Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

GoodisonPark
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 08, 2017 6:20 pm

ChWilla je napisao/la:
sri mar 08, 2017 6:14 pm
GoodisonPark je napisao/la:
sri mar 08, 2017 6:05 pm

Ma ne može guza sa blagim ni pod razno. Ovaj naš jede malu djecu na sredini dok sa ovim guzatim u ekipi golove nam je davao ko je htio. Koliko dobar da je nakon uvođenja djeteta od 17 godina naša igra bila za klasu bolja.

Inače, biće fine prilike da Kerla dobro nalupa onog horoza.. Ono našlo davati izjave, TAJ Željezničar..
ali kakvog djeteta...niko iza rata nije mlađi bio nosilac igre želje, ni blizu. i zato je on tamo gdje jeste, i dobija jedno 50.000 mjesečno, a ovi gdje jesu i dobijaju 3-4.000...
Naravno vanserijskog talenta, ali činjenica je da Tomić ništa dobroga nije donio Želji osim onog gola u Plzenu i na tome mu hvala. Evo kako je dobar da je i Zrinjski u debelom padu sa njim u ekipi, ali bolje da se okrenemo Želji i današnjim dešavanjima ovaj je istorija što se tiče nas i davno prežvakana priča.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Schwarz
Kontakt:

sri mar 08, 2017 6:21 pm

arelinho je napisao/la:
sri mar 08, 2017 5:24 pm
Ljudi moji da se ne lažemo koji god igrač danas da je promašio penal bio bi neki komentar za njega.

Lendra - šta on ima šutati pored zebe, Bekrića, **** ga kad ne zna šutati bla bla...
Zeba - e moj Zeba nisi ti više za prvih 11 i penala, bolje da je Lendra ili Zaka...
Bekrić - e Tuce jebi se, pored toliko igrača ti, propo si...

I tako za svakog igrača bi bilo da je bilo ko drugi promašio penal. Budimo zadovoljni što je bila dobra utakmica i što smo se dva puta vratili protiv jakog protivnika. :DD:
Objasnio za ove penale 👍
Ostaje zal sto nismo dobili, ali mi moramo biti zadovoljni ovim rezultatom.Radnik nam je uvijek bio nezgodan protivnik.U kupu je dosta teze, jer su oni danas garantujem dali vise od svog maksimuma.Jer je njima lakse doci do Evrope preko kupa nego kroz prvenstvo.A druga stvar je da smo mi po teskom terenu dva puta se uspjeli vratiti iz rezultatskog minusa.Svi znamo da je po ovakvoj kaljuzi lakse braniti rezultat nego stizati.Uglavnom u srijedu svi na Grbavicu da ih podrzimo ka prolazu u polufinalu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Elegant
Kontakt:

sri mar 08, 2017 6:23 pm

Na istoku radno, pod reflektorima i kisom. :palacgore:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Leon_Professional
Kontakt:

sri mar 08, 2017 6:24 pm

Dolina je napisao/la:
sri mar 08, 2017 6:13 pm
a još niko izvještaj nije vidio...
:rofl: :rofl: :rofl:

Ja bas necu da pisem, da sacekam da vidim taj izvjestaj iako ni tih 5 minuta nije relevantno.
Valjda Ipe, Benzema napisu nesto vise o tekmi.
Sve ostalo pisanje je nebuloza. Ne mozes preko tekstualnog znati nikako al imamo mi raznih strucnjaka :ganja:

GoodisonPark
Kontakt:

sri mar 08, 2017 6:25 pm

Srijeda, nadam se 18h ali ja idem aBd i ako bude termin 15h. Svi na Grbavicu, Željo treba našu podršku svih 90 minuta..polufinale je blizu.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

dr.vet.med
Kontakt:

sri mar 08, 2017 6:28 pm

dr.vet.med je napisao/la:
sri mar 08, 2017 12:19 am
Biti će neobično sutra pratiti Želju putem tekstualnog prijenosa. Važna utakmica nas očekuje sutra, ja bih itekako bio
zadovoljan i remijem, rezultatom 2:2. I zamolio bih sutra raju ako može slikati sutra istok, mogli bi do kraja dana
sutra radnici i završiti s postavljanjem betona bliže jugu?
Vidim i dalje ne posustaju po ovakvom vremenu radnici. Svaka im čast, nije još puno grubih radova ostalo :pljesak:

