Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

shzna
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 27, 2017 6:25 pm

U skladu sa prethodnom porukom podrške promjenama u našem klubu ispred FK Željezničar Sarajevo koja je objavljena u medijima i na  zvaničnoj stranici kluba, rukovodstvo NK Čelik Zenica upućuje zahvalu FK Željezničar Sarajevo na istoj.

Iako su naša dva kluba višedecenijski sportski rivali raduje nas da pozitivne promjene nadilaze granice podjela te zajedno grade zdravije sportske priče u oba kluba. Pred našim klubom je još dug i težak put oporavka, izgradnje i sanacije loših odluka iz prošlosti tako da smo svjesni ozbiljnosti postavljenih ciljeva no svaki vid podrške nas ohrabruje da smo na pravom putu. Željezničaru želimo sretan nastavak sezone uz poruku da ih naredne sezone očekujemo na najljepšem stadionu naše domovine u BH Telecom Premijer ligi – sigurni smo da će navijači oba kluba sa velikom pažnjom pratiti još mnogo napetih utakmica između naša dva kluba.

Čelik zauvijek!
1987

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon feb 27, 2017 6:31 pm

Plava Porodica je napisao/la:
pon feb 27, 2017 5:25 pm
Posto vidim da se ima i zamjerki na jucerasnju igru, ja ih zaista nemam. Ja sam prezadovoljan. Zasto?
U biti Krupino najjace oruzje nije umjetna trava, daleko od toga. Da je dao Bog ta trava bar na 50% terena u BiH puno bolji bi se fudbal igrao. Njihov najveci adut, je sirina terena. Njima niko bodove dole uzeti ne moze bas iz tog razloga. Ko je bio zna o cemu pricam. Teren je identican kao onaj u Mostaru od prije sedam dana. Zato smo i na pocetku izgledali kao rastimani orkestar. Kada npr poredis stadion gdje smo igrali protiv Astane i gdje se jasno vidjelo kada prodjes igraca i ostavis sebi prostora ti imas dovoljno vremena da povuces loptu ili ubacis. Juce to apsolutno nije bilo moguce. Teren je pa evo ruku u vatru stavljam, bar 8-10 m. uzi nego sto treba biti. I to je za takve ekipe kao sto je Krupa sjajna "taktika" za jaku defanzivu i igru na kontre. Juce kada su se oni branili za 10.igraca( veci period utakmice) ti nikakvog prostora nisi imao. Igrac na igracu bukvalno. Kada Zakaric ili Stevanovic prodju po strani jednog ili dva igraca ti nemas brisani prostor ispred sebe kao sto bi trebao, nego su ti u 2-3 metra jos par igraca ispred tebe. Jos ako uz sve to imas dva dobra stopera od 2.metra, onda je jasno sto je Krupa jedino protiv nas izgubila zasluzeno. Znamo svi kako su ih kone dobile ;)
Dobre cvike nosis :D

storm_raider
Kontakt:

pon feb 27, 2017 6:36 pm

Gospodski i od Celika, nema sta. Raduje ovo sve, ulijeva neku nadu u nas fudbal.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Mirek11
Kontakt:

pon feb 27, 2017 6:39 pm

Radno na istoku :palacgore:
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

pon feb 27, 2017 6:50 pm

slika

slika

slika

slika

slika

Spojen je sa Sjeverom!

Vrag

pon feb 27, 2017 6:51 pm

shzna je napisao/la:
pon feb 27, 2017 6:25 pm
U skladu sa prethodnom porukom podrške promjenama u našem klubu ispred FK Željezničar Sarajevo koja je objavljena u medijima i na  zvaničnoj stranici kluba, rukovodstvo NK Čelik Zenica upućuje zahvalu FK Željezničar Sarajevo na istoj.

