Što se tiče derbija, ne mogu se oteti utisku da smo ih mogli i morali dobiti. Pobjeda bi nam otvorila vrata prema tituli, ovako ćemo se dodatno morati patiti u ligi. Grbavica je bila jeziva, posebno od sudijskog zvižduka. Bukvalno smo je svi kao jedan otpjevali, neprocjenjivo. Koreografija na jugu također odlična, navijanje prvo poluvrijeme odlično, drugo nešto slabije, ali prolazno dobro. Nepotreban detalj je bila baklja na terenu bačena sa sjevera, jako nepromišljeno. Što se tiče igrača, prvo ću s Uglješom početi. Svoj prvi de(r)bi na Grbavici je odigrao fantastično, prekjučer do žutog kartona je uvijek kasnio i morao praviti prekršaje. Kasnije je "onako" odigrao. On definitvno nije u svom elementu, jebiga prekidač u glavi ugašen. Jovan se više trudio od njega, ali ni tamo ni vamo. Zakarić mi se činio jako umoran kad je ušao, ne baš svjež. Crnov se predstavio u dobrom svjetlu, jedva čekam da ga vidim na još utakmica. Stoperi su nam bili jako loši, Bogi pogotovo, nisu ulijevali povjerenje ni sekunde. Kerla i crveni... Svaka mu čast na "svjetlosnoj brzini dobivanja dva žuta". Opet ponavljam, Ivetić je iz istog razloga trebao biti iskljičen, ali haj. Kemo odigrao jako korektno.
Raduje me razlog što jug neće biti otvoren u srijedu

Ako uđemo 100% u utakmicu, prolazimo ih sigurno!
P.S. jadni mi ako se budu pucali penali

Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice