Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pinkii
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet mar 17, 2017 2:17 pm

MU'MIN T.M. je napisao/la:Dosta o stepenicama, zna li se šta je s Markovićem?
Jeli se oporavio i da li je u kombinacijama?
Najvjerovatnije nece igrati sutra.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

Re: FK Željezničar

pet mar 17, 2017 2:18 pm

voltron30 je napisao/la:
pet mar 17, 2017 2:15 pm
Baš smo nekakav čudan narod. Ovo pronalaženje mana me podsjeća, kada neko skrpi da sebi gradi kući i otpočne je praviti, a par lokalnih lola se naklati na ogradu pa podjebava, zašto ti je ovo 'vako, zašto ono 'nako... A ovamo čovjek presretan jer pravi kuću.

Ja odgledao dva puta zaredom onaj klip, i sad ću opet. Neopisiv osjećaj, jbt, treperim k'o da sam kakvu najbolju trebu zbario. :D Tribina stvarno prelijepo izgleda, još ovaj efekat sunca, plavih stolica, bijelog betona... ma ljepota. Uživajte bolan, ovo je historijski trenutak!
:palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet mar 17, 2017 2:19 pm

A evo ja gledam ovaj klip i meni je baš cool ovo sa stepenicama, i slovo A mi uopšte nije daleko.

slika
Željezničar ante portas !

Ajzea
Kontakt:

pet mar 17, 2017 2:22 pm

AsharaK je napisao/la:
A evo ja gledam ovaj klip i meni je baš cool ovo sa stepenicama, i slovo A mi uopšte nije daleko.

slika
E sta docekasmo mati mila..

black64
Kontakt:

pet mar 17, 2017 2:23 pm

AsharaK je napisao/la:

slika
Meni fakat sjajno izgleda.Pobjegli smo od klasike gradnje tribine i to iz vremena crvenih.Simetrija na koju se svi zale postoji al ce je skontati tek kad se sve stolice postave.

ceze
Kontakt:

Ja baš maloprije "mjerio" na slikama razmak između slova u nekoj imaginarnoj jedinici za dužinu, dok nisam vidio da postavljaju i slovo A, i htio napisati da je razmak između B i A tek za nijansu veći nego između G i R, i sad vidim da slovo A postavljaju nakon onog reda stepenica koje idu prema gore, umjesto nakon stepenica koje idu prema dole. Nije baš neko vjerodostojno mjerenje, ali može dati neku okivrnu sliku, tačnije moglo je. :D

Da se razumijemo, meni svaki ovaj postupak ima itekako smisla i moram reći da smo i mi malo nezahvalni, možda i bezobrazni, bar takav dojam imam čitajući neke komentare. Većina komentara su dobronamjerni, nisu zlobni, ali ostavljaju pogrešan utisak. Utisak da se sve ovo odrađeno tek tako, da ljudi koji su uključeni u gradnju ne znaju šta rade i da tek tako sklapaju tribinu bez ikakvog reda i smisla.

Evo dođem ja na forum, ja koji nemam veze sa građevinom ili arhitekturom kao i 95% nas ovdje, i napišem kako su bezveze gradili još jedan niz stepenica, kako slova nisu u visini kao na sjeveru, kako je veliki razmak između slova i kakav to utisak ostavlja?
Da je sve ovo odrađeno amaterski i bez smisla čim ja kao neko totalno neupućen u građevinske radove "primjetim" neke stvari. A nije tako.

Prilikom izgradnje ove tribine uprava je imala dva prioriteta.
Da izgradi istočnu tribinu u formi u kojoj je najavljeno i da obezbjedi komfor "INVESTITORIMA", a to su, prije svih, ljudi koji su kupili desetogodišnje karte, jer su oni do sad obezbjedili 50% sredstava za izgradnju, a to će vjerovatno izaći na 75%, ukoliko se proda svih 900 karata.

Sve ostalo, slova, visina i razmak slova, broj nečega, boja nečega, to je totalno nebitno.

