Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Treba Zaku izvesti odmah u drugom..Puno je ovo za njega ali ozbiljno..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Tribina će biti građena na bazi održive finansijske konstrukcije. Desetogodišnja karta će iznositi 500 KM. Kada sazovemo konferenciju za štampu bit će jasno da imamo osigurano pola potrebnih sredstava. Naši navijači zaslužuju kop i dobit će ga.
Sve tribine su jednako važne za klub, ali južna tribina ima harizmu i navijači koji imaju strpljenje nakon loših rezultata, zaslužuju Jug. Južna tribina će biti odaljena osam metara od gola. Tribina će biti građena na bazi održive finansijske konstrukcije. Desetogodišnja karta će iznositi 500 KM. Kada sazovemo konferenciju za štampu bit će jasno da imamo osigurano pola potrebnih sredstava. Naši navijači zaslužuju kop i dobit će ga.
Kad uradimo jug, dici covjeku spomenik !!!!!!!
MISIMOVIC SENAD !
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sub feb 11, 2017 2:53 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Sad kad Musa udje u drugom..Ima da ih pojede gore po strani..
Jesam li ja nesto primario u ovoj cijeloj prici ali nikako se ne spominje zapad? Eh sada, to je daleko u buducnosti ali posle juga valjda ide i zapad da se rijesi? Onda imamo bombonu od stadiona akoBogda!!
cekaj ba ljudi jesmol mi ovi plavi ???
nismo normalni
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost