Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
Stvarno je smijesno sta smo mi sve fulili u ove tri utakmice..Ovo se podhitno treba srediti..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
kojim zakonom fizike ovo nije uslo u gol.. nmg da vjerujem.. al smo dobri pravo
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.
Janjos nas gleda.. Imas li sta vidjeti, pi.cko pitarska !?!?!
daje ostavku poslije ovoga 100%
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost
Janjos nas gleda.. Imas li sta vidjeti, pi.cko pitarska !?!?!
E moj Miroslave...
[/quote
Vidio od Slavke juce..Klinac bi on dosao da Slavku nije njih juce gledao..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.