Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 18, 2017 7:50 pm

flux je napisao/la:
uto apr 18, 2017 7:48 pm
delinjo je napisao/la:
uto apr 18, 2017 6:48 pm
ali stvarno treba priznati da je ovaj Beogradski derbi na terenu dimenzija vise u odnosu na nas...ok igraju bolji i skuplji igraci znam ali uvijeek samo gore dole ....nema peglanja lopte bez potrebe i povlacenja ..
Dimenzija vise zbog pojedinacnog kvaliteta igraca. Timski, takticki, pa cak i trkacki su tu negdje sa nama. Imaju vise para i logicno je da mogu bolje plate davati igracima i tako dovoditi strance. Pogledaj sastav i najbolje igrace i to je to..
mozda jeste mozda nije ja se necu licno sloziti sa tim,u situaciji kada je Partizan vodio 1 0 i 2 : 1 oni se ne povlace nego naprotiv igraju dalje da zabiju jos jedan gol ....to kod nas na derbiju sada tesko da bi vidiio...onaj ko prvi zabije nekad gol valjda nekad docekamo ce i grcevico braniti taj gol....pa sad da li je to takticki ili ne procjeni :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

flux
Kontakt:

uto apr 18, 2017 7:54 pm

@delinjo mislim da je kod njih fazon sto ima dosta stranaca koji veze nemaju sta je balkanski derbi. Kod nas na derbiju da imas po dva tri crnca u ekipi plus neki stranci slicno hi ti bilo, a ovako ti igraju igraci iz BiH, eventualno Srbija Hrvatska i oni sami znaju sta je Dinamo i Hajduk i Partizan i Zvezda, znaju koliki je ulog i sta znaci ta pobjeda. Pa jos dodas trenere koji se boje izgubiti na derbiju i dobijes ovo nase.

Simply Blue
Kontakt:

uto apr 18, 2017 7:55 pm

Nikakvi crnci ni latinosi nam ne trebaju, dobro mozda kakav crnac za krila..Da bi se nadali nekom iskoraku u Evropi...treba ukomponovati tim donacih igraca..sto iz vlastitog pogona sto iz Pl..Ali tim igraca koji imaju ono sto su imali Dzeko,Riad,Amir,Cimirot..a ne govorim o talentu..vec o aspiraciji da se odmakne od prosjeka i da ne budu zadovoljni time sto im famelija ili raja govori da su novi Maradona i sl....Poslije toga dolazi onaj talenat i vic u igri..S takvim igracima i eventualno kakvim kvalitetnim igracem iz inostranstva i naravno pristupom kakav smo imali protiv madjara i Standard ni ovaj Sefov plan o euro takmicenjima za par godina nije nemoguc
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

delinjo
Kontakt:

uto apr 18, 2017 7:59 pm

pa dobro mislim da za iskorak ti je potrebno da imas nekog stranca ali kvalitetnog stranca koji ce ciniti prevagu i koji ce biti klasa za ove neke nase uslove ...

@flux brate ima i toga ali hocu da ti kazem da evo konkretno ovaj derbi ni jedan ni drugi trener nisu postavili kukavicki igru nego naprotiv....za gol vise ...i dobijes to sto dobijes 4 gola i jos 10 tak stopostotnih prilika...a realno tekma je mogla i na drugu stranu otici i to je to...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Vipla1921
Kontakt:

uto apr 18, 2017 8:00 pm

Ovo vrijeme vuče sve na onu tekmu sa širokim isto u kupu kad su nas dole demolirali, pa onda na Grbavici 1:1 čini mi se završilo, Baja iz penala dao.. A podsjeća vrijeme i na onu tekmu kad je svraka dao za pobjedu, helem nejse najviše utakmica sa sjevera sam mislim pregledao protiv širokog haha.. Možda sam ja dosadan sa Stevom, ali bi ga volio vidjeti sutra protiv listice više od lendre.. Mislim da bi bio korisniji trasu i zbog terena.. Ma da ne swrem puno imam suhvu neku da je Stevo zreo da ih izreseta :ganja:
Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

Morzhy
Kontakt:

flux je napisao/la:
@delinjo mislim da je kod njih fazon sto ima dosta stranaca koji veze nemaju sta je balkanski derbi. Kod nas na derbiju da imas po dva tri crnca u ekipi plus neki stranci slicno hi ti bilo, a ovako ti igraju igraci iz BiH, eventualno Srbija Hrvatska i oni sami znaju sta je Dinamo i Hajduk i Partizan i Zvezda, znaju koliki je ulog i sta znaci ta pobjeda. Pa jos dodas trenere koji se boje izgubiti na derbiju i dobijes ovo nase.
Tačno tako. Jarane onaj Leonardo hladno lobova golmana, kod nas napadač lobuje tribinu kad se nađe u šansi kol'ko se usr'o. Samo stranci i da nikad jezika ne nauče...

