Ja seljaklukaPinkii je napisao/la: ↑pon apr 24, 2017 8:52 pmUplatili su novac. Igrat ce se utakmica.
http://tuzlanski.ba/sport/nogomet/slobo ... austaviti/
Definitivno sutra izaci sa izmijesanim sastavom i maksimalno se posvetiti ligi.dell21 je napisao/la: ↑pon apr 24, 2017 10:08 pmOdmoriti bar 2-3 igrača u srijedu, znam da zvuči čudno. U kupu igramo 3 utakmice i moramo se dobro potrošiti pogotovo u finalu. Ja bi sve sve dao u ligu.
Kolko nam je bitna pobjeda u Tuzli nismo svjesni. Nekako imam osjećaj da bi radnik i krupa mogli otkinuti neki bod. Krupa je u dobroj seriji sloboda 3-0 pa bod na Koševu. Ako ništa očekujem radnik da nešto uradi. Time bi pite definitivno otpisali igrali bi rasterećenje bar malo. Čekali bi Mađare i tu bi mogli riješiti pitanje.
jest ali ako Ne daj Boze ispadnes iz kupa u srijedu pu pu ....padas psihicki i los rezultat u tuzli i eto te u belaju...a sa prolaskom u finale bi otisli prepuni samopouzdanja u Tuzlu ...sve ima svoje mada nije da nema logike ovo o cemu ti pises naravno..dell21 je napisao/la: ↑pon apr 24, 2017 10:08 pmOdmoriti bar 2-3 igrača u srijedu, znam da zvuči čudno. U kupu igramo 3 utakmice i moramo se dobro potrošiti pogotovo u finalu. Ja bi sve sve dao u ligu.
Kolko nam je bitna pobjeda u Tuzli nismo svjesni. Nekako imam osjećaj da bi radnik i krupa mogli otkinuti neki bod. Krupa je u dobroj seriji sloboda 3-0 pa bod na Koševu. Ako ništa očekujem radnik da nešto uradi. Time bi pite definitivno otpisali igrali bi rasterećenje bar malo. Čekali bi Mađare i tu bi mogli riješiti pitanje.