zna sve s loptom ali propuh u glavi,nesto poput jamaka,uglavnom ne treba nam takav tip igraca....
zna sve s loptom ali propuh u glavi,nesto poput jamaka,uglavnom ne treba nam takav tip igraca....
dukela je napisao/la: ↑uto maj 09, 2017 10:33 pmJa imam jedan prijedlog pred nadolazeći derbi. Pošto je već izvjesno da ćemo dobiti malo karti za derbi da se pokuša organizivati da napunimo jug pred derbi, al da bude krcato. Mislim da uz malo marketinga poslije Krupe to možemo napraviti da gori sve. Znaći da bude 4 hiljade na treningu pred derbi. Sad da li će to neko uspjeti organozivati ne znam. Kad već nećemo moći biti svi gore da igrači osjeti ludnicu pred derbi..
E, svaka cast. @jovane, Boga mi, cini mi se da si dobio ozbiljnu konkurenciju.
Nešto ovako baš. Mislim da je ovo najjači trening pred derbi, a da ovaj sad bude s još više raje. Siguran sam da bi to igračima puno značilo.cikazubo je napisao/la: ↑uto maj 09, 2017 10:35 pmdukela je napisao/la: ↑uto maj 09, 2017 10:33 pmJa imam jedan prijedlog pred nadolazeći derbi. Pošto je već izvjesno da ćemo dobiti malo karti za derbi da se pokuša organizivati da napunimo jug pred derbi, al da bude krcato. Mislim da uz malo marketinga poslije Krupe to možemo napraviti da gori sve. Znaći da bude 4 hiljade na treningu pred derbi. Sad da li će to neko uspjeti organozivati ne znam. Kad već nećemo moći biti svi gore da igrači osjeti ludnicu pred derbi..![]()
Odlična ideja, Jug dupke krcat da poruci igracima da samo borbu i zalaganje hocemo, a bodovi ce doci. Primjer je subota.dukela je napisao/la: ↑uto maj 09, 2017 10:40 pmNešto ovako baš. Mislim da je ovo najjači trening pred derbi, a da ovaj sad bude s još više raje. Siguran sam da bi to igračima puno značilo.cikazubo je napisao/la: ↑uto maj 09, 2017 10:35 pmdukela je napisao/la: ↑uto maj 09, 2017 10:33 pmJa imam jedan prijedlog pred nadolazeći derbi. Pošto je već izvjesno da ćemo dobiti malo karti za derbi da se pokuša organizivati da napunimo jug pred derbi, al da bude krcato. Mislim da uz malo marketinga poslije Krupe to možemo napraviti da gori sve. Znaći da bude 4 hiljade na treningu pred derbi. Sad da li će to neko uspjeti organozivati ne znam. Kad već nećemo moći biti svi gore da igrači osjeti ludnicu pred derbi..![]()
Svaka cast, odlicna statistika.
Okolele je napisao/la: ↑uto maj 09, 2017 11:14 pm
Sad kad ovaj kolega ranije spomenu za ovaj trening prije derbija da se dodje u sto vecem broju,pade mi na pamet ideja da recimo iz kluba naplati ulaz recimo 2 do 3 marke ili koliko ko moze u datom trenutku i da se prikupljeni novac donira za lijecenje velikog Željovca Mimu Šahinpašića..
treba ovo podrzati !storm_raider je napisao/la: ↑uto maj 09, 2017 11:19 pmOkolele je napisao/la: ↑uto maj 09, 2017 11:14 pm
Sad kad ovaj kolega ranije spomenu za ovaj trening prije derbija da se dodje u sto vecem broju,pade mi na pamet ideja da recimo iz kluba naplati ulaz recimo 2 do 3 marke ili koliko ko moze u datom trenutku i da se prikupljeni novac donira za lijecenje velikog Željovca Mimu Šahinpašića..