Poslije prošlog derbija i čupanja, paljenja, divljanja, nikad za nikad im više ne bih dao više od 5 %...Nisu ni zaslužili...Čast ovim normalnijim, ali oni su u velikoj manjini...nažalost...ChWilla je napisao/la: ↑čet apr 13, 2017 1:53 pmšta ti je reći sinergija uprave i navijačke grupe.
mup petlja i prešućuje stvari. ali ono što i oni znaju, a ne može se razumno očekivati da službeno napišu jeste da je smišljen plan devastacije svega što uspiju dohvatiti, uključujući i ulazak na istok i razbijanje hala i ostalog. to je razlog što je mup uslovio tolike tampon zone i prodaju karata za istok samo sa članskim kartama FKŽ. taj je plan i novčano "potpomognut" od struja njihove uprave i bivše uprave koje su sad protiv tana, i to je do policije i došlo.
znači mup hoće da prođe sa što manje zahmećenja, ovi hoće da unište i razvale, a mi bi trebali staviti svoje guzice i svoju imovinu na branik institucije derbija. nismo mi životinje, uništava se derbi, ma jelde. imovinu za koju smo i mi sa ovog foruma odvajali koliko je ko mogao. e nećemo baš tako.
i sad je problem što se, građevinskim žargonom, ne može opravdati primljeni avans. ali što reče gospon direktor - to je njihov problem...