,ako neko ima da postavi
onaj clanak o propasti dinastije Misimović

Stjepanovic, Todorovic, Skahic, Smajic, Lazevski, Tandir Kalezic, Mehmedagic kako sam uspio skontatiPlava Porodica je napisao/la: ↑sub apr 22, 2017 5:10 pmLarss kome ono od kozoyeba prijeti suspenzija da se proprati?
Hvala..LARS1921 je napisao/la: ↑sub apr 22, 2017 5:13 pmStjepanovic, Todorovic, Skahic, Smajic, Lazevski, Tandir Kalezic, Mehmedagic kako sam uspio skontatiPlava Porodica je napisao/la: ↑sub apr 22, 2017 5:10 pmLarss kome ono od kozoyeba prijeti suspenzija da se proprati?
to ti arelinho moze ptovrditi ili demantovati
i nece jakupovic dati ni jedan zuti,ne briniPlava Porodica je napisao/la: ↑sub apr 22, 2017 5:16 pmHvala..LARS1921 je napisao/la: ↑sub apr 22, 2017 5:13 pmStjepanovic, Todorovic, Skahic, Smajic, Lazevski, Tandir Kalezic, Mehmedagic kako sam uspio skontatiPlava Porodica je napisao/la: ↑sub apr 22, 2017 5:10 pmLarss kome ono od kozoyeba prijeti suspenzija da se proprati?
to ti arelinho moze ptovrditi ili demantovati
Al su im se naguzili yebem li im pleme tuzlansko.
pogotovo za ramazan
Druze vec su desetak lopti izgubili oko centra..bas im prednost daju da dodju do nje..nikakve zelje otac ih yeboLeon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 22, 2017 5:21 pmPP Mozda je Zrinja bas ovako jako
Jamak je majstor jedan od vecih sto je igrao na Grbavici, ali ali ...