na kraju krajeva i platiti ako zadovolji
naravno određeni postotak
ili dati turcima pravo prvootkupa na igrača po njihovoj želji

na kraju krajeva i platiti ako zadovolji
to bi nam bio ako se ne varam 4. kapiten koji odlazi na Otoku u posljednjih nekoliko godina, nakon Zebe, Stanica i Svrake. Mislim da sam nekog i zaboravio ...
Nisam ja beveze postaviJo pitanje o nutricionisti i sportskom psihologuVeteran je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 12:38 pmNe govori se ovdje osnovnoj prehrani, nego dodatnoj prehrani, minerali, vitamini...nivo i kvalitet treninga, kao i angažovanje i trka se dižu na viši i fizički zahtjevniji nivo, tako da samo trening i normalna prehrana nisu dovoljni da bi se tijelo i organizam izgradili kvalitetno. Uz ovo i nedisciplina u prehrani, pićima i načinu života....i onda svako malo povreda...Ch.Willa1986 je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 12:18 pmMa moze se isfinansirati ishrana, pa ne mora biftek svaki dan jesti. Bio sam u bodybuildingu skoro 10 godina i znam sta znaci ishrana i koliko je skupo. 20kg pilecih prsa uzimao mjesecno na akciji 5.99KM po kili, svaki dan kila mesa. Nije to neka cifra, ubaci tune, oslica, krompir kuhani, brokule, sirevi, riza... To nije nikakav luksuz, sve socijalna varijanta. Jednostavno ljudi nemaju volje ni znanja da se to malo sredi. Ne mora mali Besirevic jesti kilu mesa dnevno, nit mu je cilj 110kg misica. Ocigledno je da nasi omladinci nemaju osnovnog znanja o prehrani i da jedu obicno smece ili ne jedu nikako. Gledam ove slike zadnje sa treninga, i na ovoj slici Zeba u duelu sa Bekricem ima noge beton, klasa... Tako treba da izgleda kvadriceps fudbalera, a ne ko metilj. Samo malo volje i discipline, teretana je pod moranje u svakom sportu danas. Ocigledno je vecini, kad se spomene teretana, neki kabadahija u glavi kako samo radi bench i bicepse
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Slavko je negdje izjavio da je bio bas iznenadjen kad je cuo da Kosoric odlazi. Meni je zao samo sto prije nisu igrali Bogicevic i Boccacini u paru. Duplo bolje odigraju nego Bogicevic i Kosoric zajedno.cikazubo je napisao/la:Što li je Aco otišao iz Želje ako će već ostati u PL a nama onako prilično kritično sa stoperima (bilo), baš čudno, možda se Slavki ne sviđa pa su na kulturan način završili sve ne znam šta bi drugo moglo biti..
Treba malo pa malo novo praviti