Pa bilo je o tome, ako neko zna nesto vise bujrum neka napise. Ali kako sam ja shvatio nije prihvatio novi/nove ugovor/ugovore od strane kluba i tako da je vracen u juniore gdje ce igrati do ljeta do kada mu ugovor zvanicno istice.
Svasta, meni se cini da je nestao sa mape nakon one price Espanjolom ali eto nisam ni ja skroz upucen.sajo10 je napisao/la:Pa bilo je o tome, ako neko zna nesto vise bujrum neka napise. Ali kako sam ja shvatio nije prihvatio novi/nove ugovor/ugovore od strane i kluba i tako da je vracen u juniore gdje ce igrati do ljeta do kada mu ugovor zvanicno istice.
On tu samo radi posao za koji je placen. Kao i ti i ja svoje poslove
Zar nije samo Žerić išao u Espanyol? Zar je i Mujaga?BabOsim je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 7:34 pmSvasta, meni se cini da je nestao sa mape nakon one price Espanjolom ali eto nisam ni ja skroz upucen.sajo10 je napisao/la:Pa bilo je o tome, ako neko zna nesto vise bujrum neka napise. Ali kako sam ja shvatio nije prihvatio novi/nove ugovor/ugovore od strane i kluba i tako da je vracen u juniore gdje ce igrati do ljeta do kada mu ugovor zvanicno istice.
Cini mi se da je bilo nekih pozivnica ali nisu nasi htjeli da placaju za let i boravak. Mozda i grijesim, nisam 100% siguran.Eisenbahner1921 je napisao/la:Zar nije samo Žerić išao u Espanyol? Zar je i Mujaga?BabOsim je napisao/la: ↑pet mar 24, 2017 7:34 pmSvasta, meni se cini da je nestao sa mape nakon one price Espanjolom ali eto nisam ni ja skroz upucen.sajo10 je napisao/la: Pa bilo je o tome, ako neko zna nesto vise bujrum neka napise. Ali kako sam ja shvatio nije prihvatio novi/nove ugovor/ugovore od strane i kluba i tako da je vracen u juniore gdje ce igrati do ljeta do kada mu ugovor zvanicno istice.
Hvala na info, peti je izgleda Dzindo. Super je sto su sa prvom ekipom