Vidis neko ko ceka tribinu toliko dugo zeli da je ona perfektna, kao kad sebi kuci nesto radi zeli najbolje da to uradi, a ko sto ti kazes seronja samo aminuje i kluma glavom.gavran je napisao/la:Tryg je napisao/la: ↑pet mar 17, 2017 6:09 pmMeni je fascinantno kako vi to sve vidite, ja brate vidim samo tribinu skoro gotovu, plavo bijele stolice i na tribini uskoro natpis GRBAVICA.
Fakat sad kad vi to pisete ja uocavam neke duple stepenice, ograde, ulaz pored ulaza, G RB i takve gluposti.
Al kunem vam se nisam to primjetio nista, nego sam samo uzivao u trenutku sto se kaze. A zasto to ne bi svi mogli?
Sent from my iPhone using Tapatalk
zato sto su seronje
i teze ka boljem i vecem Zelji inace...chile je napisao/la: ↑pet mar 17, 2017 6:34 pmVidis neko ko ceka tribinu toliko dugo zeli da je ona perfektna, kao kad sebi kuci nesto radi zeli najbolje da to uradi, a ko sto ti kazes seronja samo aminuje i kluma glavom.gavran je napisao/la:Tryg je napisao/la: ↑pet mar 17, 2017 6:09 pmMeni je fascinantno kako vi to sve vidite, ja brate vidim samo tribinu skoro gotovu, plavo bijele stolice i na tribini uskoro natpis GRBAVICA.
Fakat sad kad vi to pisete ja uocavam neke duple stepenice, ograde, ulaz pored ulaza, G RB i takve gluposti.
Al kunem vam se nisam to primjetio nista, nego sam samo uzivao u trenutku sto se kaze. A zasto to ne bi svi mogli?
Sent from my iPhone using Tapatalk
zato sto su seronje
Problem je teziti ka necemu visem, necemu boljem, najlakse reci sve idealno i tako iz dana u dan.
Svi se mi divimo ljepotici od istoka samo poneko pogleda svojim ocima i uvidi da je mogla neka sitnica biti bolja.
Najlakse reci on sere on pljuje itd...
Ali uvijek moze bolje, jbg ja to otvoreno kazem sto nekima smeta nije razlog da se napada i pise da je neko seronja i provokativno izaziva na odgovore koji vode ka banuali jbg tu je nekima dopusteno malo vise od deugih.
Kao sto neko napisa ovo je nekad bio dobar forum.
Hvala bogu pa ljudi u klubu nisu kao vecina ovdje forumasa i teze ka boljem i vecem Zelji inace...
jbg onda sam kao Joco Stokic
Ovo s poentom je namjenjeno tryg
link?Okolele je napisao/la: ↑pet mar 17, 2017 7:01 pmGotivi nas onaj Englez sto je snimio ovaj film sarajevski derbi sto ce tek izaci..Objavio ovaj zadnji klip sa postavljenim stolicama na fb profilu sa natpisom
"..Grbavica Stadium - home of FK Željezničar in Sarajevo - was a front line during the Bosnian War, when its pitch literally became a minefield. This was taken today. What a football Club.."