Amidza je rod...tako da...sajo10 je napisao/la:"Uvijek sam javno govorio, sve što imam, izuzev moje porodice je na prodaju",dodao je Tan u zvaničnoj izjavi, koju je prenio BBC.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Amidza je rod...tako da...sajo10 je napisao/la:"Uvijek sam javno govorio, sve što imam, izuzev moje porodice je na prodaju",dodao je Tan u zvaničnoj izjavi, koju je prenio BBC.
Ma daj hahahahaha
Bio jutros u 9,biće sad za koji minut na pomoćnom
🤍
🤍
🤍
”Lendrić ima iste karakteristike kao Nikola Kalinić. On je tip napadača za kojeg su postojale ponude iz Kine, ali su one odbijene jer on ima namjeru da napravi transfer u neku od najjačih evropskih liga. Imao je ponude iz Italije, ali sada je rano pričati o ljetnom prelaznom roku. BiH je leglo talenta i to će se pokazati”, zaključio je Fanciulli.
Hvalaž'21 je napisao/la:http://live.robinwidget.org/streamvideo ... 42106.html
Hvala ti.ž'21 je napisao/la:”Lendrić ima iste karakteristike kao Nikola Kalinić. On je tip napadača za kojeg su postojale ponude iz Kine, ali su one odbijene jer on ima namjeru da napravi transfer u neku od najjačih evropskih liga. Imao je ponude iz Italije, ali sada je rano pričati o ljetnom prelaznom roku. BiH je leglo talenta i to će se pokazati”, zaključio je Fanciulli.