Hej!
Napokon glas razumaavlami97 je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 10:55 pmSad ozbiljno. Zar zaista možemo razgovarati o današnjoj Skupštini, a da ne znamo ni Dnevni red sa iste. Pričamo o finansijskom izvještaju, kojeg očito nije ni bilo u predviđenom Dnevnom redu.
Moja pretpostavka; primarni cilj današnje Skupštine je bilo razrješenje starog i imenovanje novog Predsjednika iste, te razrješenje i imenovanje novih članova UO, kao i okvirno upoznavanje članova, o radu Kluba u prošloj, te zacrtanim aktivnostima u predstojećem periodu.
Imam osjećaj da je ova Skupština prošla mnogo bolje nego prethodna. Mislim na samu atmosferu unutar nje. I, da. Primjetio sam da je opravdano odsutan sa iste bio Aleksandar Kosorić koji je na pripremama sa Radnikom u Antaliji![]()
A on se pojavi ponovo...samo sada pametniji...ne vrijeđa sagovornike jbg...hahahaha
Na ovom broju prosutnih clanova se mora poraditi da nije doslo 3-4 covjeka pa da kazes nisu mogli bolest, neizostavne obaveze ali da fali 1/3 vec je mnogo prem da se skupstina odrzava 2x godisnje ako se ne varam.Veteran je napisao/la:Možda je greška Upravnog, ili nadzornog odbora, ne znam fakat ko se pita, što ovaj put (ni) su trasparentni. JA sam pročitao da je na skupštini bilo 39 ljudi. Skupštinu čini 54 člana. To je ono što ja kao obični navijač znam. I čitaj (ako već komentarišeš) šta sam pisao o radu uprave u nekim od segmenata, i kakve sam ocjene(moje lične) dao...
Doktor. Maestro.
Ne smiješ pitati druže, odmah si zaskočen da si kontraš...i da si kontra uprave...chile je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 11:01 pmNa ovom broju prosutnih clanova se mora poraditi da nije doslo 3-4 covjeka pa da kazes nisu mogli bolest, neizostavne obaveze ali da fali 1/3 vec je mnogo prem da se skupstina odrzava 2x godisnje ako se ne varam.Veteran je napisao/la:Možda je greška Upravnog, ili nadzornog odbora, ne znam fakat ko se pita, što ovaj put (ni) su trasparentni. JA sam pročitao da je na skupštini bilo 39 ljudi. Skupštinu čini 54 člana. To je ono što ja kao obični navijač znam. I čitaj (ako već komentarišeš) šta sam pisao o radu uprave u nekim od segmenata, i kakve sam ocjene(moje lične) dao...
Sta je razlog tolikog izostanka to je pitanje koje bi trebalo da postavimo i mi a i ljudi u klubu sami sebi.
Ma neuzimaj ovo srcu
Sacemo ja i avlami97 razbaciti šuplju oko molekularne fizike ba ce biti zabavnoPlava Porodica je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 11:06 pm![]()
![]()
Ovde kod nas sve magistri grob te yebo..
Omladino dolazite da suplju prosipamo, nego ovakve gluposti da citam..
To su negdje trebali u izvjestaju ubaciti ne svracaju svi na org tj. veoma mali broj je onih koji su to procitaliigla je napisao/la:mislim da je momak na orgu objasnio da su neki članovi skupštine promovisani na neke pozicije, tako da ispada da više nema 54 člana, te da će se i to vremenom rješavati.