Cuj zadnju,ma bacam prvuModel1964 je napisao/la: ↑uto mar 21, 2017 8:33 pmKada Hin budnu zagrtali ja bacam zadnju lopatutm8782 je napisao/la: ↑uto mar 21, 2017 8:28 pmBez zezancije odmah nakon atromitosa preuzeta je dokumentacija neka. Nekima sa foruma sam pričao o tome, ima nekoliko mjeseci. Moglo bi biti svega, ali fkt. Halaliti, NE.Model1964 je napisao/la:Yebo beton, brojanje stolica i finale kupa, saida i koridu![]()
Zvrk patuljci u velikim problemima.
Prije nekog vremena(zimus, cini mi se) u SLO osuđena dva nazovi menađera zbog namještanja rezultata. Pali na aerodromu u Holandiji sa laptopom i koferom para. Lova se uplacivala iz Holandije u kladare u AzijiHolandska murija odradila posao, predala tužilaštvu u SLO jer je krunska tekma igrana u SLO.
Danas(sada) javljaju SLO mediji došli drotovi iz Belgije da saslušaju ovu dvojicu. Kao upetljani su u štimanje rezultata SVA TRI EVROPSKA KLUBA u vlasništvu TANA.
Pošto se evropske murije i tužilaptva vole nagoditi nego hljeba se najestiocekujem da ova dvojica podosta priznaju.
Hocemo li im halaliti?
Ja JOK![]()
Poslano sa mog U7 PRO koristeći TapatalkToliko da se zna, da ne kaže neko nisam reko
![]()
Samo opuštenocala je napisao/la: ↑uto mar 21, 2017 9:12 pmJesam li ja jedini koji misli da se malo usporilo na istoku? Tribina bi trebala biti spremna za prvu tekmu lige 6, sto znaci za desetak dana trebaju biti u funkciji i wc-ovi, sve ograde postavljene, prilaz tribini. Vidim da se tek skinula skela sa vanjske strane i da se nasipa pijesak a i stolice ne idu bas brzo. Treba doci i inspekcija iz saveza i dati zeleno svjetlo za koristenje tribine. Barem ja mislim da je takva procedura.
Stolice ce biti sutra zavrsene.. Ostalo je da se rasšaluje pola onog najvisocijeg dijela na tribini koji je zadnji izliven i vjerujem da ce to drzati sto duze mogu jer kao neki vremenski minimum u kojem se ne smije micati je 21 dan od izlivanja betona al to se sve za dan skine.. Bravarija se moze uraditi za 2-3 dana tako da i ona nije problem.. Hale rade i jednu i drugu, postavili su vec neke komponente i zidaju vanjske zidove siporeksom.. Ono sto moze predstavljati problem je to sto se citavom duzinom istoka moraju poloziti burziri i kanalizacione i vodovodne cijevi da bi se hale mogle prikopcati.. Bice izazov sve to zavrsiti do utakmice ali nadati se da ce uspjeti..cala je napisao/la: ↑uto mar 21, 2017 9:12 pmJesam li ja jedini koji misli da se malo usporilo na istoku? Tribina bi trebala biti spremna za prvu tekmu lige 6, sto znaci za desetak dana trebaju biti u funkciji i wc-ovi, sve ograde postavljene, prilaz tribini. Vidim da se tek skinula skela sa vanjske strane i da se nasipa pijesak a i stolice ne idu bas brzo. Treba doci i inspekcija iz saveza i dati zeleno svjetlo za koristenje tribine. Barem ja mislim da je takva procedura.