Radno vrijeme: Pon. - Sub. 09:30 - 17:30kontra_splita je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 11:13 pmAko neko zna??kontra_splita je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 11:05 pmHitno mi treba info od kada do kada radi fan shop? Hvala
Radno vrijeme: Pon. - Sub. 09:30 - 17:30kontra_splita je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 11:13 pmAko neko zna??kontra_splita je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 11:05 pmHitno mi treba info od kada do kada radi fan shop? Hvala
Na ovoj slici se dobro vidi koliko smeta onaj privatni posjed iza istoka. Nezz kakva je mogucnost da se kupi dio onog coska mozda nekih 100_200 kvadrata . Mislim da bilo dovoljno za nesmetan prolaz za jug i za izgradnju zdenki.1921.ba je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 10:58 pm
https://www.facebook.com/1921.ba/photos ... =3&theater
samo sto ima jedna caka,to sto je grbavica u privatnom vlasnistvu fk zeljeznicar tako da niko nema obavezu a ni interesa da nas pogura finansijski,to je tako ljutili se mi ili ne,jedino da savez sa klubom dogovori koncesiju na besplatno koristenje kad igra reprezentacija narednih 100 godina pa da nesto bude od toga,ali cisto sumnjam,prije ce biti da cemo zajednickim akcijama sve do kraja izgurati nego sto ce oni sta uletiti.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 11:29 pmSvejedno.. I da ne mora, a zele da igraju ovde, sami se trebaju ponuditi da poguraju teren. Da li cijelim iznosom, da li nekim dijelom sredstava od njih, od uefe nebitno. Nakon svega sto smo uradili, i sto cemo uraditi sami, oni ce bukvalno biti dovedeni pred gotov cin.
Sama istocna tribina je dala novu, ljepsu dimenziju cijelog naselja. Dodatno ga urbanizirala. A sjetimo se opstrukcija onih kojima bi i to trebalo biti bitno1921.ba je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 10:58 pm
https://www.facebook.com/1921.ba/photos ... =3&theater
Hvala ti puno drug.Hurmasica je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 11:13 pmRadno vrijeme: Pon. - Sub. 09:30 - 17:30kontra_splita je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 11:13 pmAko neko zna??kontra_splita je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 11:05 pmHitno mi treba info od kada do kada radi fan shop? Hvala
Kakve veze ima sto je privatni stadion.. Savezu je svejedno ulagao u stadion koji je u vlasnistvu grada ili kluba.. Ni bilino polje nije u vlasnistvu saveza.. Savez ima interes u profitu.. Znamo koliko kostaju karte za utakmice reprezentacije, pa sad tu cijenu pomnozi sa nekoliko hiljada koliko je veci kapacitet naseg stadiona u odnosu na bilino polje.. Pored toga u interesu je saveza da utakmice mogu igrati u Sarajevu na jednom modernom, fudbalskom stadionu.. I onako tu savez ne bi puno ni ulijetao sa lovom ali oni su ja mislim neophodni zbog konekcije sa uefom koja gura takve projekte..psihopata je napisao/la:samo sto ima jedna caka,to sto je grbavica u privatnom vlasnistvu fk zeljeznicar tako da niko nema obavezu a ni interesa da nas pogura finansijski,to je tako ljutili se mi ili ne,jedino da savez sa klubom dogovori koncesiju na besplatno koristenje kad igra reprezentacija narednih 100 godina pa da nesto bude od toga,ali cisto sumnjam,prije ce biti da cemo zajednickim akcijama sve do kraja izgurati nego sto ce oni sta uletiti.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon mar 27, 2017 11:29 pmSvejedno.. I da ne mora, a zele da igraju ovde, sami se trebaju ponuditi da poguraju teren. Da li cijelim iznosom, da li nekim dijelom sredstava od njih, od uefe nebitno. Nakon svega sto smo uradili, i sto cemo uraditi sami, oni ce bukvalno biti dovedeni pred gotov cin.