Općenito ne bi trebalo biti bitno, odnosno manje bitno, a u situaciji u kojoj smo mi, da igramo najlošiju ligu na kontinentu, da unazad 20 godina nije cigla postavljena, da iole ozbiljnije utakmice moramo igrati na Koševu, da smo svršavali kad se stepenice ofarbaju, korov očisti i stolice operu, te stvari ne smijemo uopće primjećivati.

mula
Kontakt:

pet mar 17, 2017 2:25 pm

Nadam se da sutra aBd nećemo imati velikih problema. U psihičkoj smo prednosti u odnosu na Radnik, kojem ove sezone postajemo noćna mora. Sa pobjedom bi skoro pa potvrdili najmanje 3.mjesto, gdje bi Radniku odmakli na +7 što je za njih realno nemoguća misija, bez obzira što je još 30 bodova u igri.

Nadam se da će sastav biti sljedeći:

Kjosevski

Sinisa Kerla Bogičević Stanić

Uglješa Bekrić/Hasanović Zeba

Miroslav Musa

Lendrić
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

drtooth
Kontakt:

pet mar 17, 2017 2:25 pm

Gledam na ovom snimku i kontam... Kada bi nam lokalna zajednica htjela izaći u susret (ako nije predvidjeno da se gradi neka longitudinala/transverzala) i ustupiti ono parče zemlje iza juga, komotno bi se mogao napraviti fin prilaz tribini, a i neki manji parking.
Željo, to je moj tim!

Ajzea
Kontakt:

pet mar 17, 2017 2:29 pm

Sto mora pisati "Grbavica"? Sto nisu nesto drugo smislili? Znamo i mi da je Grbavica. Strasno !

Schwarz
Kontakt:

pet mar 17, 2017 2:30 pm

black64 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:

slika
Meni fakat sjajno izgleda.Pobjegli smo od klasike gradnje tribine i to iz vremena crvenih.Simetrija na koju se svi zale postoji al ce je skontati tek kad se sve stolice postave.
Upravo tako👍Simetrija postoji.I dajte ljudi ne trazite dlaku u jajetu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

vrbanjusa
Kontakt:

pet mar 17, 2017 2:31 pm

Ajzea je napisao/la:
Sto mora pisati "Grbavica"? Sto nisu nesto drugo smislili? Znamo i mi da je Grbavica. Strasno !
Tako je, trebali su Joco Stokić napisati. Sramota
21 10 4

Petrović Slavko

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet mar 17, 2017 2:32 pm

vrbanjusa je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Pa da ovi sa desetogodišnjim promaše i odu na jug?
Željezničar ante portas !

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet mar 17, 2017 2:33 pm

ako je nama najveci problem sto imamo previse stepenica na tribini, onda blago nama :D
100/94/37/34 - i to je to!

chile
Kontakt:

pet mar 17, 2017 2:34 pm

Nista mi nema mrze od ovih kvazi sarkasticara, radi takvih dosta raje ne pise na ovom forumu...
ko god iznese neko svoje misljenje odmah upadi sa veoma losim sarkazmom.
Nebi bilo na odmet da malo koristite svoje misljenje i iznesete svoj stav a ne da slijedite pojedince.
I napisao sam da je moglo i moralo bolje pri tome stojim i ne vidim potrebu da pojedinci pisu da tribinu nije trebalo nikako praviti.
Da je stadion bilo kog drugog kluba ti pojedinci bi bili najglasniji u kritici tih stepenica.
Ok napisi tebi je super, svidjha ti se, ne smeta ti sta znam sta vise ne ali losim sarkazmom uletati u svako tudje misljenje nepotrebno.
I ovaj sarkazam se ponavlja iz dana u dan, neki na njega padnu pa popiju ban bespotrebno dok dosta forumasa definitivno ne pise ili sve manje pise i to veoma konstruktivnih sto je veliki gubitak za ovu forumsku zajednicu.
morao sam i van teme idu mi na q. pojedinci...