BabOsim
Kontakt:

sri mar 08, 2017 6:30 pm

Simpatican klub ovaj Mladost, ako mi ne osvojimo kup nadam se da cu oni.

chile
Kontakt:

sri mar 08, 2017 6:30 pm

Je li to bio prenos tekme, po komentarima bi se reklo da ste gledali. Zakaric promasio penal yebe mu se od do kao da niko nikad nije fulio. Fakat vecina preserava. Raduje da smo se vratili nakon dva vodstva domacina, jbg nemam pojma kako smo igrali nadam se da je bilo napretka u odnosu na Mladost, iako je vjerovatno teren ocajan u Bijeljini.
Smorice nas sve ovaj niz utakmica s Radnikom nisu oni losi a i mi trenutno ne igramo ni priblizno koliko ocekujemo od ove ekipe. Rezultat na kraju nije los mada je moglo i bolje.
Okrenuti se novopecenim Banjalucanima kod njih je teren tek katastrofa nakon ovih padavina, bice tesko igrati gore.
Nadati se nekom golu na brzinu da se domacin ne moze zatvoriti kao protiv Sirokog.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

godrina
Kontakt:

sri mar 08, 2017 6:35 pm

2:2 u gostima u kupu protiv ekipe branioca tog kupa, bi svaka evropska ekipa rado prizeljkivala
svaka cast momci, idemo dalje kup kup kup je nas
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Hurmasica
Kontakt:

Eh sad opet pročitah komentare u toku tekme. Šta reći... Lendra **** ga 1 na 1, evo ga dendržs atak, 1:0, e jebi ga, gubimo ovo, goooool Lendraaa, izvinite se čovjeku, toooo, hajmo drugiii, 2:1 e **** ga, ma ništa nema ovdje prolaza, imamo gol u gostima dobro je, evo ga drugiiiii toooo Markovićuuuuu, joj Stevoooo, PENAL, to, ajmo sad, E **** SE ZAKARIĆU aaaa, ma dobro je i 2:2 :rofl1: :klanjase2:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Valter
Kontakt:

sri mar 08, 2017 6:37 pm

Danas dobar rezultat, medjutim rezultat koji nije nista rijesio. Mislim da u srijedu Radnik nece srljati nego ce strpljivo cekati neku nasu gresku. Vjerovatno ni mi necemo previse zapinjati da brzo damo gol pa rezultat 0:0 moze uci u samu zavrsnicu utakmice a tada cesto kod domacina dolazi do straha od moguce greske. Zato bih volio kada bi nasi pokusali odigrati kao da je danas zavrsilo 2:1 za domacina. Tri dana poslije slijedi nam opet Radnik i jos jedna teska utakmica.

Najvazniji preduslov da u ove utakmice udjemo sa maksimalnim samopouzdanjem je rezultat u Banjoj Luci. Sa tri boda iz BL ove dvije sa Radnikom bi bile docekane mnogo rasterecenije pogotovo sto nema dugih i zamornih putovanja. Zato sada sva koncentracija na Metalege, mnogo, mnogo bitna utakmica
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

rodrigo87
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:
Eh sad opet pročitah komentare u toku tekme. Šta reći... Lendra **** ga 1 na 1, evo ga dendržs atak, 1:0, e jebi ga, gubimo ovo, goooool Lendraaa, izvinite se čovjeku, toooo, hajmo drugiii, 2:1 e **** ga, ma ništa nema ovdje prolaza, imamo gol u gostima dobro je, evo ga drugiiiii toooo Markovićuuuuu, joj Stevoooo, PENAL, to, ajmo sad, E **** SE ZAKARIĆU aaaa, ma dobro je i 2:2 :rofl1: :klanjase2:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Elegant
Kontakt:

sri mar 08, 2017 6:38 pm

Da vidimo i sta je Slavko izjavio.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

sri mar 08, 2017 6:39 pm

Hurmasica je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHHAHA
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri mar 08, 2017 6:39 pm

