Elegant je napisao/la: ↑čet mar 23, 2017 5:40 pm
Ko je ovaj majstor sto faraba stepenice, za cijeli dan jedva dva reda ofarbao ?
Dino sam farba stepenice i za 3 dana je skoro sve prefarbao, ako ti je sporo bujrum pomozi.
Inače nisam jedno 15 dana obilazio radove, a danas sam se prvi put naježio prilikom ulaska na tribinu, šta je ono onako savršeno lljudi dragi, pred mrak sam došao a Dino sam na na tribini farba te stepenice u plavo kaže s foruma pokupili ideju tako da vidite kako se konstruktivni prijedlozi uvijek uzimaju u obzir, bacio sam i par slika pa ću kasnije postaviti, uglavnom za 1. April će biti sve spremno nema dileme, prolaz prema jugu neće biti još gotov za prve utakmice play offa ali i on će ubrzo biti završen, kaže da će vjerovatno postaviti i neku sitniju mrežu oko gostujućeg dijela tribine tako da neće prolijetati pirotehnika i upaljači, kovanice ili neki drugi mali tvrdi predmeti.
Vode se takođe pregovori sa firmom koja je radila krov i na Pecari, kao na njima je na koji način će se riješiti, sa stubovima ili bez, tj mogu li prilagoditi našim mogućnostima, pa ako ništa da stubovi budu par redova više, a Butmir je za svaki slučaj uradio šarafe u etonu po šablonu na sjever, ali lako je do odstraniti u slučaju da ispadne neki bolji projekat.
EDIT Evo slika, nisu neki kvalitet ali eto..