Iako su naša dva kluba višedecenijski sportski rivali raduje nas da pozitivne promjene nadilaze granice podjela te zajedno grade zdravije hehe priče u oba kluba. Pred našim klubom je još dug i težak put oporavka, izgradnje i sanacije loših odluka iz prošlosti tako da smo svjesni ozbiljnosti postavljenih ciljeva no svaki vid podrške nas ohrabruje da smo na pravom putu. Željezničaru želimo sretan nastavak sezone uz poruku da ih naredne sezone očekujemo na najljepšem stadionu naše domovine u BH Telecom Premijer ligi – sigurni smo da će navijači oba kluba sa velikom pažnjom pratiti još mnogo napetih utakmica između naša dva kluba.

Čelik zauvijek!
Ma u cvajtu...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon feb 27, 2017 6:52 pm

kako dobro izgleda :D
Željezničar ante portas !

storm_raider
Kontakt:

pon feb 27, 2017 6:53 pm

Takodjer se skida beton sa Juga.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon feb 27, 2017 6:54 pm

slika

Radi se
Željezničar ante portas !

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon feb 27, 2017 6:57 pm

Kako odlicno izgleda istok iz daljine, mislim da je vanjski dio dosta ljepsi nego kao kod sjeverne tribine, mada to ce se svakako uklopiti kada se bude sminkao i sjever.
Ljudi, evo vec mart kuca na vrata, proletit ce brzo proljece i eto europskih utakmica na nasoj Grbavici :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

Minjore je napisao/la:
pon feb 27, 2017 6:31 pm
Plava Porodica je napisao/la:
pon feb 27, 2017 5:25 pm
Posto vidim da se ima i zamjerki na jucerasnju igru, ja ih zaista nemam. Ja sam prezadovoljan. Zasto?
U biti Krupino najjace oruzje nije umjetna trava, daleko od toga. Da je dao Bog ta trava bar na 50% terena u BiH puno bolji bi se fudbal igrao. Njihov najveci adut, je sirina terena. Njima niko bodove dole uzeti ne moze bas iz tog razloga. Ko je bio zna o cemu pricam. Teren je identican kao onaj u Mostaru od prije sedam dana. Zato smo i na pocetku izgledali kao rastimani orkestar. Kada npr poredis stadion gdje smo igrali protiv Astane i gdje se jasno vidjelo kada prodjes igraca i ostavis sebi prostora ti imas dovoljno vremena da povuces loptu ili ubacis. Juce to apsolutno nije bilo moguce. Teren je pa evo ruku u vatru stavljam, bar 8-10 m. uzi nego sto treba biti. I to je za takve ekipe kao sto je Krupa sjajna "taktika" za jaku defanzivu i igru na kontre. Juce kada su se oni branili za 10.igraca( veci period utakmice) ti nikakvog prostora nisi imao. Igrac na igracu bukvalno. Kada Zakaric ili Stevanovic prodju po strani jednog ili dva igraca ti nemas brisani prostor ispred sebe kao sto bi trebao, nego su ti u 2-3 metra jos par igraca ispred tebe. Jos ako uz sve to imas dva dobra stopera od 2.metra, onda je jasno sto je Krupa jedino protiv nas izgubila zasluzeno. Znamo svi kako su ih kone dobile ;)
Dobre cvike nosis :D
Hahahaha ja to radi ovih sitnih detalja :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Tryg
Kontakt:

pon feb 27, 2017 7:05 pm

Sto istok nije u visini sjevera, ako moze odgovor? Hvala

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Elegant
Kontakt:

pon feb 27, 2017 7:12 pm

Spoiler:
slika
Da li je u planu rekonstrukcije platoa iza istoka, da se i ovaj zid sanira, kao i gore kapija ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Okolele
Kontakt:

pon feb 27, 2017 7:15 pm

Omar500 je napisao/la:
Kako odlicno izgleda istok iz daljine, mislim da je vanjski dio dosta ljepsi nego kao kod sjeverne tribine, mada to ce se svakako uklopiti kada se bude sminkao i sjever.
Ljudi, evo vec mart kuca na vrata, proletit ce brzo proljece i eto europskih utakmica na nasoj Grbavici :)
Joj jedva cekam te evropske utakmice..Jos kad se Jug aBd napravi pa zagrmi kop..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

kontranogama
Kontakt:

pon feb 27, 2017 7:16 pm

Istok treba biti u visini zapada radi simetrije.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Minjore
Kontakt:

Bager vazdan na Jugu, kao i one masine.. Jedan od najbitnijih faktora za istok a i sam jug je to da se zavrsi taj dio jugoistoka fino.