Hurmasica je napisao/la:
Čini mi se da si i prošlu utakmicu u BN kad ga je Stevo zabio za pobjedu isto ovako napisao "sažetak s foruma". Isto tako je bilo urnebesno kao i sad :DD:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Hurmasica
Kontakt:

sri mar 08, 2017 6:40 pm

@Eisenbahner1921, jesam :lol: , Bijeljina vječita inspiracija :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

incident
Kontakt:

sri mar 08, 2017 6:42 pm

sofronije je napisao/la:
incident je napisao/la:
sri mar 08, 2017 6:17 pm
Uzvrat igramo na domacem terenu. :baklja: :D
Dobra utakmica po natopljenom terenu.Rezultat realan,jedino sudija pod upitniku,umjesto direktnog crvenog kartona Zebi ,za udaranje laktom,daje zuti i svranje penala u 94.Radnik ako bude imao ovako sudjenje na Grbavici kao Zeljo danas,Radnik ce u polufinale.Sve u svemu dobra utakmica.
Ko je od nasih bio medju boljim
Pa ko drugi moze,Lendra,i po meni Stevanovic.

Pinkii
Kontakt:

sri mar 08, 2017 6:47 pm

@incident, sta vam je to Lendric pokazivao kad je zabio gol ? Vidim po komentarima ogorceni na njega.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Model1964

sri mar 08, 2017 6:48 pm

Valter je napisao/la:
Danas dobar rezultat, medjutim rezultat koji nije nista rijesio. Mislim da u srijedu Radnik nece srljati nego ce strpljivo cekati neku nasu gresku. Vjerovatno ni mi necemo previse zapinjati da brzo damo gol pa rezultat 0:0 moze uci u samu zavrsnicu utakmice a tada cesto kod domacina dolazi do straha od moguce greske. Zato bih volio kada bi nasi pokusali odigrati kao da je danas zavrsilo 2:1 za domacina. Tri dana poslije slijedi nam opet Radnik i jos jedna teska utakmica.

Najvazniji preduslov da u ove utakmice udjemo sa maksimalnim samopouzdanjem je rezultat u Banjoj Luci. Sa tri boda iz BL ove dvije sa Radnikom bi bile docekane mnogo rasterecenije pogotovo sto nema dugih i zamornih putovanja. Zato sada sva koncentracija na Metalege, mnogo, mnogo bitna utakmica
Odigrali smo uspjesno jednu od 4 tekme sa Radnikom. U naredne tri moramo osim igre na terenu pokazati psihološku zrelost i mirnocu. Salko ce da u njima pokaže svoje strateško-takticko znanje i vještine. Do sada je bio *decko koji obecava* a poslije ovih tekmi bi mogao biti kralj BH terena. Do njega je najviše.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Model1964

sri mar 08, 2017 6:48 pm

incident je napisao/la:
sri mar 08, 2017 6:42 pm
sofronije je napisao/la:
incident je napisao/la:
sri mar 08, 2017 6:17 pm
Uzvrat igramo na domacem terenu. :baklja: :D
Dobra utakmica po natopljenom terenu.Rezultat realan,jedino sudija pod upitniku,umjesto direktnog crvenog kartona Zebi ,za udaranje laktom,daje zuti i svranje penala u 94.Radnik ako bude imao ovako sudjenje na Grbavici kao Zeljo danas,Radnik ce u polufinale.Sve u svemu dobra utakmica.
Ko je od nasih bio medju boljim
Pa ko drugi moze,Lendra,i po meni Stevanovic.
JEL BIO PENAL ILI NIJE? :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava