Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 12, 2017 9:52 pm

Rentam clansku !

struja
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:53 pm

19adi21 je napisao/la:
sri apr 12, 2017 9:39 pm
Je li moguce da je ovo ofsajd bio kod gola sirokog
Jest

dell21
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:54 pm

Jel' moguće da na dan utakmice neće biti ulaznica. Znači derbi pripao u svakom smislu. Nije moguće sta radi ova policija ma treba ovo sve prekinuti jbo ovo.

Schwarz
Kontakt:

sri apr 12, 2017 9:58 pm

Ocekujem na derbiju nekih 5-6k
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

zeljeznicar1
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:00 pm

Kako je ovo lose organizovano jebemti drotove i sve.

GoodisonPark
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:00 pm

Roberto Baggio je napisao/la:
sri apr 12, 2017 9:41 pm
Prvo poluvrijeme je, čini se, bilo ono što smo i planirali: tvrdo, prije svega računati na odbranu i pokušati uspostaviti neku ravnotežu na sredini terena, a prema naprijed se zaletiti par puta, u zavisnosti od toga kako će se razvijati igra na sredini. Da je ušla ona Lendrićeva, bilo bi sve idealno kako je zamišljeno. Možemo mi ne voljeti takav pristup, ne volim ga ni ja, ali to nije izmislio Petrović, ziheraš i makijavelista, nego je nešto najnormalnije što bi se trebalo igrati u ovakvim okolnostima. (Malo je luđaka poput Kostića i naprimjer onih njegovih hrabrih budalaštinja u derbiju na Grbavici.) Nažalost, problem je 15-20 minuta drugog poluvremena, gdje je nestala sva prethodna stabilnost i gdje smo se mogli vrlo lako oprostiti od kupa i prije revanša. Neka analiziraju oni kojima je to posao ko je, šta i koliko tu zasr'o, pa je sve izgledalo tako loše. Poklonjeni gol je iznuđen, tj. nije pao s neba nego su nas natjerali na grešku, jer i prije gola smo izgledali loše, a onda poslije i još gore. Od ulaska Radinovića opet smo počeli nešto igrati, a onda smo i sa Bekrićem počeli ličiti na nešto prema naprijed, ali prekasno i nedovoljno.

Drugi put zaredom na ovim teškim gostovanjima ponavlja nam se da odigramo prvo poluvrijeme po planu, a da u drugom padamo. Ima tu i do umora, ali nije samo to, jer smo mi danas, dakle, najgore odigrali tih 15-20 minuta nakon pauze, a onda smo u drugoj polovini drugog poluvremena izgledali bolje. Nedovoljno dobro da izjednačimo, ali bolje nego prije toga, nekakve smo kontre pokušavali istrčati, pa kao nešto pokušavali skroz prenijeti igru na njihovu polovinu. Da smo toliko umorni koliko se ovdje kuka, u ovakvoj situaciji primili bismo tricu do kraja ili bismo se samo grčevito branili. I ja sam očekivao da će Petrović više rotirati dosad, ali kažem, meni to ne izgleda kao najvažniji razlog za ovaj poraz. Osim ako na pauzi na poluvremenu nisu sjedili, nego im je Petrović zadao kratki kondicioni trening u svlačionici, pa izašli iscrpljeni umjesto svježiji. :D

Neko je ovdje maloprije dobro primijetio, neki su na forumu počeli kukati o umoru odmah poslije Slobode. Sve i da se jesmo umorili koliko se ovdje raja pribojava, to u derbiju opet neće biti neki presudni faktor jer su se i pitari isto toliko umorili, a meni se čak čini da su se osjetnije i više oni umorili.

U svakom slučaju, ja jedva čekam dvije naredne utakmice, super važne, lome se i prvenstvo i kup. Trebat ćemo se napeti k'o žabe da to sve ispadne onako kako bismo željeli, dva najveća iskušenja dosad, u borbi za najveće ciljeve, ali oba na punoj Grbavici.
Ko nije gledo tekmu nek pročita i sve mu je jasno :)

:palacgore:

Bokaccinni mora uletiti umjesto Kerle, vjerujte da ja navijam da Kerla nakupi kartone, znam papanski ali jbg sve za dobrobit Želje :D

phpBB [video]

Kerla ovakve duge lopte neće znati ni za sedam života, a ako gledamo postavljanje i jednostavno rješavanje potencijalno opasnih situacija opet je u prednosti talijan, o skoku da ne govorim pa dok je Bocca igro svaki sam korner čeko kad će ga on uvaliti na svakoj je lopti bio isto tako i nazad. Da ne spominjem paniku i komplikovanje čistih pozicija..

Vjerujem Slavki ali prikazano na terenu meni ide debelo u korist Mattea.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Hurmasica
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:02 pm

A što je neko složio dobar video :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:04 pm

ja i dalje mislim da bi bolje bilo miro na beku a musa na krilu. i jeste se razmišljalo i o tome.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:04 pm

Hurmasica je napisao/la:
of skroz :D

kvalitet
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:06 pm

Ma odron je cijela ova organizacija derbija. Naši nisu trebali pristati na ovakve uvjete MUP-a. Prodaja karata samo članovima ja mislim da nije nikad zabilježena. Ako je nekad negdje, ispravite me. Zamisli, došli turisti i hoće na derbi, a ne mogu. Neće valjda oni na navijačku tribinu ići. A da ne govorim da neće biti prodaje na dan utakmice.

Klub je trebao reći da ne može organizovati utakmicu pod tim uvjetima, da gostujući navijači ne mogu doći, zatvoriti zdenku, ne može se ulaziti s obilježjima FK Sarajevo i to je to.

Tako bi nezadovoljni bili samo oni. Ovako smo i mi i oni. Čak će biti i mreža ispred one ljepotice, istočne tribine. Ma, Bože sačuvaj...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

dell21
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:08 pm

Schwarz je napisao/la:
sri apr 12, 2017 9:58 pm
Ocekujem na derbiju nekih 5-6k
Daj Bože i toliko. Klub će biti debelo u minusu zbog debilne policije koja ne može i veliki odmor osnovaca organizirati.
Treba klub da stane u zaštitu navijača ovo je nečuveno. Treba da traži odštetu, umjesto da zaradi 1 00 000Km biće u minusu toliko zbog organizacije.

ChWilla
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:10 pm

kvalitet je napisao/la:
Ma odron je cijela ova organizacija derbija. Naši nisu trebali pristati na ovakve uvjete MUP-a. Prodaja karata samo članovima ja mislim da nije nikad zabilježena. Ako je nekad negdje, ispravite me. Zamisli, došli turisti i hoće na derbi, a ne mogu. Neće valjda oni na navijačku tribinu ići. A da ne govorim da neće biti prodaje na dan utakmice.

Klub je trebao reći da ne može organizovati utakmicu pod tim uvjetima, da gostujući navijači ne mogu doći, zatvoriti zdenku, ne može se ulaziti s obilježjima FK Sarajevo i to je to.

Tako bi nezadovoljni bili samo oni. Ovako smo i mi i oni. Čak će biti i mreža ispred one ljepotice, istočne tribine. Ma, Bože sačuvaj...
ko je upoznao te mozgove ništa ga negativno ne može iznenaditi...ćosiće, pećance, ganije i ine...

Ajzea
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:11 pm

Siljak je prelud !
:placeodsmijeha:

salle86
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:12 pm

kvalitet je napisao/la:

Upravo tako
Takoreći odrekli smo se derbija da bi policija mogla lagano odraditi svoj posao
Niđe veze
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ChWilla
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:13 pm

to ti je to ili nikako. imaju ta ovlaštenja.

storm_raider
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:
Nije to nista, pogledaj ovog ubice:

phpBB [video]

Reporterica: "Kako komentarisete bojkot? Hoce li to pokvariti derbi?
Sijak: "Heh, da vam ga kazem. Nije to lijepo za cut', al' to je njihov problem, nije nas".

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

damirfile
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:15 pm

Gdje će biti ta policija, koja postavlja uslove na dan utakmice da spriječi nelegalnu prodaju ulaznica jer će ovi preprodavači kupiti sutra i u subotu prodavati skuplje .

damirfile
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:17 pm

ChWilla je napisao/la:
to ti je to ili nikako. imaju ta ovlaštenja.
Bolje je nikako nego ovako. Igrati bez publike pa ko pobijedi bar tada će se dignuti cijeli grad da se to nikada ne desi ovako će proći nezapaženo. Izvuce želji iz džepa desetine hiljada na organizaciju na ulaznicama ni pola se neće zaraditi. Uvrh glave 6000 će biti.

GoodisonPark
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:20 pm

Nije se teško prisjetiti pripremnih utakmica kada smo izgledali kudikamo ozbiljnije kao ekipa protiv ozbiljnijih protivnika od ove naše buranije..

Jedina promjena je taj jedan štoper..
Spoiler:
a gdje su serije bez primljenog gola neko će to upitati, slažem se nismo primali golove ali to nije bilo zahvaljujući briljantnim partijama naših štopera već prije svega dobre defanzivne igre cijelog tima.

Trenutni štoperi doprinose u kreaciji igre isto ko i dva stabla negdje na Jahorini, a bilo je trenutaka na nekim utakmicama kad ne znaš kojeg od njih dvojice bi prije zamjenio.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

ChWilla
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:21 pm

pa i nije nezapaženo, svi pričaju o tome. problem su i gradilišta, problem je ono što je bilo prošli put, a bogami je problem i ono što je njihovo jezgro smislilo, a nije znalo zadržati za sebe...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.

Prijava