storm_raider je napisao/la: ↑ned feb 12, 2017 12:02 am
Cijeli upravni odbor ce podnijeti neopozive ostavke ne izbore li Europu. Nisam upratio sta je bilo ovdje, ali ja cu prvi biti protiv njih ne izbore li Europu. Ali, to se ne bi smjelo desiti.
Nece Djelmic doci, mozete odahnuti.
Evo vidiš npr. ja uopšte nemam takvo mišljenje. Ovi ljudi što su sad u upravi su uradili ogroman posao i ja ih ne bi tjerao ni da Evropu ne izbore. Siguran sam da su uradili sve najbolje koliko su mogli i znali i šta ako se ne do Bog nešto podrepi. Bolju upravu mi teško da ćemo ikada više sastaviti. Ne kažem da ne postoje neki pojedinci koji neke bitne stvari vezane za rad kluba ne znaju bolje, ali zato ili nemaju volje, vremena, snage itd. ili su u nekim drugim stvarima loši da bi ukupno gledajući mi opet bili na gubitku. Po meni ova uprava ima podršku dokle god imaju želje i volje da rade ma šta se desilo.
Ono što mi ovdje ne smijemo dozvoliti da zbog bilo kakvog poteza ili ne poteza uprave mi ovdje svađamo, da padaju teške riječi, da se neko mora banovati, da razbijamo naše jedinstvo itd. Naravno, bilo je par izuzetaka, ali to se je na vrijeme odstranilo jer ili nisu naši navijači ili su otvoreni dušmani ili su prešli svaku mjeru. Međutim, takvih ovdje odavno nema i zaista je bruka da nam se dešavaju banovi malte ne između dobre stare provjerene raje. To ako se desi onda nije dobro i svi smo krivi.