ps. shvatite kako vam volja moj post necu nikome dalje replicirati na ovu temu, ali morao sam ovo napisati.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Ajzea
Kontakt:

pet mar 17, 2017 2:35 pm

vrbanjusa je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Ne, ozbiljan sam. Mogao je leci grb kluba naprimjer.

ublehas
Kontakt:

pet mar 17, 2017 2:36 pm

Model1964 je napisao/la:
pet mar 17, 2017 1:40 pm
kremenko je napisao/la:
pet mar 17, 2017 1:31 pm
LARS1921 je napisao/la:
pet mar 17, 2017 1:29 pm
Šta strši boga ti?
Vjerovatno misli na veci broj stepenika oko C sektora,ali valjda je to dio komocije koju su ljudi platili uz 10god kartu. Ja ne vidim problem.
To je sektor A, znam jer imam ugovor :) o kupovini desetogodišnje karte.
Stepenice su za bolji dostup svih na istokcnoj tribini, nije samo zbog nazovi VIPa. Da nema tih stepenisa ovi nevipovci bi imali problema da dođu do svog mjesta.

Rađa se nešto velicanstveno a vi naprđujete maximalno!
Sjetie se kako je bilo pola godine u nazad!
Jesi li siguan. Kod mene piše sektor C, a uzeo sam mjesto negdje između A i V?

sofronije
Kontakt:

pet mar 17, 2017 2:37 pm

Ajzea je napisao/la:
Cak su neki mislili da ce crvenim slovima biti ispisano Grbavica :D
:zeljeznicar1:

vrbanjusa
Kontakt:

pet mar 17, 2017 2:37 pm

Ajzea je napisao/la:
pet mar 17, 2017 2:35 pm
vrbanjusa je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Ne, ozbiljan sam. Mogao je leci grb kluba naprimjer.
Pa ima, piše ti G R B
21 10 4

Petrović Slavko

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet mar 17, 2017 2:38 pm

chile je napisao/la:
pet mar 17, 2017 2:34 pm
Nista mi nema mrze od ovih kvazi sarkasticara, radi takvih dosta raje ne pise na ovom forumu...
ko god iznese neko svoje misljenje odmah upadi sa veoma losim sarkazmom.
Nebi bilo na odmet da malo koristite svoje misljenje i iznesete svoj stav a ne da slijedite pojedince.
I napisao sam da je moglo i moralo bolje pri tome stojim i ne vidim potrebu da pojedinci pisu da tribinu nije trebalo nikako praviti.
Da je stadion bilo kog drugog kluba ti pojedinci bi bili najglasniji u kritici tih stepenica.
Ok napisi tebi je super, svidjha ti se, ne smeta ti sta znam sta vise ne ali losim sarkazmom uletati u svako tudje misljenje nepotrebno.
I ovaj sarkazam se ponavlja iz dana u dan, neki na njega padnu pa popiju ban bespotrebno dok dosta forumasa definitivno ne pise ili sve manje pise i to veoma konstruktivnih sto je veliki gubitak za ovu forumsku zajednicu.
morao sam i van teme idu mi na q. pojedinci...

ps. shvatite kako vam volja moj post necu nikome dalje replicirati na ovu temu, ali morao sam ovo napisati.
sarkazem je najbolji lijek za opustanje... :D de, chile, opusteno gledaj na neke stvari...
100/94/37/34 - i to je to!

black64
Kontakt:

pet mar 17, 2017 2:39 pm

Schwarz je napisao/la:
pet mar 17, 2017 2:30 pm
black64 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:

slika
Upravo tako👍Simetrija postoji.I dajte ljudi ne trazite dlaku u jajetu.
Al fakat postoji.Dva srednja ulaza su simetricna jedan drugom onda ova dva krajnja isto simetricnata te ovi ulazi izmedju srednjih i krajnjih.Vise stepenica od sredine prema kraju,logicno.Pa ako se bas sve mora objasniti al pokusajte malo logicki razmisljati.Gdje se najvise zaguzva kad se izlazi sa tribine i gdje je uvijek najvise koncetrisano navijaca.
Zadnja izmjena: black64, dana/u pet mar 17, 2017 2:41 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava