hgahahahahahahLeon_Professional je napisao/la: ↑pet apr 21, 2017 12:50 am
Gavran na Kosevu.![]()
Sta se sikirate za Radnik, zavrsena tekma davnoo.![]()
Druze,radilo se i to vise nego amaterski.Pocev od prikupljanja clanarina u kesu do rostiljanja iza svlacionice....kvalitet je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 11:20 pmGovoriti da se prije ove, nazovimo, rekonstrukcije u OP radilo amaterski je neozbiljno. Odnosno, potpuno netačno. Nikada u životu mi ne bismo izbacili Hodžića, Bajića i ostale da je bilo tako. Bili su tu treneri koji su ih usmjeravali. Nemojte dijeliti vrijeme na prije i poslije ove Uprave. Neki od prije zaslužuju mnogoooo poštovanja.
Joj ovo kad vidim duša me boliblueman-TM87 je napisao/la: ↑pet apr 21, 2017 6:10 amZnam da ovome nije mjesto ovdje ali molim administraciju da halali. Kad sam vidio njih dvojicu u dresovima uuhh. Svakako im treba pomoci. Mozda kad bi im Klub nesto organizovao, pomoc neku, dolazak na utakmicu. Evo ja sam voljan otici do Maglaja i dovuci i odvuci ih nazad kuci, platiti karte za neku od nasih utakmica.
PODIJELI I ZARADI DOBRO DJELO !!!
Danas pokrećemo akciju za dvoje jetima. Mama .. ako je tako možemo nazvati, je otišla i već 5 godina živi u Turskoj.. 5 godina nemaju kontakt sa njom. Babo Adis je preselio prije par dana i na ovom dunjaluku .. samo sa Allahom dž.š. , ostala su ova dva brata Amin (14god) i Irhad (7god). Žive bez kuće, vode, struje, hrane, i roditelja .. Njihov babo, veliki borac koji je radio od sabaha do akšama, je usljed iznenadne bolesti preminuo ... radilo se o rijetkom bakterijskom oboljenju pa su sve stvari u kući morale biti zapaljene (odjeća, namještaj, stolarija itd).
Njihova želja je da imaju svoj dom !
Na slikama je prikazano gdje oni borave i na nama je da dovršimo započeto. BUJRUM !!!
UPLATE NOVCA: PAYPAL, BANKOVNO, WESTERN UNION
PAYPAL: rijad.nahic@gmail.com ( NOTE: JETIMI )
BANKA:
Uplate iz Bosne i Hercegovine:
TRN: 1613000074251421 Raiffeisen ( u Raiffeisen banci nema troškova slanja, samo je potrebno pokazati ove podatke na šalteru u bilo kojoj Raiffeisen banci )
Na ime: Rijad Nahić
Uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391613000074251421
SWIFT: RZBABA2S
ADRESS: RAIFFEISEN BANK, ZMAJA OD BOSNE BB, SARAJEVO BIH
Svrha uplate/doznake: JETIMI
Na ime: Rijad Nahić
Za western union pošaljite poruku !
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4668300860
Ne želim o ponašanju ljudi u OP, parama itd. Ko god je jedno vrijeme proveo na Grbavici zna kako je bilo. I slažem se da su se tu trebale napraviti određene promjene. Ali, znanje o fudbalu koje se uvijek prenosilo na djecu niko ne može dovoditi u pitanje. Zbog toga smo i izbacili dobar broj igrača. Iako ja mislim da može puno bolje, pogotovo kad je "fizika" igrača u pitanju.DANAN je napisao/la: ↑pet apr 21, 2017 6:55 amDruze,radilo se i to vise nego amaterski.Pocev od prikupljanja clanarina u kesu do rostiljanja iza svlacionice....kvalitet je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 11:20 pmGovoriti da se prije ove, nazovimo, rekonstrukcije u OP radilo amaterski je neozbiljno. Odnosno, potpuno netačno. Nikada u životu mi ne bismo izbacili Hodžića, Bajića i ostale da je bilo tako. Bili su tu treneri koji su ih usmjeravali. Nemojte dijeliti vrijeme na prije i poslije ove Uprave. Neki od prije zaslužuju mnogoooo poštovanja.
BAš tako @pile. Teški koraci su iza nas, sad nam slijede nešto lakši i opušteniji. Daleko od toga da smo vrhunski i puni para ali ovo sad je odlično kako je bilo. Bolje napraviti 5 malih sigurnih koraka nego 3 velika pa se razbiti na kraju.pile87 je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 11:10 pmNekad pred kraj prošle sezone pisao sam o tome da će Željo otići stepenicu dalje. I otišli smo igrački, organizaciono, finansijski, infrastrukturno. Klub je zaista napredovao u svim segmentima raja je to često znala prepoznati. A posjeta je samo jedan od pokazatelja koji idu tome u prilog, vjerovatno smo jedini klub u ligi koji ima neke ozbiljnije prihode od karata.
Nego ono što hoću reći da je već sada evidentno da će Željo u idućoj sezoni napraviti još jedan iskorak i vjerovatno veći od ovoga što je napravljen, pri tome ne mislim samo na jug, opste poznato je da će se jug praviti biće tu mnogo stvari osim tog juga koji je veliki korak naprijed.
Zato nam treba pozitivna atmosfera, trebamo gurati igrače do kraja ove sezone da naprave maksimum. Jednostavno moramo još jače svi zajedno izvući iz svega najbolje što se može u ovom trenutku. Došli smo do vode sad se još trebamo napiti, samo jako i još jače. Zeljoooooool
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk