Znaci do nedjelje navece bi mogle biti ukomponovane na tribinu

Ja ocekujem da Zrinjski izgubi,Sarajevo izgubi a Sloboda ce sigurno izgubiti i mi da ppobjedimo..Braveheart je napisao/la: ↑čet mar 09, 2017 11:22 pmLjudi, da li sam ja previse optimistican? Mislim da bi mi nakon ovog kola mogli strasno profitirati.
Mislim da ce Sarajevo odigrat remi, Zrinjski remi, a Radnik mozda cak i izgubit al hajd reci cu remi.
Zvuci malo glupo tri remija, ali mislim da je to stvarno realno.Ako je ocekivat da mi dobijemo, to bi bilo strasan preduslov za sve ostalo sto nas ceka.
Zrinjski 43
Sarajevo 41
Zeljeznicar 41
Radnik 35
Bravo, majstore !!avlami97 je napisao/la: ↑čet mar 09, 2017 1:09 pm
Gigant Zeba ide da izvede aut, a tamo neki levat je rukama (i sve to van granica igrališta) baca dalje. Zeba ga je na krajnje kulturan i dostojanstven način odgurnuo, kako bi nesmetano nastavio utakmicu. levat iz Radnika pada kao da ga je sijač smrti sasjekao. Ukratko, igrač Radnika je trebao dobiti jedan žuti zbog opstrukcije, a drugi tj. crveni zbog simuliranja. Zeba je dobio ispravno žuti, jer kao gigant i kapiten je morao daleko energičnije i hitrije djelovati, kako bi se utakmica nastavila u okvirima igrališta.![]()
Ban ga navija za jajca.Masinovodja je napisao/la: ↑pet mar 10, 2017 12:44 amJa kakva ce to biti subota braco.
Postavljanje stolica,pobjeda MetalacaaBd,fkt nez jel moze ista ljepse![]()