@Vrbanjuša.vrbanjusa je napisao/la: ↑uto mar 14, 2017 9:39 amVjeruj ti meni nije problemLeon_Professional je napisao/la: ↑uto mar 14, 2017 8:52 am
Al ja ti sve vjerujem iako nisi Adisvrbanjusa je napisao/la: ↑uto mar 14, 2017 8:34 amJedna stvar se nameće kao važna zadnjih mjeseci, pisanje po društvenim mrežama i forumima. Nekad postane jako važno šta neko napiše i kako neko napiše nešto na forumu (ne samo ovom nego na svim) i to se uzima kao jako relevantno i mnogo ljudi kreira svoj stav prema pisanju pojedinaca. Dobro, mogu razumjeti kada se uzme nešto što je istina i što jeste tako ali kada se općenito pisanje forumaša uzima kao nešto relevantno, e to mi je malo neozbiljno. Navodim primjer, ja nešto napišem i ovi što misle da sam Adis (a nisam, 100 puta napisao i objasnio) shvate to kao istinu i kao insajdersku informaciju. A nekad je to daleko od toga, možda nije ni istina, možda je konstruisana priča koju sam ja konstruisao ili koju su meni plasirali kao takvu. Nekad može biti i istina, insajderska informacija. Ali ko to može znati, samo ja i niko više. Jer se krijem iz nika vrbanjusa i 99 % ljudi me ne zna i može samo vjerovati ili ne vjerovati šta ja napišem. Ali ne može znati šta je prava istina. Sebe sam uzeo za primjer da ne budem pogrešno shvaćen, tako je sa svima nama na ovom forumu i tako je sa svim ostalim na drugim forumima. Možemo misliti da je nešto istina ili nije ali ne možemo znati.
Hoću da kažem da mišljenje nekog forumaša nije relevantno da bi neko to uzimao za ozbiljno. Dakle, da li neko misli da Slavko malo rotira ili dovoljno rotira ne smije biti relevantno za Slavkin rad ili da li neko kaže da može donijeti 2 mil u klub jer je to pičkin dim i da može bolje od ovih štrebera ne smije niti treba uticati na rad bilo koga u upravi kluba. Mogu pojedinci pisati da bi bolje oni igrače doveli ali to je samo pisanje i glupiranje. Niko od nas nikad nije nekog igrača doveo u neki klub da bi bili relevantni u bilo čemu.
Hoću da kažem, iako su forumi i društvene mreže prilično jak medij, naše pisanje ne smije da utiče na bilo šta, pa ko god čitao i kako god mu to padalo što mi pišemo.
Evo sad je mogu 7 dana pljuvati po svemu pa 7 dana hvaliti sve. Je li to treba da utiče na nešto? Naravno da NE, ko je ba vrbanjusa na nekom forumu? Samo nik i ništa više.
Znaci nista od onog Booma sto rece jucer-prekjucer?!
De ti nama uz kafu napisi kakvu pricu ili svoje misljenje / ocekivanje pred ovaj dvomec , inspirisan siujutro., a biće boom, samo ne znam kad
![]()
Ne znam šta očekivati i čemu se nadati. Već dugo je tako, ne možeš reći da će biti ovako ili onako. Ja naravno očekujem prolaz u kupu i pobjedu u prvenstvu a nadam se što lakšim utakmicama sa što manje nerviranja.
Inspiraciju za analize i priče sam potrošio dok sam pisao ovaj čaršaf iznad.
Cijenjeni gospodine @avlami97,avlami97 je napisao/la: ↑uto mar 14, 2017 9:52 am@Vrbanjuša.vrbanjusa je napisao/la: ↑uto mar 14, 2017 9:39 amVjeruj ti meni nije problemLeon_Professional je napisao/la: ↑uto mar 14, 2017 8:52 am![]()
Al ja ti sve vjerujem iako nisi Adis
Znaci nista od onog Booma sto rece jucer-prekjucer?!
De ti nama uz kafu napisi kakvu pricu ili svoje misljenje / ocekivanje pred ovaj dvomec , inspirisan siujutro., a biće boom, samo ne znam kad
![]()
Ne znam šta očekivati i čemu se nadati. Već dugo je tako, ne možeš reći da će biti ovako ili onako. Ja naravno očekujem prolaz u kupu i pobjedu u prvenstvu a nadam se što lakšim utakmicama sa što manje nerviranja.
Inspiraciju za analize i priče sam potrošio dok sam pisao ovaj čaršaf iznad.
ja ti neći, niti želim halaliti sintagmu "pičkin dim". Svi dobro znamo da je ona već odavno autorski zaštićena i u vlasništvu je gospodina Sabanudina Žuje. Ubuduće te molim da obratiš pažnju prilikom svog pisanja. Da smo pratilii viziju naprijed spomenutog gospodina sada bi imali:
"Vizija nove Grbavice nije neostvariva. Radi se o realnim ciljevima za koje moramo dobiti bezrezervnu podršku Grada i Kantona Sarajevo. To je megaprojekt Željezničara uz saradnju strateškog investitora, koji bi Gradu Sarajevu donio profit i nova radna mjesta", objasnio je Žujo.
Novi stadion Grbavica, minimalnog kapaciteta od 18.000 sjedećih mjesta, pratio bi najmodernije FIFA-ine standarde, a nalazio bi se u sklopu tržnog centra, dok bi se novi travnjak nalazio deset metara iznad sadašnjeg nivoa nogometnog terena".
Vjerovatno bi i Dadu utopili za 1 mil nečega, pa makar to bila i zemlja EU...npr Krško Slovenija.
@vrbanuša, tvoje spisateljske akrobacije više neću tolerisati. Za sve su krivi štreberi![]()
Ispraksirali se štreberi...sve je ono fotošop
Ne bih se ja sa tobom složio. Žujo govori o REALNIM ciljevima u nerealnom društvu. Kada se nešto ozbiljno planira, onda se u obzir moraju sagledati/ispitati svi aspekti provodivosti neke ideje. Da živimo u Švici, pa možda i u SLO, ta ideja bi bila više nego izvodiva. Ovako...
Ovo su bili dresovi koje ja pamtim od kako sam uz Zelju. Stvarno bi bilo dobro da kad budemo u snazi da sponzoru koji daje dresove nametnemo design kakav mi hocemo a ne da nam daju ono sto im je vec na stoku.
Uslikaj nam to sa Sjevera, da vidiomo iz daljine kako izgledastorm_raider je napisao/la: ↑uto mar 14, 2017 10:32 amStojim na Sjeveru i tresem se kada gledam kako postavljaju stolice. Neka sam i ovo dozivio...
Ama ovo je nasa boja od kako postojimo. Kakva nam je zastava, pa na pruge. I to naka srednja velicina, ni one tanane sto smo nekad imali, ni ono bjese jedna sezona sa onim posirokim. Jednostavno, starinski, prekopirat kako je nekad bilo. I tacno mnogo se toga dobrog odigralo sa prugamaavlami97 je napisao/la: ↑uto mar 14, 2017 10:55 am@kontranogama,
sad nešto kontam...ima nešto u ovim dresovima na pruge. Koliko me sjećanje služi u takvim smo osvojili najviše titulatitule i dresovi na pruge 1972, 1998, onda Vazdina generacija, onda i Bešlija i u prvom i u drugom mandatu je osvajao tutulu u dresovima na pruge
![]()
Ako neko ima slike šampionskih generacija i neka ih postavi, da napravimo malu paralelu plavi dresovi - dresovi na pruge![]()