hvala, a znas li ima li na tv-u ?
Hvala majstoreChWilla je napisao/la: ↑sri mar 15, 2017 8:56 ampisao sam vam za te prostore i ovdje i tamo. ne treba sad izmišljati i što jeste i što nije. prostor mars je prodan prije rata, kad se nije izborilo finale. kancelarije gdje žohari sjede u potkrovlju su njima ostale po podjeli, plus jedan mali prostor koji su prodali i na kojeg je naštiklan bosanski burek. niko iz kluba, kakvih god aferima imao, nije to radio poslije rata...
nije, samo smo dvije kup utakmice odigrali s njima... i obe u bijeljini
EvoPlava Porodica je napisao/la: ↑uto mar 14, 2017 8:16 pm]Haj jos natkrij trEbine i ubaci kakav vrhunski teren i da me opet na aparate prikljuce![]()
zamalosamo_plavo je napisao/la: ↑sri mar 15, 2017 10:22 amVeca- Lepi, Bogi, Bocca, Stana- Miro, Blagojević, Marković, Bekrić, Musa- Lendra
0:1 Jovan Blagojević šutem sa 20m poklonio sebi pogodak za rodjendan
Sretan Jovanče
Prezadovoljan i remijem 0:0, 1:1![]()
Nadam se da će biti link.
BlwD je napisao/la: ↑sri mar 15, 2017 10:18 amEvoPlava Porodica je napisao/la: ↑uto mar 14, 2017 8:16 pm]Haj jos natkrij trEbine i ubaci kakav vrhunski teren i da me opet na aparate prikljuce![]()
Nije bas najbolje jbga, nisam mogao naci krov iz najboljeg ugla pa sam ga morao rucno podesavat![]()
zato sto ih u bijeljini redovno uzimamo... da nije bilo predratnih utakmica na grbavici/u sarajevu gdje smo dva puta pobjedili (5-1, 2-0) imali bi ocajnu statistiku na grbavici protiv njih...