http://widestream.io/live-7693
radit ce taj vani
Mislim da samo radi u BosniHurmasica je napisao/la:http://www.bhrt.ba/live/kontranogama je napisao/la: ↑sub maj 06, 2017 5:15 pmSad ja kontam da je diaspora nevazna ako ne salje kave pare. totalna ignorancija. Pito ne pito yebo te tito. pa nismo mi tolko losi samo nismo blizu.a malo bi smo smekili Zelju. pa sa ako vam se ne gadi posaljite kakav link. Thank You, Vielen Danke, Danke Vel, Dekuji, Arigato,Gracie Tante, She She, itd
radi li ovaj vani?
Da me ne shvatis pogrešno, normalno da su važni navijači u dijaspori ali nije se tako velik broj odazvao konkretno tom projektu, evo ovdje na forumu koliko vas vrijednih ima od maga za statistiku do veterana stručnjaka za sve segmente klubakontranogama je napisao/la: ↑sub maj 06, 2017 5:28 pmNe dam fukarama ni fening, dok je bio Zeljo Tv placo sam. al do sad nisam propustio ni jednu pa se nadam da ce neko nesto napravit. Larsonja nikad nije izdao(svaka mu dala ako voli zenskinje) pa makar gledo dangereus attack ne dam ovima nista, a ako bogda bude neka Tv a da Zeljo ima od toga vajde ne pitam posto je.
Vielen Dank*kontranogama je napisao/la: ↑sub maj 06, 2017 5:15 pmSad ja kontam da je diaspora nevazna ako ne salje kave pare. totalna ignorancija. Pito ne pito yebo te tito. pa nismo mi tolko losi samo nismo blizu.a malo bi smo smekili Zelju. pa sa ako vam se ne gadi posaljite kakav link. Thank You, Vielen Danke, Danke Vel, Dekuji, Arigato,Gracie Tante, She She, itd
Kod mene je sad nedelja 01.45 al ja sam vidio da smo razvalili 1:0 samo nisam stigo vidit ko je zabio pa zato trazim link.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sub maj 06, 2017 5:40 pmVielen Dank*kontranogama je napisao/la: ↑sub maj 06, 2017 5:15 pmSad ja kontam da je diaspora nevazna ako ne salje kave pare. totalna ignorancija. Pito ne pito yebo te tito. pa nismo mi tolko losi samo nismo blizu.a malo bi smo smekili Zelju. pa sa ako vam se ne gadi posaljite kakav link. Thank You, Vielen Danke, Danke Vel, Dekuji, Arigato,Gracie Tante, She She, itd
Nebitno jesi li dijaspora ili ne, ako bude kakav link ovdje se postavi. Prednost je sto radi prijenos BHT pa se lakše nađe stream i prije utakmice.
P.S. Pošto je vjerovatno kod tebe već 07.05., haj provjeri jesmo li dobili ZrinjskI![]()
Nemoj Boga ti, to može značiti samo jedno.