Minjore
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon feb 27, 2017 7:18 pm

delinjo je napisao/la:
pon feb 27, 2017 4:52 pm
chile je napisao/la:
pon feb 27, 2017 4:50 pm
Okolele je napisao/la:HAJCAJ RAJU

SVI NA GRBAVICU 04.02.2017 15:00
Vala sko sad raja nije napaljena ne znam kad ce biti. Jedina steta sto je protivnik nesto tanji ali ne moze sve.
Raja se bas nalozila i ima onih koji nisu otisli na utakmicu po 10-15 god i bice na ovoj, cini mi se da bi i si sebe mogli iznenaditi posketom.
inace kazu neki da bi 10 milja bila senzacija....ja ocekujem vise od 15 hiljada.....cak moji rodjaci amidje koji od Videotona nisu otisli na tekmu idu protiv Mladosti....zato sam ubjedjen preko 15 milja ..
pa eto vakat je da i ti odes :lol:

Okolele
Kontakt:

pon feb 27, 2017 7:22 pm

Minjore je napisao/la:
Bager vazdan na Jugu, kao i one masine.. Jedan od najbitnijih faktora za istok a i sam jug je to da se zavrsi taj dio jugoistoka fino.
Jebe nas stream..Ne vidi se na njemu dio gdje sad bager kopa..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Strogo_plav
Kontakt:

pon feb 27, 2017 7:23 pm

delinjo je napisao/la:
pon feb 27, 2017 6:19 pm
Omar500 je napisao/la:
pon feb 27, 2017 5:56 pm
delinjo je napisao/la:
pon feb 27, 2017 5:31 pm

odlicno zapazanje !
Kolike su dimenzije njihovog terena uopste?
ma garantujem bar po 5 metara mozda cak i vise razlika ..... onako na prvu osjetna je bas razlika golim okom ....vidi se jbg
I po meni odlicno zapazanje. Kad nas igrac dadne sebi for na sirem i duzem stadionu, to odlicno izgleda, dođe do izražaja i brzina i snaga. Dok ovde to nije bio slucaj, imas osjecaj da je lopta nabijena ili igrac prespor, a nije ni jedno ni drugo. Siniša Stevanovic mi se svidio bas i na ovom terenu, kad se ubaci u sredinu ili sam probije s loptom.
Cijeli život tvoja smo trupa!

delinjo
Kontakt:

pon feb 27, 2017 7:24 pm

Strogo_plav je napisao/la:
pon feb 27, 2017 7:23 pm
delinjo je napisao/la:
pon feb 27, 2017 6:19 pm
Omar500 je napisao/la:
pon feb 27, 2017 5:56 pm

Kolike su dimenzije njihovog terena uopste?
ma garantujem bar po 5 metara mozda cak i vise razlika ..... onako na prvu osjetna je bas razlika golim okom ....vidi se jbg
I po meni odlicno zapazanje. Kad nas igrac dadne sebi for na sirem i duzem stadionu, to odlicno izgleda, dođe do izražaja i brzina i snaga. Dok ovde to nije bio slucaj, imas osjecaj da je lopta nabijena ili igrac prespor, a nije ni jedno ni drugo. Siniša Stevanovic mi se svidio bas i na ovom terenu, kad se ubaci u sredinu ili sam probije s loptom.

ma nema sanse da nekog pretrcis na onom terenu u knap sve....jedino mu je prednost to kad zadrzavas kad smo mi pred kraj tekme gdje god napcuas ide u aut....mislim da smo 5 min dole u korneru bili i izvodili aut :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava