenu covjek stekne je neprocjenjivo.Najelitnije jedinice nisu bile u rangu brigade,bataljona.Te elitne jedinice tipa jurisnika i diverzanata koje su odradjivale najopasnije i najzahtjevnije operacije na nekom prostoru brojale su najvise do 100 ljudi recimo nivo cete.Znaci u subotu ce na jugu biti elita ubojna pesnica manijaka najbolje od nas.1725 jurisnika na sprem 5 hiljada logisticara.Znaci sam hrabro i jako kako na terenu tako i na jugu.I na kraju jedna poslovica.Ima ljudi koji su hrabriji pred smrću, nego pred životom.Vazda kad mi na um padne ova misao prisjetim se rahmetli Dzilde i mnogih znanih i ne znanih junaka.ZATO JAKOOOOOOOOOOOO I HRABROOOOOOOOO U SUBOTUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!![]()
Pričaju bolan ljudi o ginjenju na tribini,na terenu je svakako 0-0 uz dvije polušanse s obje strane.