SanMan
Kontakt:

uto apr 18, 2017 8:02 pm

Da smo mi ubacili Musu samo bi srljo naprijed, a kad bi ga primili Musu bk a nas hercika drma

Rambo_Amadeus
Kontakt:

uto apr 18, 2017 8:03 pm

Kakva je situacija sa Jahićem ? je l' prima platu ? :S
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

exbabilon
Kontakt:

uto apr 18, 2017 8:04 pm

Subic je moja velika zelja. Poslije Kvese smo svasta imali na lijevom beku, a Stana za sve te lijeve bekove ispade Marcelo. Na ljeto bi stvarno trebali pokusati uciniti sve da ga dovedemo, a sto se njega licno tice sigurno mu je draze boriti se sa Zeljom u Evropi i u ligi za titulu nego u Slobodi.

U tom slucaju Stana moze na desnog beka, poziciju na kojoj je zasluzio poziv u reprezentaciju i na kojoj moze ponuditi jos vise nego na lijevom beku, a i na lijevom beku trenutno je jedan od nasih najboljih igraca.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

delinjo
Kontakt:

uto apr 18, 2017 8:05 pm

Morzhy je napisao/la:
flux je napisao/la:
Tačno tako. Jarane onaj Leonardo hladno lobova golmana, kod nas napadač lobuje tribinu kad se nađe u šansi kol'ko se usr'o. Samo stranci i da nikad jezika ne nauče...
hahha ja imam osjecaj ovi nasi ne znaju gdje udaraju od straha...posebno Sinisa svaki derbi ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 18, 2017 8:11 pm

delinjo je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
flux je napisao/la:
hahha ja imam osjecaj ovi nasi ne znaju gdje udaraju od straha...posebno Sinisa svaki derbi ...
Siniša k'o da epilepsiju ima, samo pada

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

uto apr 18, 2017 8:12 pm

gledate l' vi inače taj beogradski derbi pa to pišete ili samo danas? :DD:
gradi željo boli te *****

Vipla1921
Kontakt:

uto apr 18, 2017 8:14 pm

ChWilla je napisao/la:
Prošli 1:1 kur.cu nije valj'o.. Ovaj ok.. A opet taj i sto je bio bezveze opet dva gola pala..
Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

Hadzijalagic
Kontakt:

uto apr 18, 2017 8:15 pm

Moglo je i na ovom nasem pasti pet golova sto se sansi tice..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

flux
Kontakt:

uto apr 18, 2017 8:17 pm

ChWilla je napisao/la:
Pa bas zbog prethodnih derbija kazem da su tu negdje sa nama, bilo je i nasih posebnih situacija, tipa derbi na kosevu 2:2. U sustini, nista pretjerano bolji od nas, osim tog pojedinacnog kvaliteta.

flux
Kontakt:

uto apr 18, 2017 8:18 pm

delinjo je napisao/la:
uto apr 18, 2017 8:05 pm
Morzhy je napisao/la:
flux je napisao/la:
Sjetite se Dialibe i hladnokrvnosti na derbijima koji ie igrao. Samo crnce dovesti maksuz radi derbija. Recimo sljedeci, Musu staviti u spic i nek igra :D

Model1964

uto apr 18, 2017 8:27 pm

Yebo vas BG derbi. Tetovirajte gdbove na celo, yebali vas oni. :psujem:
Deset strana citam o nekim lijevim igracima i klubovima :roll:

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto apr 18, 2017 8:28 pm

Vjerovatno je vecina gledala emisiju ili ste culi za ovog djecaka.
Sanel H. skuplja novac za pomoc ovom djecaku pa bi bilo lijepo, ko moze, da se ukljuci u ovu akciju i dostavi pare u fanshop. Ljudi prije svega !
https://www.hayat.ba/vijest.php?id=67896

black64
Kontakt:

uto apr 18, 2017 8:31 pm

Jedna od kljucnih utakmica u ovoj sezoni sutra je pred nasim timom.Partizan,zvezda,marakana,zajednicka liga,leonardo prosto receno nisu mi ni na kraj pameti.Ko biva sirom otvorenih ociju sa divljenjem bi se trebalo gledati na njihov derbi i njihove igrace.Njima njihov derbi nama nas njima njihovi igraci nama nasi.Kad cemo se otarasiti kompleksa nize vrijednosti i prefiksa glupi uz bosanac koji su nam isti ti napakovali.Interesuje me Zeljo i onih 11 ratnika koji ce sutra istrcati na teren,sveti dres natopiti znojem i ostaviti srce na terenu.

dell21
Kontakt:

uto apr 18, 2017 8:31 pm

Model1964 je napisao/la:
uto apr 18, 2017 8:27 pm
Yebo vas BG derbi. Tetovirajte gdbove na celo, yebali vas oni. :psujem:
Deset strana citam o nekim lijevim igracima i klubovima :roll:

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
:palacgore:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava