Oda se spominje a Adzem svakog od tih omladinaca uveo u tim i forsiro.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Stoji to da ima dosta Adzemove zasluge, ali takticki on Odi nije do koljena. Iskreno, ne vjerujem da ima potencijal da ikad bude trener neke ozbiljne seniorske ekipe. Za rad s mladima 9/10.
Ma nemasto.koristi objasnjavatJaozinho22 je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 4:01 pmNe dobiješ, zadovolji se Evropom koju si obezbjedio 6 kola prije krajaLeon_Professional je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 2:48 pmI sta sad?exdomorocki je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 2:42 pm
Cuj ovog,dobijes,ko da je Velika Obarska.
Iliev ima vizije,bas pojma nemas.
Po foruma bi imalo viziju kad bi sklapao ugovor vrijedan pola milijuna eura,cuj ti bezobrazluka on poredi Cenana koji mora dovesti slobodnog igraca sa sredstvima kakvim Iliev placa ceh u restoranu.
Kako ste nerealni,da bog mili sacuva![]()
Jest, Čenan dovodi igrače za 500 maraka![]()
Naveo sam Ilieva kao primjer kakvu čovjek ima viziju,prati,skautira,obilazi utakmice,gleda igrače ! Šta dobiješ iz tog !? Dobiješ ovo što Leon priča.
Bleki Milenković 5,1 milion evra
Neca Mihajlović
Leonardo
Uroš Đurđević
Tawamba
Alen Stevanović
Dušan Vlahović
Marko Janković
Everton Luiz.
9 igrača imaš da ponudiš svjetskom tržištu od tog si jednog već prodao za 5 miliona i to s 19 godina !
Niko ovdje ne mlati o tome kako mi trebamo dovest nekog Brazilca dat mu milion maraka i prodat ga za 6 miliona ! To su neke nove galaksije za nas,koje ćemo valjda jednog dana dohvatiti !
Dovedi nekog kapitalca daj mu 50-100k evra,prodaj ga za 300 i izvuci ono što si uložio u njeg plus će ti donijet Evropu minimalno !
Čist primjer kakav navodim a ne pokupi sve slobodno iz naše lige i četverici daj te iste pare a nikakve koristi od njih osim što će odigrat jednu dvije dobre utakmice u godini dana !
Dovedeš 2 takva,3 mlada iz lige,eventualno dvojicu iskusnijih plus naša djeca i imaš ekipu a ne k'o što @delinjo kaže dovedi 15 i moli Boga da trojica proigraju a ovih 12 otjeraj.
mislim da bi to najbolje bilo da odrade momci sa 1921.ba, jer sam dosta snimaka izgubio, ili nisu citavi, ne valja kvaliteta i sl
volio bi sjesti sa njim na kafu i pitati ga ...cika Oda zasto onakav pristup i onakva igra na derbiju ....zasto u utakmici u kojoj smo igrali za tituu onako pickasto se postavili....eto onako da ga pitam da vidim sta on kaze na to ...bas me zanima koji je razlog ...ja mu jedino zamjeram tu utakmicu...Grbavica je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 4:18 pmAzem je formiro Bajica, prebacio ga na spica, gurno malog Hadziju, Memiju, Dado posto vazan clan ekipe, upario Kosorica i Bogdanovica... Odovic je dobio kostur ekipe, doveo Kokota i Djelmica. Ja mu ne mogu oprostiti kukavicku igru u nasoj ligi i to je to. Evropa se ne moze zaboraviti i za to mu skidam kapu, ali za nasu ligu je tanak.
Taj pristup je u evropi donio rezultat, ali u nasoj ligi se braniti, to je sramota.delinjo je napisao/la:volio bi sjesti sa njim na kafu i pitati ga ...cika Oda zasto onakav pristup i onakva igra na derbiju ....zasto u utakmici u kojoj smo igrali za tituu onako pickasto se postavili....eto onako da ga pitam da vidim sta on kaze na to ...bas me zanima koji je razlog ...ja mu jedino zamjeram tu utakmicu...Grbavica je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 4:18 pmAzem je formiro Bajica, prebacio ga na spica, gurno malog Hadziju, Memiju, Dado posto vazan clan ekipe, upario Kosorica i Bogdanovica... Odovic je dobio kostur ekipe, doveo Kokota i Djelmica. Ja mu ne mogu oprostiti kukavicku igru u nasoj ligi i to je to. Evropa se ne moze zaboraviti i za to mu skidam kapu, ali za nasu ligu je tanak.
LARS1921 je napisao/la:mislim da bi to najbolje bilo da odrade momci sa 1921.ba, jer sam dosta snimaka izgubio, ili nisu citavi, ne valja kvaliteta i sl
@leon
gdje se nece sjebat, kad je tek krenuo ramadani mu i avion davao, mogao ici gdje je htio, na treninge sa splavova dolazio, a jedva 20 ima
Ako Zrinjski izgubi od Krupe a mi dobijemo Slobodu, otisli bi na 4 boda razlike i uz pobjedu protiv Zrinjskog bjezali bi 7 bodova Zrinjskom 3 kola do kraja sto znaci da bi nam u posljednja 3 kola bila potrebna 1 pobjeda za titulu..
Fina ie Krupa ekipa, ali je mnogi ovdje precjenjuju.
Ako, a mi, uz... sve si rekao... znaci nije samo pobijedi Slobodu i eto prvi smo